Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Bir haftalık Paris programımız var, sitesinde farklı paketler olduğunu gördüm, mini, magic park vb. gibi. Çok da inceleyemedim, daha önce gitmiş olan varsa bi özet geçsin. Biz lunapark istiyoruz sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Ben gideli 15 sene falan oldu. Her șey değișmiștir șimdiye. Verebileceğim tek manalı bilgi bizim turla gittiğimiz ve bu neden giriște falan olușan devasa kuyrukta beklemek zorunda kalmadığımız. Böyle hafif avantajlı bilet falan bulabilirseniz bayağı faydalı olur. Onun dıșında süperdi bence ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Bi kere 20 sene önce bi kere de geçen sene gittim. Toplam 2 park var, birisi esas bilinen ve her yerde gördüğün daha çocuk işi, fantastik, diğeri biraz daha büyüklere de uygun, daha blockbuster işi. İkisi zorlarsan ve off season gidersen tek güne sığıyor. Ama sezon içinde kalabalık falan derken 2 gün daha şart olabilir. İlk parkta ortada standart Disney şatosu var, onun çevresinde 4 bölgeden oluşuyor. Biri fantastik, biri (eskiden futuristikti) yeni haliyle daha steampunk tarzı, biri kovboy-kızılderili-korsan, diğeri de maceracı indiana jones tarzıydı galiba. Diğeri biraz daha içiçe. İkisi arası geçiş birkaç dk yürüyüşle oluyor. Lunapark kafası ikisinde de var, ikisinde de mutlaka kaçırılmaması gereken "ride"lar var. Ana girişte sıra beklememek için bileti önceden online almak çok faydalı, ilk giriş sırası çok abartı olabiliyor. Paris'ten trenle ulaşım çok rahat. Akşam geç saate kalıp gösteriyi izlemek lazım. Hangi ride'ların bakımda veya çalışmaz durumda olduğunu önceden internetten kontrol etmekte fayda var. PArk içeriği çok fazla değişmiyor bu arada. 1995 ile 2016 gidişlerim arasında gördüğüm oydu. Bi işte Toy Story rideları falan eklenmiş, adam vurmacalı roller coaster çok eğlenceli. Bir de eski futuristik kısım şimdi steampunkçı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Sanırım benim de bi 15 yıl oldu ama tek hatırladığım versay yerine buraya gittiğimiz için hayal kırıklığına uğradığım oldu. Tamam bi iki güzel ride var ama eh işte sonrası bayıyor. Ha uzun tatilde gidilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 ben de 2004'de gittiydim. bi tane kapalı mekanda roller coaster vardı, uzay temalı. en çok o aklımda kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Hayaletli evin asansöründe devasa kel zenci çalıșan omzumdan tutup HUAH HUAH HUAH @_@ diye gülmüștü. İt herif :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Kapalı mekandaki uzay temalı roller coasterın adı Space Mountain. 95'te gittiğimde ona bindiğimden beri bir daha hiçbir roller coaster aynı tadı vermedi, daha hızlılar daha tehlikeliler bile bana mısın dedirtmedi o küçük yaşta buna binince smiling smiley Yenisi version 2 olmuş, üstüne bir de hologramlar falan eklenmiş, çok çok tatlı olmuş. 4-5 defa bindim son gidişte. Kesinlikle kaçırılmaması gerekenler: Space Mountain Twilight Zone Hayaletli ev Kanyon-maden roller coasterı Toy Story'nin lazer ateş etmeli coasterı (puan kasmak eğlenceli) Karayip Korsanları Eğer çocukluğunla bağ kurmak istiyorsan küçükler için olsa da peter pan ride eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 forumda herkes dede olmuş.. 15 yıllar 20 yıllar havada uçuşuyor aboooowww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 40 sene önce gitmiştim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Yanlışın var sen 40 sene önce doğmamıştın daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Konu yaşlandık topiğine dönmesin beyler. Sıra olayı üzebiliyomuş evet ama sıkıntı yok sabahtan gider bekleriz. Kesin binmemiz gereken oyuncaklar neler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 axedice said: Yanlışın var sen 40 sene önce doğmamıştın daha. annesi gitmistir ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 40 sene önce annesinin karnında da değildi. Zaten hamileyken gitmeyi saymak da çok saçma. Bugün bi mantıksız konuşuyorsunuz çözemedim sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Gitmiştim, gittiğimde değil de götürdüklerinde demeleri lazım zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Gidecekseniz de trolun allahini yaparak gidin Mehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Rasmon said: Konu yaşlandık topiğine dönmesin beyler. Sıra olayı üzebiliyomuş evet ama sıkıntı yok sabahtan gider bekleriz. Kesin binmemiz gereken oyuncaklar neler. Yazdık ya işte yukarıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Tamam teşekkürler Rewendor, başka tecrübesi olan da paylaşsın anlamında söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Hayaletli ev Maden Coasterı Space Mountain Bunlar güzeldi. Yorulduğumuzda parkın etrafında dolanan sakin trene binmiștik. O da tatlıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 benim bi arkadaşım geçen hafta gitti ya, 2 günlük paket almış. tavsiyeler ise: içerde yaklaşık 10 saat geçireceksin dolayısıyla yiyecek bişiler al yanına, hafta içi gitmelisin, çünkü 15-45dk bekleme süreleri var oyuncakların, haftasonu bu süre rahat 1,5 katına çıkacaktır. star wars upgrade'i sonrası, bol bol maruz kalacaksın, filmleri izleyip entegre halde gitmen, daha eğlenceli olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Seneler önce gitmiştim soracakların olursa elimden geldiğince yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 2 park var, konular farklı, aletler benzer. yeni yapılan daha güzel diye kalmış aklımda ama diğeri daha temalı, cicili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Star Wars upgrade'e yetişemedim ben ya, o bölge tadilattaydı hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Disneyland'in atmosferi daha iyi ama Parc Asterix'in aletleri daha iyi. Yine de sen kendin de google'la ama bu yaş için Parc Asterix daha iyi gibi geldi bana. Sıra yine olur ama daha az olur, öyle bir avantajı da var. Aklıma geldi, fransızca yoksa o sıkıntı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Patide herkesin gitmis olmasi :) 2-3 aya gider gorurum ben de, merak ediyorum baya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 paris'e gidip de disneyland'e gitmek :/ ben 1 hafta kalmıştım ama yine de şehirde gezeceğim yerleri doyarak gezememiştim eksik yerler de kalmıştı. disneyland nedir allasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar