Malibu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Vanilla'da Paladin oynamak fdgljkhlkfdgjlhk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Don't you have phones? Reckoning ile tek atıcam lan işte ne var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 işte vanillada paladin oynamamış nooblar çıkıyr ortaya boyle :D >summon sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 hmm paladin... tip falan da %99 böyledir. https://3.bp.blogspot.com/-aiWG6-T59AQ/V4v1Vh1ELRI/AAAAAAAAAPk/VMaBClCl_bYxraHW77QwW1xb2Eh7jSt1QCKgB/s1600/human_paladin.jpg obi wan'ın azeroth günlüklerine hoşgeldiniz arkadaşlar. sadf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 elde argent avenger olacak LUT FEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Vanillada afk shamAn kesememiştim ya sdf Pala bubble hs çekebiliyormuydu vanilla da? Anca o işe yarar herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Yok lan çok sıkıldım kapadım harbi bir daha bu süreç çekilmezmiş R'ye takıyorum direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Çok hızlı bir R olmuş yalnız :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Ya 32'ye kadar kanser, sonra reckoning stack ile rahat kasmıyor muyduk? Sit macrosu vs. vardı hatta, addon ile takip ediyorduk. Casual casual takılayım nostalji olsun dedim de ciddi işsizmişiz o zaman. Kaç ayda kastım o zamanlar acaba ilk Paladin'i benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 noob olarak 10 days played'i buluyordu galiba ilk karakteri 60'lamak. oyundan ziyade biz o gunlerimizi ozluyoruz abi. baska bisi degil. keske o gune donsek de is guc sorumluluk olmadan gunde 10+ saat wow oynasak. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Abi benim ruhum Paladin ya, yapamıyorum başka karakterlerle WoW evreninde :( Açtığım karakterler bile gerçekten yukarıdaki gibi, %100 aynı değil ama baya yakın sdfask, güldük gece baya Discord'da onu görünce. O auto attack'ı çekerim, 32'ye kadar kanser olurum gene Paladin oynarım yani. I will fight with honor :(((((((((( Aslında Rogue, Druid alt kasmıştım TBC ve WOTLK döneminde ama çok oynamıyordum onlarla. Edit: Hatta bak şey hatırlıyorum, benim iki yakın arkadaşım release'de başlamıştı, ben o zaman 'WoW ne yiaaaa, sandbox oyun oynarım ben MMO'da' kafasındaydım. Sonra Paladin'i gösterdiler bana, dediler ki olm açacağın karakter bile belli senin, gittim oyunu aldım hızla GÜZELMİŞ PALADİN diyip sdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 -Deno- said: Yok lan çok sıkıldım kapadım harbi bir daha bu süreç çekilmezmiş R'ye takıyorum direkt. Biz de girdik bi ara grupça vanilla. Cidden çekilecek çile değil. 32'de saldık.Çok hantal oyun. Tbc yine eğlendiriyor, zorluk olarak da yakın vanillaya ama her şey daha oturmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 bu prot pala buildi vardı. reckoning mi ne bir talent vardı. blokladığından 4x vuruyordu sanırım karşı tarafa. onunla bir paladin levellemiştim ama tbc zamanı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 tbc'de reckoningle kasmıştım ben hellfire peninsula'da aynı anda 2 kişi kesmiştim hatta stadium'un orda uff negzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Eee ne vız vız ediyo bu tirrekler yukarıda o zaman? Hep bu immigrant Laurelin başlatıyo bunları ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Reckoning crit yiyince çalışıyor ekstra atak vuruyor. Buglı reckoning bombu hatırlıyorsunuz bence yoksa vanilla paladin dediğin wow tarihinin en sıkıcı şeyi olabilir. 60'a kadar seal-judge-auto raidde de buff bot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 shaman totem questleri ıyyyykk .two handed enha shaman oynamak için bile yapamaya değmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Bugsız haliylede iyiydi reckoning ya maksimum 3 stack mi ne oluyodu /sit makrosuyla kullanılıyordu falan hatata. Deno haklı olmasına haklı ama vanilla da paladin oynamak dflksgjlkgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Bak bak benim yazdıklarımı yazıyor geçen sayfada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Silah skilleride kasilcak galiba bide. Sword axe mace teheyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 bildiğin 13-14 yıl önce ki ilk heycanım yaşıyorum resmen wow oynamak sade wow ne kadar güzelmiş ya skyım exp larına eskiden exp vardı yıllarca gece gündüz demedik kimilere işkence gibi geliyor skill kasımı class quest felan ama benim için zevk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 https://np.reddit.com/r/wow/comments/akbdug/only_when_mats_was_dead_did_the_parents/ef3umkx/?context=3 sabah sabah üzüldüm , çocuk hasta,20'li yaşlarında ölücek büyük ihtimal , tekerlekli sandalyeye bağlı ve evden pek çıkmıyor o yüzden öldüğünde guild üyeleri fln taziye için toplandığında ailesi tribe giriyor,anlamıyorlar . keşke geç saatlere kadar oynamasına karışmasaydık , keşke daha çok anlasaydık yaşadığı sanal karakteri fln diye dövünüyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 yoo ağlamayacağım yooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 ne zaman geliyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Yazın (2019 - Yaz) gelecek diye duyurmuşlardı, heyecanla bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar