bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 filtre kahve makinesi alacağım da filtre kahve makinelerinin tek olayı; suyu ısıtıp, damlayarak kahveyi demleme değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 Zamanlı makina alırsan geceden kurup sabaha hazır kahveyle kalkabiliyorsun. Böyle gimmickler de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 electrolux'un makinesi ile vestel'in grinderlı makinesi arasında kaldım. vestelin makinesini deneyen oldu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 4 saat önce, applev0dka dedi ki: vestel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2020 (düzenlendi) 21 saat önce, neutrino dedi ki: Ben de alsam mi diye dusundum de, su an 2500 civari sanirim, sen kaca almistin? Bi de bunun sut kopurtmesi normal chibo kapsullu makinenin sut kopurtmesine benziyor sanirim. Iyi kopurtuyor mu? Chibo'nun makinesinden cok memnun degiliz kopurtme olarak. İndirimli 1800 küsüre almıştım ben. Köpürtme konusunda açıkçası toplasan 5 kere kullanmışımdır. Ama capuccino seven biri olarak memnun kaldım diyebilirim. Mayıs 14, 2020 Aket-Atum tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2020 (düzenlendi) On 02.04.2020 at 16:43, Trias dedi ki: 6-7 ay oldu, çok memnunuz https://www.siemens-home.bsh-group.com/tr/ilham-alin/yenilikler/urun-yenilikleri/eq6-plus EQ6-Plus'ı iş yerinde kullanıyoruz. Bayağı kaçmaması gereken bölgelere nemli/ıslanmış kahve kaçırıyor. Eğer bu kahveler temizlenmezse de küf yapıyor. Edit: Ben evde moka pot + french press + hand grinder üçlüsünü kullanıyorum ama makine almak isteseydim de daha az mekanik parça içeren düz basic bir espresso makinesini ya da düz basic bir filtre kahve makinesini tercih ederdim diye düşünüyorum. Mayıs 14, 2020 Deathblade tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2020 eq3'te sadece bir kere telvelerin biriktiği yerde küfe rastladım. Normalde her gün temizlense o da olmaz. Bazen günlerce unuttuğum oluyor ama küf olmuyor. O an nasıl oldu da oldu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 nespresso kullanan var mı? Zaten kahveci değilim, ofiste tüketiyorum. Granül olsa bile içerim Evde bazen erken kalkıyorum, hafta sonları vs filtre kahve ile de uğraşmak istemiyorum. Çekirdek öğütücülü makine vardı memnun değilim. Nespresso vertuo serisi çıkmış makinesi ucuz geldi bana ancak kapsüller pahalı. Original olan da makine+100 kapsül 7500 civarına geliyor vertuo kullanan var mı? Akıllı barkod sistemi vs hoşuma gitti de haraca bağlamasın bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 (düzenlendi) filtre kahveye hiç girmeyin nescafeden farksız tadı vs içimi. direk buna girin 2k almıştım önceki sene, espresso başka bi dünya. espresso tadını aldınmı tamamdır geri dönüş yok artık https://www.hepsiburada.com/grundig-ksm-4330-delisia-coffee-yari-otomatik-sut-kopurtuculu-espresso-makinesi-pm-HBC0000561W5Q Aralık 20, 2024 GreenPeace77 tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 Bende philips lattego var bayadır. Çok memnunum, bozulsa birdaha alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 bende de lattego var ama maintenance masrafı çok. sürekli filtre, kireç çözücü, yağ çözücü filan almak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 işte o yüzden yarı otomatik espresso. temizlemesi en kolayı. birde nespresso kapsülleri çok pahalıya geliyor uzun vadede. 10 lu paket 400 tl filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 yok ya kız arkadaşımda delonghi var ara sıra arızalanıyor ve çok kahve seçiyor tchiboda öğüttüğümüzü beğenmiyor, kaliteli kahve aldık onu da beğenmedi ama kuru kahveci mehmet efendi market kahvesine bayılıyor hiç sorun çıkarmıyor benim için en kolayı kapsül olur zaten 100lük kapsülü ben 4-5 ayda bitiremem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 2.el gaggia magenta aldim ben. fena degil acikcasi. bakimi cok zor degil. kahve elbette makinenin boyutuna, kalitesine gore degerlendirirsek cok cok iyi. sadece filtre, genel temizleme ve kirec giderme ile ugrasiyorsunuz. is yerine de sanirim bosch tassimo alacagim bugun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 Ben de Saeco kullanıyorum yaklaşık 1 sene oldu. Philips zamanında Saeco'yu aldığı için LatteGo'nun temeli buradan geliyor diye hatırlıyorum. Fazla kahve tüketen biri olarak oldukça memnunum. Temizlemesi çok zor değil ama ihmal etmeden düzenli yapmak gerekiyor. Cihaz bakımları konusunda zaten çok kolay bir şekilde yönlendiriyor. Filtre ve yağ çözücü tablet için piyasadaki cihazlarla uyumlu bir sürü alternatif var. Nespresso'ya otellerde çok denk geliyorum daha 1-2 ay önce kullanmıştım. Süt bazlı olarak denemedim ama direkt kapsülden kahve yapımı konusunda kullanımı ve bakımı cidden çok gelmişti. Kapsüllerde çeşitlilik fazla olduğu için farklı çekirdekler kolayca denenebiliyor. Paket kahve alınca diğer makinelerde onu ayarlamak biraz daha uğraştırıcı. Yalnız kapsüller maliyet olarak sık tüketilince pek avantajlı değildi hatta Donanımhaber'de birileri hesap yapmış. Yine de tam otomatikteki seçenekler işte taze öğütüp yapması falan bana daha güzel geliyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 Marl0_on, 20.12.2024 13:51 tarihinde dedi ki: bende de lattego var ama maintenance masrafı çok. sürekli filtre, kireç çözücü, yağ çözücü filan almak gerekiyor. Ben arıtmadan su koyduğum için filtre ve kireç çözücü kullanmıyorum. Yağ çözücü kullanıyorum birde içini açıp yıkıyorum. Bana bir masrafı olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar