Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW Classic Ana Konu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hmm paladin...

tip falan da %99 böyledir.

https://3.bp.blogspot.com/-aiWG6-T59AQ/V4v1Vh1ELRI/AAAAAAAAAPk/VMaBClCl_bYxraHW77QwW1xb2Eh7jSt1QCKgB/s1600/human_paladin.jpg

obi wan'ın azeroth günlüklerine hoşgeldiniz arkadaşlar. sadf.
Mesaj tarihi:
Ya 32'ye kadar kanser, sonra reckoning stack ile rahat kasmıyor muyduk? Sit macrosu vs. vardı hatta, addon ile takip ediyorduk.

Casual casual takılayım nostalji olsun dedim de ciddi işsizmişiz o zaman. Kaç ayda kastım o zamanlar acaba ilk Paladin'i benim.
Mesaj tarihi:
Abi benim ruhum Paladin ya, yapamıyorum başka karakterlerle WoW evreninde :( Açtığım karakterler bile gerçekten yukarıdaki gibi, %100 aynı değil ama baya yakın sdfask, güldük gece baya Discord'da onu görünce.

O auto attack'ı çekerim, 32'ye kadar kanser olurum gene Paladin oynarım yani. I will fight with honor :((((((((((

Aslında Rogue, Druid alt kasmıştım TBC ve WOTLK döneminde ama çok oynamıyordum onlarla.

Edit: Hatta bak şey hatırlıyorum, benim iki yakın arkadaşım release'de başlamıştı, ben o zaman 'WoW ne yiaaaa, sandbox oyun oynarım ben MMO'da' kafasındaydım. Sonra Paladin'i gösterdiler bana, dediler ki olm açacağın karakter bile belli senin, gittim oyunu aldım hızla GÜZELMİŞ PALADİN diyip sdfsa
Mesaj tarihi:
-Deno- said:

Yok lan çok sıkıldım kapadım harbi bir daha bu süreç çekilmezmiş R'ye takıyorum direkt.

Biz de girdik bi ara grupça vanilla. Cidden çekilecek çile değil. 32'de saldık.Çok hantal oyun. Tbc yine eğlendiriyor, zorluk olarak da yakın vanillaya ama her şey daha oturmuş.
Mesaj tarihi:
Reckoning crit yiyince çalışıyor ekstra atak vuruyor. Buglı reckoning bombu hatırlıyorsunuz bence yoksa vanilla paladin dediğin wow tarihinin en sıkıcı şeyi olabilir. 60'a kadar seal-judge-auto raidde de buff bot.
Mesaj tarihi:
Bugsız haliylede iyiydi reckoning ya maksimum 3 stack mi ne oluyodu /sit makrosuyla kullanılıyordu falan hatata. Deno haklı olmasına haklı ama vanilla da paladin oynamak dflksgjlkgj
  • 5 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bildiğin 13-14 yıl önce ki ilk heycanım yaşıyorum resmen wow oynamak sade wow ne kadar güzelmiş ya skyım exp larına eskiden exp vardı yıllarca gece gündüz demedik kimilere işkence gibi geliyor skill kasımı class quest felan ama benim için zevk :D
Mesaj tarihi:
https://np.reddit.com/r/wow/comments/akbdug/only_when_mats_was_dead_did_the_parents/ef3umkx/?context=3

sabah sabah üzüldüm ,

çocuk hasta,20'li yaşlarında ölücek büyük ihtimal , tekerlekli sandalyeye bağlı ve evden pek çıkmıyor

o yüzden öldüğünde guild üyeleri fln taziye için toplandığında ailesi tribe giriyor,anlamıyorlar .

keşke geç saatlere kadar oynamasına karışmasaydık , keşke daha çok anlasaydık yaşadığı sanal karakteri fln diye dövünüyorlar
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...