inyormaynd Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 Nazjatar'da honored olmak üzereyim de mechagon'da görev sayısı az gibi. Bir de şu görevlerdeki bug'ları düzeltseler çok güzel olacak. Dün mechagon'dan aldığın delivered görevini yapamadım. Murloc'lardan aldığın itemı saymadı gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 On 28.06.2019 at 13:57, k1nJo dedi ki: ben de hazır pahalıdan gidiyoken zinanthid farmlıyım dedim ama yok çekilecek gibi değil. Ya o kadar çok multibox yapan var ki ah'de fiyatları yerlerde. Nerede o bfa'nın ilk günlerindeki tanesi 700 küsürlerden satılan anchor'lar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 zinanthid ile anchor denk değil ki. ben diğer herblerin tanesini ilk hafta 60-65'ten yolluyodum code ile. bu da şu an 80 civarında dolaşıyodu en son AH'de. gayet normal yani bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 code değil tabi cod. fiyatı da 61,50 şu an, baya düşmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 War modu açınca rare mob'ların spawnlarında veya herb lerin spawnında bir hızlanma mı oluyor ? War mode da daha çok oyuncu var haritada ama buna rağmen rare ve herb fışkırıyor haritada, WM kapayınca rare moba denk gelmek 2-3 kat azalıyor heb de öyle. Var mı böyle birşey ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 (düzenlendi) kaynak götüm tabi ama bence war mode'u kapalı oyuncu sayısı çok daha fazla. war mode'u açık olanlar farmla falan pek ilgilenmiyordur diye düşünüyorum. ya da farmla ilgilenenler war mode'u kapatıyordur vs. Haziran 29, 2019 k1nJo tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 bu arada kaynak götüm dedim de tam anlamıyla da öyle değil aslında. reset zamanı weekly chest'in başında wm'u kapalı olanlar, açık olanların en az 5-6 katı falan oluyor. yani tek bu veriden yola çıkarak kesin bi şey söyleyemeyiz tabi ama yine de bi fikir vermesi açısından önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2019 Bir de bfa’yi duzeltecek peç diye ne reklam yaptirdilar. Demek parayi reklama harcamislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2019 doğan görünümlü şahin yapmak dışında hiçbir olayları olmadı şu bfa boyunca adamların resmen. her yaptıkları lafta ve ön gösterimde müthiş gözüküyor hype yapıyor ama o balon normalden de hızlı dönüyor olay gerçekleşince. nazjatar hype'ı bile 5-6 saatte bitti şahsen ben de. mechagon yine 2 gün dayandı da anti-gravity pack bulamayınca o da hızlıca tükendi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Bugün jetpack var, bir de nazjatar emissary gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 ÇARE CLASSIC. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Yeni Zone'da WM açık mı kapalı mı oynamak daha faydalı olur hala karar veremedim. WM Off durumda yeni zone'da ek moblar/görevler mevcut oluyormuş diye bir yerlerde okumuştum. Şu an WM On oynuyorum, 1 tane Ally göremedim daha yeni zone'da. ne Dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 8.1 başında alliance'a bedavadan 400ilvl item verdiklerini öğrendiğim an kapattıydım ben bi daha da açmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Alliance ın WM kapalı oluyor. 8.2 çok bayık oldugu için birde alliance tarafından bakayım dedim olaylara.2 gündür dwarf warrior ım ile takılıyorum. nazjatar ve mechagon görevlerini ,daily questleri yaptım. aynı şekilde bayık devam ediyor Alliance ta WM kapalıyken iyi de, WM açık olunca kimse yok etrafta . HOrde ta WM açık kapalı farketmiyor. Her daim insan var. Yani blizzard oyunu öyle bir hale getirdi ki. Alliance oyuncusu WQ tayfası haline geldi. zaten horde ile aradaki ciddi fark yüzündendir belki. 9.0 da factionlar kalkacak dedikosu var ortada. reddit te 9.0 leak yapılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 faction kalksın büyük savaş sona ersin. herkesin kendi milleti kendi şehri var. ırklar arası minör çatışmalar şeklinde devam etsin oyun pvp için. elflere de güzel bir şehir inşa etsinler felwood'da veya hyjal tarafında. illa bir common enemy olmadan da orijinal güzel questlerle de oynanır bu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 bence önce haritaları bi düzeltsinler. karalar çok daha küçük olsun map'te, böyle çok komik oluyor. adam mechagona peri masalı diyor, bi bakıyoruz kul tiras'ın dibindeymiş meğersem. bu ne abi. hatta hem haritaları düzeltsinler hem de bizi başka bi gezegene atsınlar artık yeter azeroth da azeroth. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 o mechagon olayı cidden... yani yakın gibi dursun neyse ama kuşçu ile gideme bari dibi ya dskhfasd bir de böyle boktan bi yere yakında değil. azeroth'un en güçlü donanmasının dibinde. o donanmanın fink attığı sularda bir ada lol. 4 saat önce, smyrnas dedi ki: Yani blizzard oyunu öyle bir hale getirdi ki. Alliance oyuncusu WQ tayfası haline geldi. zaten horde ile aradaki ciddi fark yüzündendir belki. 9.0 da factionlar kalkacak dedikosu var ortada. reddit te 9.0 leak yapılmış. Ya şey çok komik, dün işte Horde'un 750 coinlik honorbound bineğini aldım. yani görmüştüm şeklini sırf challange olsun diye aldım da arathi'de düşen yarasa'nın birebir aynısını koymuşlar kjsdfha müthiş. alliance'ın aynı bineği harika ama kasmam yani imkansız. kastığımı da pet aldım sattım para getirsin diye. saçmalık yani şunlarda bile alliance adam çeksin diye saçma sapan işler yapıyorlar. horde'un nazjatar'daki quest giverları mağarada bineksiz giremiyorsun, mesafeler uzak falan ama ally'nin yine mount free her şey açıkta ve birbirine çok yakın falan. şu kafa yapısı rezalet ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 (düzenlendi) Battle of nazjatar güzel ama server'lardaki merging o kadar kötü oluyor ki, bir battle bütün alliance tek bir yerde olup new town'da rahat rahat geziyor ya da horde ağırlıkta olup onların base'ine giriyor. Bunu dengelemeleri gerek. Temmuz 1, 2019 inyormaynd tarafından düzenlendi typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 16 saat önce, Natanyal dedi ki: o mechagon olayı cidden... yani yakın gibi dursun neyse ama kuşçu ile gideme bari dibi ya dskhfasd bir de böyle boktan bi yere yakında değil. azeroth'un en güçlü donanmasının dibinde. o donanmanın fink attığı sularda bir ada lol. donanmayı geç; bizim zuldazar'dan, stormsong valley'e gemiyle gittiğimiz rotanın direkt üstünde yani. bari sağ üste falan koysaydınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 Battle of nazjatar'ı değiştirmişler, flag'lerin olduğu yerde commander çıkarıyorlar artık commendation düşürüyor bir tane ve iki pearl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 wm acık oynamaya basladım 8,2 de sonra yok yani ally yok haritada kaptım tekrar %20 fazla gold vericekmiş ne işime yarıyacaksa 10 kişi birden saldırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 (düzenlendi) WM açık iyi ya, hp %30'larda yakalanırsan direk tepene biniyorlar gerçi asdf. Temmuz 2, 2019 inyormaynd tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 Serverlari karma olayı cok dengesiz maalesef. Benim serverda alliance camp i farmliyor resmen. Quest icin partiye giriyorum butun mapte 1 tane ally görmeden 3k puan topluyoruz falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 (düzenlendi) Bu hafta Alliance a warmode bonus %25 ! sebep olarak ta WM açıkken mechagonu horde un domine etmesiymiş. Hayır anlamadıgım şey şu. Nazjatar da machagon gibi düz ayak bir map olsa horde nazjatarı da domine edicek. ozaman warmode bonus alliance a %50 falan olucak sanırım. warmode bonus verdikçe alliance WM açmıyor işte. %25 i alıp alt falan kasıyor millet Temmuz 2, 2019 smyrnas tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2019 ÇARE çok net classic eğer mmo oynayacağım diyorsanız. Bilemiyorum ya, BfA'da acayip bir olmamışlık var. Oyunda zaten grup olarak oynamaya teşvik edici hiçbir şey yok denebilir M+ hariç. En azından klasik güzel bir 'yol hikayesi' olacak raid yapmasanız bile arkadaş grubunuz varsa 1-60 ve 60 sonrası UBRS-Strat-Scholo vs gibi yerler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar