bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 filtre kahve makinesi alacağım da filtre kahve makinelerinin tek olayı; suyu ısıtıp, damlayarak kahveyi demleme değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 Zamanlı makina alırsan geceden kurup sabaha hazır kahveyle kalkabiliyorsun. Böyle gimmickler de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 electrolux'un makinesi ile vestel'in grinderlı makinesi arasında kaldım. vestelin makinesini deneyen oldu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 4 saat önce, applev0dka dedi ki: vestel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2020 (düzenlendi) 21 saat önce, neutrino dedi ki: Ben de alsam mi diye dusundum de, su an 2500 civari sanirim, sen kaca almistin? Bi de bunun sut kopurtmesi normal chibo kapsullu makinenin sut kopurtmesine benziyor sanirim. Iyi kopurtuyor mu? Chibo'nun makinesinden cok memnun degiliz kopurtme olarak. İndirimli 1800 küsüre almıştım ben. Köpürtme konusunda açıkçası toplasan 5 kere kullanmışımdır. Ama capuccino seven biri olarak memnun kaldım diyebilirim. Mayıs 14, 2020 Aket-Atum tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2020 (düzenlendi) On 02.04.2020 at 16:43, Trias dedi ki: 6-7 ay oldu, çok memnunuz https://www.siemens-home.bsh-group.com/tr/ilham-alin/yenilikler/urun-yenilikleri/eq6-plus EQ6-Plus'ı iş yerinde kullanıyoruz. Bayağı kaçmaması gereken bölgelere nemli/ıslanmış kahve kaçırıyor. Eğer bu kahveler temizlenmezse de küf yapıyor. Edit: Ben evde moka pot + french press + hand grinder üçlüsünü kullanıyorum ama makine almak isteseydim de daha az mekanik parça içeren düz basic bir espresso makinesini ya da düz basic bir filtre kahve makinesini tercih ederdim diye düşünüyorum. Mayıs 14, 2020 Deathblade tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2020 eq3'te sadece bir kere telvelerin biriktiği yerde küfe rastladım. Normalde her gün temizlense o da olmaz. Bazen günlerce unuttuğum oluyor ama küf olmuyor. O an nasıl oldu da oldu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar