GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2025 makinanın performansına basıncına göre kahve çekim oranı sonuca etki ediyor biraz eksik anlatılmış olsada fikir verir. haklısın. (çok fazla makina inceleme yapan kanal var çoğunda reklam sezinledim hep aynı 1-2 model öneriliyor.)
NeroWarden Mesaj tarihi: Ocak 22, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2025 Filtre kahve için bir kaç sayfa önceki yorumlara bakarak Russell Hobbs Elegance aldım. Basic bir kullanıcı olarak oldukça memnunum. İlk kullanımdan itibaren plastik kokusu vs oluşmadı. Tavsiye ederim.
Bone Mesaj tarihi: Ocak 22, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2025 MrLevie, 21.01.2025 16:57 tarihinde dedi ki: Bu yukarıda Bone’un link verdigi portafilteri ben önermiyorum. eğer kahveyi koyarken en ufak bir topak kaldıysa bile, kahvenin her yere sıçramasına sebep oluyor, ne kadar dikkatli olursaniz olun. Fittingi iyi değil. Orjinaline dondum. NEOUZA'yı mı, non-pressurized portafiltre mi, bottomless portrafiltre mi?
Bone Mesaj tarihi: Ocak 23, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2025 Divin, 22.01.2025 12:57 tarihinde dedi ki: Portafiltrelerde pressurized veya non-pressurized olayı yok. Bahsettiğiniz konu basketlarda var. doğru, o detayı atlamışım. yazmam gereken basketler pressurized ve non-pressurized diye ayrılıyor, portrafiltre'nin kendisi bottomless ve spouted diye ayrılıyor olması gerekirdi. makinenin içinden çıkan basket+portrafilter pressurized+spouted olduğu için, bunun yerine non-pressurized+bottomless bir basket+portrafiltre alınması öneriliyor demem gerekirdi.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 12, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2025 selamlar sadece espresso için Gaggia Classic Pro mu yoksa sage bambino mu önerirsiniz? bunları kullanan var mı
Divin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2025 İkisi de güzel cihazlar. Breville uzun yıllar kullandım. - Gaggia 58mm portafiltre ile geliyor. Sage/Breville ise 54mm. 58mm profesyonel endüstri standardı. - Gaggia iki delikli buhar çubuğu ile geliyor, Sage/Breville ise 4 delikli. Sütlü kahve seviyorsan bu avantaj olabilir. Fiyat oılarak baktığında ise Sage fiyatı yüksek kalıyor o fiyat mertebesine yakın Lelit Mara X var ki bütçen uygunsa daha iyi bir tercih olur. Ben olsam herhalde GCP tercih ederdim.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 12, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2025 (düzenlendi) sage'yi tip olarak daha çok beğendim ama pahalı avrupa'da bi yere gidersem getirebilir miyim acaba orada 17k civarında burada- 40-50k gaggia yorumları daha iyi tabi bir de customize ediliyormuş güzel hobi Lelit Mara ise uçuyor Kasım 12, 2025 bLackcha0s tarafından düzenlendi
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 12, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2025 (düzenlendi) Sage guzel, biz 7 8 aydir falan kullaniyoruz sanirim. Sadece fazla pahali. Yurtdisindan getirebiliyorsaniz tavsiye ederim. (bizdeki bambino degil ama her seyi yapan sekil sukul ekranli model) Kasım 12, 2025 deadwoll tarafından düzenlendi
Narstil Mesaj tarihi: Kasım 19, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2025 Shark Ninjanın otomatik kahve makinası da modele göre uygun fiyatlı gözüküyor. İhtiyacı olan bakabilir
Öne çıkan mesajlar