smyrnas Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Şu customization olayını niye adam gibi yapmıyorlar yada yapamıyorlar anlamış değilim . Age of Conan da idi sanırım. customizationa baya vakit harcanıyordu. çok detaylı olmasına gerek yok. kısa orc ,uzun orc, zayıf human , şişman human yapmak nekadar zor olabilir? gerçi adamlar daha bu clipping olaylarını düzeltemiyor ondan sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 clipping olayı çok zor, ondan. şu an bile Human, Orc, Dwarf, Tauren, Night Elf, Troll, Gnome, Goblin, Draenei, Blood Elf, Worgen, Undead, Pandaren gibi bolca her ırka kıyafetleri ayarlamak ve uyumlu mu diye kontrol etmeleri gerekiyor. bi de Allied races mevzusu çıktı ki vay vay... Tek ırkı human olan oyunlarla bir tutmak zor. Bi de tabii customization imkanı sunduğun zaman oyuna daha yük biniyor. Hazır bir karakter modelini aktarmakla, her karakteri şekillendirerek sunmak arasında fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Onu bir şekilde uydurdular herhalde, eskiden tüm zırhları onda bunda tasarlamak getirmek daha zordu. Muhtemelen şimdi kolayını buldular, zira 6 ırk şimdilik dahasıda sonra gelecek dediklerine göre. Bu kadar ırkı getirip başlarına niye bela alsınlar. Gelen ırklar aslında çokda değişik değil, blood elf, tauren dwarf modellerini kullanıyorlar, ufak tefek değişiklikleri bir şekilde otomatiğe bağlamışlar herhalde. Uğraştıran bir zandalaridir herhalde hunch back olmayan troll olunca , darkspear a olan kıyafetlerin hiçbiri olmaz :p Expansion boyunca gelecek olan yeni ırklarda muhtemelen şimdiki ırkların türevleri olur. Adamlar race change den para kıracak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Yeni racelerin tamamı eski skeleton kullanıyor. Yukardaki şişman humanlar orc, zayıf olanlar undead. Zandalarlar da oyun içi night elf kullanıyordu belki sırıtmasın diye animasyon eklerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 TBC'den beridir olmasını hep istediğim ırk ethereal. Yoksa yemişim lightforged ineği, void elfi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 ethereal i mevcut iskeletlerden birine oturturlarsa gelir yoksa bu expansionda hayal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 eski modelleri değiştiriyorlar, vanilladan beri gelen modellerde bir yığın değişiklik var. http://wow.zamimg.com/uploads/screenshots/normal/88111-turtle-box-speedy.jpg http://wow.zamimg.com/uploads/screenshots/normal/695958.jpg http://wow.zamimg.com/uploads/screenshots/normal/73958-chicken.jpg http://wow.zamimg.com/uploads/screenshots/normal/695982.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Hmm anlaşılan bir 15 yılı daha var temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 İlk defa race change yapacağım sanırım :p Troll druid imi muhtemelen zandalari ya çevireceğim. Highmountain da fena değil. Horde un 2 druid ırkı alırken alliance ın hiç almaması kesin druid populasyonunu etkiler. Horde da yığınla druid görürseniz şaşırmayın hele şu travel formlardan sonra. https://media.mmo-champion.com/images/news/2018/january/DruidFlightZandalariTroll.jpg https://media.mmo-champion.com/images/news/2018/january/DruidTravelZandalariTroll.jpg Son 2 ırkın racialları gelmedi ama kötü olacağını zannetmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Farm olarak şu druid çok iyi ama raid ve dungeon olarak hiç sevemedim. Zandalari hikayeye bağlılık olarak da güzel olacak gibi. Etheral gibi bişey çıkmazsa ben de bir Zandalari Hunterla BFA'da olucam herhalde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Druid i seviyorum , her bir haltı yapabiliyor. Stealth var, tank, melee, ranged, healing hepsi mevcut daha ne olsun. :P Başka karakter oynadığımda mobları rahat rahat stealthde geçmeyi arıyorum resmen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Ayıyla kediyi de dinozor yapsalardı keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 valla asıl olay Upright orc modelinde. senelerce peon ibi dolaştırdılar ortalıkta. yeni saurfang modelinden pay çıkarın işte baya güzel duracak armorlar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 işin güzel yanı, istenilen anda dik istenilen anda peon gibi duruluyor olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Dinozoruid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Pre-order için sıraya soktu 2 gün diyor wtf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 9gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 cehape döneminde vardı kuyruğa girmek en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 smyrnas said: valla asıl olay Upright orc modelinde. senelerce peon ibi dolaştırdılar ortalıkta. yeni saurfang modelinden pay çıkarın işte baya güzel duracak armorlar falan. (tu) sonunda Blizzard'ın aklına orcların kyphotic olmadığı gelmiş, 2004'ten beri bekliyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Pre order için 8 9 gün beklemek nedir ya gerçekten abarttılar bu sefer "hype var oluuum" demek için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 o anlık yığılma sonucu olan bişey ya estimated wait time 17 days diyodu bana dün bi ara eauh yirmi dakka sonra filan aldım tabi gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 ben bu sefer bekliycem almak için. Her exp. da pre order yaptım. Allied race olarakta dark iron dwarf ve zandalari trolls harici pek cezbedici bişey yok benim için. upright orc modeli var bide :) e bunlar hep BFA da gelecek. şimdiden almayım dedim. bir görmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Ben de almıcam sanırım son ana kadar. Ama şu Dranei Orc'lar çıkarsa exp öncesi o zaman alabilirim. Hiç Warlock oynamadım, bir de Warlock deniyim BFA'da diyorum artık. Hunter ya da Lock arasındayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Şunu bırakayım şuraya belki ilerde değerlenir:D.Benim teorim bu spoiler fln değil pandariada Y'Shaarj ın Garroshu corrupt etmesi gibi bu expansionda nzoth jainayı corrupt edicek son bossta Jaina bence.Zaten bu expansionda pandaria 2 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 BFA'yı bilmem ama bundan sonraki expansion taş ve sopalarla ola... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar