Darksun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 (düzenlendi) Geliyor, wow classic hadi bakalım Mayıs 26, 2019 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 vanillaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 my body is reaaaaaadddytyyyyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 yıl 2018 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 xd https://www.youtube.com/watch?v=XuOYmqSF6OQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Anatolian Sunrise, Server Burning Legion mu yine gençler ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 çok geç alınmış bir karar. yine de sevindirici. şimdiki oyundan bin kat daha zevkliydi. gelsin 40 men raidler more dotslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 40 manli dönemler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Heyecanlandım ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 f2p yaparlarsa gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 evet evet, gelsin 40 man'ler aynen, her wipe'da 10dk res+buff beklemeler,hatta dungeon içinde 5dk yol yürüme(aq,mc,bwl etc.), resist item toplamalar, ot vs farmlamalar evet evet özlemiştik, gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Pordakal said: dungeon içinde 5dk yol yürüme Dungeona kadar 15 dk yol yürümeler ve o kadar hazırlıktan sonra dungeon kapısındaki karmaşada dayak yemeler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 sevişirken de hemen boşalayım kıçımı dönüp yatayım diyosundur sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Shadowmeld ve wisp spirit ne kadar değerli bi racial o dungeonlarda öğrendik biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 diğer başlıkta da yazdım gelmesin işi bırakırım ya. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 açarım bikaç karakter takılırım ama haldır huldur kasıcağımı düşünmüyorum yalnız merak ediyorum nasıl olucak olabildiğince vanilla gibi yapıcaz demişler, ama aoe looting falan gibi şeyler olmazsa keyif kaçırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 camp ateşinde rogların invisinin bozulması mesela :D arathi basinde yakardık ateşleri geçerdik ortasına a sansdznxcasdafsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Classic ilgi çeker mutlaka ya. Ama ek ücretle uğraşılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 serverda 5 tane lotus spawnıyla 30 tane dreamfoil toplayıp 1 saatlik flaskı kim yapacak gerçekten 2017'de (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Wts Portal 5g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Şu sene olmuş bilmemne goygoyunu yapan ekip çok iyi ya.. Hiçkimse ile muhattap olmadan zero skill ve sosyallikle sıfırdan karakter açıp FM oynar gibi dungeon finder'dan 930 item level olup 23milyon kritleyelim hep beraber.. Yılın 2018 veya 2058 olması ile bir oyunun ne alakası var onu anlamadım. He dersin ki benim vaktim yok o kadar oynayamam casual takılırım.. kabul tabiki.. Mantık şu yani yıl 2018 oldu abi hemen karakterlerimiz 2348 item level olup 349 milyon vurmalı böle hepimizde legendary itemlar falan olmalı sdfsh .. Artık teknoloji çağındayız sddfs.. Oyun lan bu. Vanilla server, bu oyuna ilk günü , ilk haftası veya ilk zamanı başlayan adamlar için büyük bir lutuf.. Blizzard veya zaman sizi ne güzel corruptlamış.. Hemen +15 yasındaki ergenler gibi end game olayım 23048324 vurayım legendary itemlarımla dalaranda zıplayayım diyosunuz yani. Götü yiyen beri gelsin, vanilla geliyor... Zamane wowcularını da bekliyoruz.. Mekan : UBRS Balkonu dsaufhdsu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 wowla çok alakam yok ama nedense OMG VANILLA WOW diyen bu kitle, 2 hafta falan oynayıp eskisine dönecek gibi bi his var içimde das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Dönmez en kotu 1 milyon oyuncusu olur. Zaten oynayacak olanlarin yarisi wow'u wotlk'dan sonra falan birakan ekip olur. He tabiki gelenler hardcore oynamaz ama kesinlikle aktif bir kitle olacaktir bence.şimdi sen 30 yasina gelmis bir vanilla oynamis bir adama , abi classic wow geliyo desen giripte casual olarak oynamama ihtimali cok dusuk illaki arada bir girip bakicak.. Kimisi hirs yapicak kimisi social takilicak bide sadece bizim milleti degil tüm dünyayı ele alinca illaki hatrı sayılır rakamlaea ulasilir. Bakalim bekleyip gorucez. Ama sunu diyorum vanilla ya su yeni expansiondan daha cok hypelandim vallahi hsdgsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 40man raid falan hayal etmeyin, anca kendinize iskence edersiniz. wotlk'tan sonra birakan adamlar da nolifer degil artik sdfg. sadece eski orgrimmar'i ozledigimden arada girer hasret gideririm. o da anca f2p olursa. bi de para mi vericez 2004 oyununa lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 korsan serverda ciddi progress yapan adamlar vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar