GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2025 makinanın performansına basıncına göre kahve çekim oranı sonuca etki ediyor biraz eksik anlatılmış olsada fikir verir. haklısın. (çok fazla makina inceleme yapan kanal var çoğunda reklam sezinledim hep aynı 1-2 model öneriliyor.)
NeroWarden Mesaj tarihi: Ocak 22, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2025 Filtre kahve için bir kaç sayfa önceki yorumlara bakarak Russell Hobbs Elegance aldım. Basic bir kullanıcı olarak oldukça memnunum. İlk kullanımdan itibaren plastik kokusu vs oluşmadı. Tavsiye ederim.
Bone Mesaj tarihi: Ocak 22, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2025 MrLevie, 21.01.2025 16:57 tarihinde dedi ki: Bu yukarıda Bone’un link verdigi portafilteri ben önermiyorum. eğer kahveyi koyarken en ufak bir topak kaldıysa bile, kahvenin her yere sıçramasına sebep oluyor, ne kadar dikkatli olursaniz olun. Fittingi iyi değil. Orjinaline dondum. NEOUZA'yı mı, non-pressurized portafiltre mi, bottomless portrafiltre mi?
Bone Mesaj tarihi: Ocak 23, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2025 Divin, 22.01.2025 12:57 tarihinde dedi ki: Portafiltrelerde pressurized veya non-pressurized olayı yok. Bahsettiğiniz konu basketlarda var. doğru, o detayı atlamışım. yazmam gereken basketler pressurized ve non-pressurized diye ayrılıyor, portrafiltre'nin kendisi bottomless ve spouted diye ayrılıyor olması gerekirdi. makinenin içinden çıkan basket+portrafilter pressurized+spouted olduğu için, bunun yerine non-pressurized+bottomless bir basket+portrafiltre alınması öneriliyor demem gerekirdi.
Öne çıkan mesajlar