eregorn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 DareJedi said: progamer said: amazon com tr de 386 lira ya var oyun. Hepsiburada da 364 e var. 2 gün önce amazon us üzerinden 356TL ye aldım. Dijital ps4 kod. psn hesabı türkiye olup amazon.com dan alsak problem olmaz dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Psnde de US acc olması gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 364'e satan bi yer var n11de. Ama kargoya cuma vereceklermis. Pazartesi de zaten tatil, bizim kargocular hayatta getirmez salidan once. Saticiya mesaj attim burdan alip sizin dukkandan teslim alsam diye adam direk oyle yapamiyoruz dedi. Heriflerin kendi sitelerinde de 400tl falan fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 IGN 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 https://www.reddit.com/r/Games/comments/9r95iy/red_dead_redemption_2_review_thread/ reviewler gelmiş. her yerden 10/10 ları almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 goty değil goat geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 streamlerde başlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Streamer'lar nası başlamış abi onu anlamadım.. Onlara özel bir durum mu oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 aklı ve pr gücü olan firma önden hype'ı verip review ve/ya stream için key dağıtıyor sağa sola. bedava reklam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Hype atina biniyo muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 pc release confirmed olursa neden olmasın. hani bence kesin çıkar da, bi duyursalar da öyle gaza gelsem diyorum. bi de hype trenini soyalım hype atıyla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 1 yıl falan ekmek banın twiç açıp. Gerçek master race konsol pc platformuna aynı anda sahip olanlar oynayabilecek işte. Hem önce hem de ultra ayar high reso ile 1~ yıl sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 abi öle bir ekipman yaptım ki oyunculuk namına.. nerden gelirse gelsin karşılarım. switch ps4 xbox hiç affetmiyorum... sdçfds hele bu saatten sonra cidden hepsine birden sahip olmak falan 10bin tl yi bulur ikinci el almam diyosan. o xbox'ın fiyatını bi gördüm nette 5500TL falan .. gömü bulmuş gibi sevindim 1900 liraya vatandan aldıgım güne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 oyunculuk adina halihazirdaki tek ekipmanim chrome browser with latest update. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 7 saat oynadım. şunu söyleyeyim, gta gibi oyun bekliyorsanız büyük hayal kırıklığı yaşarsınız. hatta gta'yı bırakın, ortalama bir oyuna kıyasla bile oyunun temposu, işleyişi falan çok ağır. karakter hareketleri, loot'lar, bütün animasyonlar tek tek giriyor her seferinde. bir geyiği vurup derisini yüzüp kampa götürüp pişirmek yemek bile 10 dakika alabiliyor en basitinden. yalnız atmosfer falan şahane, o açıdan gördüğüm en iyi oyun. ayrıca oyunun hikayesi 50-60 saat gerçekten var gibi. 7 saatte %15 yaptım ki yan etkinliklere pek takılmadım, görevlerden gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Dün Pintipanda yayın yaparken biraz baktım, hem kendisi hem de izleyenler oyunun inanılmaz sinematik dolu olduğundan ve film izliyormuş gibi olduğundan şikayet ediyordu. Benim de izlediğim 10 - 15 dk nerdeyse full sinematik ve diyalogdu. Abartmışlar sanki biraz, artık 'film gibi oyun' da çok tutmuyor kararında yapılmazsa. Sonradan açılıyordur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Yapı olarak zaten çok aksiyon beklememek gerek. Ben bu sabah başladım 2 saat kadar oynadım %5 oldu. Gerçi yüzde herşey değil bazen 5dklık görev de %3 veriyor 40dklık görev de o yüzden playtime pek doğru olmuyor. Ben büyük keyifle başladım yıllar önceki outlaws zamanları geldi hep gözümün önüne bir de trtde yayınlanan ağır kovboy filmleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 https://clips.twitch.tv/FaintResourcefulWaterTinyFace bana gayet iyi gözüktü oyun fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Kovboy simulasyonu (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Celtics said: bir geyiği vurup derisini yüzüp kampa götürüp pişirmek yemek bile 10 dakika alabiliyor en basitinden böyle olacağı 100 yıl önceden belliydi, hype'layıp sonra sıkıcı demek (sözüm celtic'e değik) büyük hata. oyun gayet iyi yayıncılardan falan etkilenip "sıkıcıymış" deyip havan gibi emeğin harcandığı bir oyunu çöpe atmayın. https://www.eurogamer.net/articles/2018-10-25-the-human-cost-of-red-dead-redemption-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 AT VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Çok uğraşamıyacağım özetlemeye ama küfür etmenin argonunda bi adabı var. Her ne kadar argo konuşmaya karşı olmasanda cılkını çıkarmamak gerekiyor. Sakin sakin konuşup tartışın cılkı çıkmasın forumun //bonepart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Dostum enişten Rockstar'da RDR 2'nin developer team'indeymişçesine olan bu fanatikliğin nedir? Herkes oynadığı, incelediği kadarıyla bir şeyler yazıyor. S.ktirin gidin modu nedir bir günlük oyun için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 sakin ol champ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar