Eternal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 sayfa 15 editi //bonepart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 sayfa 15 editi //bonepart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Tuna ne yapmış izlemedim ama yayıncılar genelde kitleye göre hareket ediyor. O yüzden kitle şayet birşeylerin ağır gitmesinden sıkılırsa yayıncı doğal olarak reyting için bırakabiliyor anormal bir durum yok. Ben bu ağırlıktan gayet memnunum GTAV çok kafa ütülüyordu mesela bende. Oyun tamamen zevk renk meselesi ama onca emek yok sayılmamalı hiçbir zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 collector’s box hatrına verdim siparişi gelsin bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Nerden verdin box siparişini link atarmısın abi banada ben de bi bakayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Eternal said: Yoo hiç bir alakamız veya kan bağımız yok abi rockstar'la falan. Öle oyun çıkardıklarında alıp oynuyoruz. Şu oyunla ilgili en ufak bir Hype trainine dahi binmiş bir adam da degilimdir. Ama nacizane yaşı 32 olup, oyun oynamaya NES ile 6-7 yaşında başlamış bir insan olarak. tekrar ediyorum dostum.. Şu oyunu begenmeyen adam şu tarafa doğru sktirip gidebilir. Valla ben önceki mesajına şikayeti bastım. Oyunu beğenmiş ya da fanatiği olman başka insanlara küfür kıyamet gitme hakkı vermiyor. Sonra 'üstüme gelmeyin ehe' de olmuyor. Bir de mesajını kendi üzerime alınma hakkım da mevcut pintipanda'ya ben refer ettiğim için. Denk geldi, onu izledim. Bizim forumdaki teasy dışında düzenli takip ettiğim biri de yok Türk yayıncılar arasında, kendim de amatör Twitch yayıncısıyım. Ben de 'bu oyunu beğenenin ağzının orta yerine sıçam RDR 1 daha iyiydi' falan diyim o zaman oyunu oynadığımda beğenmezsem? Nereye gidecek bu tartışma sonrasında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Bu oyunu oynarsam muhtemelen beğenirim western teması yüzünden. Fakat beğeni öznel bir şey sonuçta. Mesela Skyrim'i ayıla bayıla oynayan ben Witcher 3'ü sıkılıp bitiremedim. Aklınıza gelmeyecek şeyler beğenme kıstası olabiliyor farklı kişiler için. Mesela fazla sinematik oyuna girmemi engelliyor benim de. Atmosferi bozuyor, hayal gücüme ket vuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 https://m.gamestop.com/product/collectibles/toys/red-dead-redemption-2-collectors-box-only-at-gamestop/164128 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 oyun yokmus icinde ya lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 aynen onun içinde oyun yok abi.. ama güzel baya içerik orjinal şeyler var bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 2.si cikmis oyundan niye baska bi oyun gibi olmasini bekledigini dusunuyosunuz insanlarin? bi yerde allam isallah gta gibi olur filan mi dendi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 unboxingi hosuma gitt zaten indirme girince alirm oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Başlarındayım tabi ama benim gördüğüm sinematikler gayet iyi idi. Genelde sıkılırım çünkü kamera mal mal bir o yüzü bkr diğer yüzü gösterir sürekli bık bık konuşulur ama bunda öyle olmadı şimdiye kadar gayet konuya odaklı kamera açıları vs vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 DareJedi said: yayıncılar genelde kitleye göre hareket ediyor. O yüzden kitle şayet birşeylerin ağır gitmesinden sıkılırsa yayıncı doğal olarak reyting için bırakabiliyor anormal bir durum yok. olağanlaştırmayın şu hareketi, gayet anormal, yayıncı etiğe göre hareket edecek kitleye göre değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Eternal gibi tipler j-rpg’de oluyordu buraya da mi sicramislar? 1i begenmemistim yavas gittigi icin bu sefer 2de kendimi buna hazirliyip oynucam. Sadece su an 350-400 vermek mantikli gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Eternal'in üslubu tam da gta'ya şahin modu kurup düğün konvoyu yapan adamlar gibi değil mi? Eleştirdiği adamların birebir aynısı gibi konuşmamış mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 https://www.hepsiburada.com/red-dead-redemption-2-ps4-oyun-p-HBV00000A5MS9 359 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Lan kimse oyuna ağır diye kötü dememiş ki. Bir Celtics oynanış böyle demiş ki öyle yani ve bu güzel bir olay bence de ama Eternal dayı gelmiş yine kendi kendine ragelerden rage e koşmuş ahdksljg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 https://www.cdkeys.com/playstation-network-psn/psn-games/red-dead-redemption-2-ps4-us-ca-cd-key amazon türkiyeye satmıyormuş ya digital code. Öyle ülke değiştirmekle uğraşmak istemeyen varsa CDkeysde satmaya başlamış US psn kod. 1 dolar daha ucuz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Eternal said: Şu oyunu begenmeyen adam şu tarafa doğru banlanıp gidebilir. sdfsfs uçmuş adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 fhgdskj modez 15. sayfayı bitirdiğinde duruyordu, pıt diye 16. sayfa açıldı altında, bamlanmış. gözlerimin önünde şişlediler adamı. yüzlerini gördüm. benim de peşimdeler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 naptınız olm cocuğa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 simdilik chapter 1'i izledim sadece 2 saat kadar. abartisiz 1 saati scripted cutscene olacak gecti asd ilerde biraz daha open world falan gorursek iyi olur sanki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Assasin's creed'e laf söylemiş, onu yapmasaymış deno hiddetlenmezdi bu kadar sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Assassin Lost gibi çok bozdu sonradan, şimdi biraz toparladı ama kabul edelim. Ezio sonrası sıçış, Origins ile toparlanma aşaması. Konu hala çok alakasız yerlerde ama onu kabul ediyorum, bağlayamadılar tonla şeyi. Bu arada Eternal tanıdığım bir insan çıktı sdfs, ÖM'de konuştuk sonrasında. Ama orda da belirttim yanlış bir üslup ile yazdığını, ama sanırım birçok insan şikayet etti. Sonra Deno bizi banlatmadı kikletti olmasın za. 1 ay aldı zati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar