imamizer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 kimsenin bayıldığından değil. nostalji muhabbeti işte. 1-2 ay bakıp heves alıp bırakacak millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Alakası yok ya. Dün korsan vanilla serverda Sfk gidiyoruz 5 kişi, Wetlands'den çıktık yola. Önce Arathi, yolda Stormgarde'dan bandaj kitaplarını aldık, sonra Hillsbrad'den geçerken horde gördük başladık kovalamaya. Adam swiftness pot için kaçmaya başladı suya doğru. Yakaladım blinkle, adam suya dalmaya başladı, sonradan aklıma geldi undeadler nefesini daha uzun tutabiliyor diye. Ben ve rogue boğularak öldük, kalanlar adamı kesti falan. Baya güle eğlene geçti şu vakit. Artık şunların hiçbiri olmaması vanillanın abartılma sebebi. Çok kanser var kabul ama aşırı zevkli şu hali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 5 kişi 1 kişiye çökmüşsünüz yabanda asdfg bu tarz open world pvp (hatıraların verdigi gaz ile bu kadar masalsı olmasa da) eso'da da oluyor cyrodiil'de. Faction pride rpsi de yaparsınız ortam müsait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Ne yalan söyleyeyim, wow vanilla yı hiç özlemedim. Özellikle pvp sini. https://www.youtube.com/watch?v=s6QnaIsSPxU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 GW2 pvp'sine de bir ben alisamadim heralde. Durmadan birseyleri spamliyordum beynim donuyordu, takip edemiyordum hic ne nedir filan. Ben sanirim biraz daha yavas kombat seviyorum ya da becerebiliyorum diyelim. ESO da guzeldi Cyrodiil ama onunda animasyonlari filan kotu, bir turlu isinamamistim abilitylere..Tabii cok zerg oluyordu.. Soz konusu PvP ise vanilla Wow'daki random pvp'ler muhtemelen benim icinde en guzel hatiralar olabilir UO ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Heal skilli değiştirmelisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Sotto said: GW2 pvp'sine de bir ben alisamadim heralde. Durmadan birseyleri spamliyordum beynim donuyordu, takip edemiyordum hic ne nedir filan. Ben sanirim biraz daha yavas kombat seviyorum ya da becerebiliyorum diyelim. ESO da guzeldi Cyrodiil ama onunda animasyonlari filan kotu, bir turlu isinamamistim abilitylere..Tabii cok zerg oluyordu.. Soz konusu PvP ise vanilla Wow'daki random pvp'ler muhtemelen benim icinde en guzel hatiralar olabilir UO ile. abi zaten utility skiller, weapon skiller ve ulti olmak üzere üç farklı çeşit var, onları da bir zahmet okuyunca az çok neyi ne zaman kullanacağını çözüyorsun. benim arkadaş da başladığında sadece spamlayarak oynayıp keyif almamıştı. e doğal ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Ya olay okumaktan cok combatin hizli olmasi uzerine. Daha dogrusu karsidaki adam ne yapiyor onu farkedemiyorum. Ben daha yavas tempoyu seviyorum heralde oyunu kotulemek adina soylemedim. Su elemantalist mesela biri bitiyor oburunu aciyorsun filan mesela.. Kolay gelmemisti bana. Ben alismisim Rogue tarzi stealthken stealth kalayim Thief'i becerememistim. Skill cap daha yukarida kisacasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 saka gibi ilk hafta curve istiyolar antorus hc için bazılar ılımlı atleast be 9/11 falan diyo misali: https://i.redd.it/q58i33p5ic001.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Baya kolaydı abi heroic hatta bugün buffladılar normalle heroic i lel 2 gün 3 er saatte normal + heroic full temizledik yani daha önce görmedim böyle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Sotto said: Ya olay okumaktan cok combatin hizli olmasi uzerine. Daha dogrusu karsidaki adam ne yapiyor onu farkedemiyorum. Ben daha yavas tempoyu seviyorum heralde oyunu kotulemek adina soylemedim. Su elemantalist mesela biri bitiyor oburunu aciyorsun filan mesela.. Kolay gelmemisti bana. Ben alismisim Rogue tarzi stealthken stealth kalayim Thief'i becerememistim. Skill cap daha yukarida kisacasi. warrior deneseydin. elementalist en fazla tuşa basman gereken sınıf gerçi combatın hızlı olmasından yakınmışsın. ona çözüm yok. biraz tecrübeden sonra karşı tarafın ne yaptığına aşırı dikkat etmene gerek yok. her classtan oynayınca skilleri tanıyınca karşı tarafın ne yaptığını anlıyorsun. mesela revenant oynayan biri Infuse Light bastığında saldırıyı kesmeyi öğrenmelisin. thief gibi hızlı class oynuyorsan zamanlama çok daha önemli oluyor. şurada warrioru çok iyi oynayan bir eleman var. çok karışık gibi duruyor ama dikkat edersen skill kullanma düzeni genelde hep aynı. https://www.youtube.com/watch?v=W06nH23Zl5o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 ilk karakterim nelf hunterdı.Hiçbişeyden haberim olmadan basladıydım oyuna. Oyunu sorabileceğim kimsede yoktu.Teldrasilden darnasustan filan çıkmayı zar zor öğrendiydim. Mobların arasından çıkana kadar dünya kadar level alıyodum sanki hepsini kesmek zorundaymışım gibi hissediyodum. heleki şu mobların mekanında spawn süresi erken oldugundan bir türlü içlerinden çıkamıyordum. Teldrasilde yağan yağmurdan, ambiyans sesi,aynı şekilde ashenvale filan,sahil kenarı.Süper bi şekilde ruhuma işlemiş.Bu nasıl bir subliminaldir la asdfgd ben oyunumu özledim ya:( şu ashenvale sahilde ateş başında bi npc var var mı hatırlayan,yakınında klubesi filan var.Ne süper bir ortam yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 ya alliance ın zaten warcraft havasını horde tan daha iyi yansıttıgı da bir gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 teldrassil'de yağmur teee bilmem kaç patch sonra eklendiydi ve cok az yağardı. Yağmur spam = free serverların programlaması ile mi alakalı bilmiyorum ama %90'ı neredeyse yağmur spam modundaydı. screen shotu görünce kıllandım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 günaydın.. https://www.youtube.com/watch?v=jEwrdPOWaUM https://www.youtube.com/watch?v=IBPZb6FDGfM https://www.youtube.com/watch?v=1ubbNYE3cEg :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 stv deki güney sahilde bi klübem olsada yaşasam la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 4 aydır kapadım oyunu bir yandan canım oynamak istiyor ama 3 gün sonra gene yapacak bişi bulamayıp kapatacakmışım gibi de geliyor, 10 seneden fazla oynayınca bi değişik oluyor insan sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 valla sanırım wotlk'dan beri ilk defa güzel bir guild buldum ve main karakterim oldu. hem new hem old content cayır cayır esiyorum :3 raid konusunda çok iddialı değiliz ama bu kadarı bana yetiyor açıkçası (heroic progression) yapıcak şey çok istedikten sonra. bi de karakter levellamak istiyorum yeni sistemle ama onun için allied raceleri bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 abi eskisi gibi değilmişiz onu anladım. guild 5 mitikte progress bıraktı büyük bir sürü guildden teklif geldi. giden arkadaşlarım falan da ısrarla çağırıyor, net bir şekilde artık raid filan yapmayacam, casual bile takılmak istemiyorum, çok da daraldım. ne illetmiş arkadaş. oh ya valla kurtuldum. her gün istisnasız beş vakit namaz kılar gibi gir dancınları yap, emissary için 4 q yap, her hafta girip heroic+mitik bir sürü boss kes... açar falloutta garip garip elektrik bağlantıları yaparım sanctuary hills'in bir köşesinde, skyrimde saçma yan questleri yaparım en azından bi iki hikaye görmüş olurum. kimliğimi ele güne vermeye çekinmesem accountu bile satardım komple kurtulayım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 zorunluluk oyunca zevki kaçıyor. free olunca dediğin gibi 2 hikaye izler,o zamanlar es geçilen görevler vs yapılır vs güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Aynen abi ben Antorus ta HC bile yapamıyorum. 3-4 boss kestim uğraşamam dedim bıraktım. Mythic progress i düşenemiyorum bile. Normal farmlıyorum. m+13-15 falan yapıyorum. kasmadıgım zaman oyundan keyif aldıgımı farkettim. bide horde acaip progress. sürekli kendimi yarış içinde hissediyorum. yaşıma ve aile yaşantıma göre vaktim de var aslında ama yok bünye kaldırmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 5 yıl oldu nerdeyse bırakalı, ama sakin bir iş hayatına kavuşur kavuşmaz başlıyacağım sanki tekrar... Nasıl bir oyunsa unutmak mümkün olmuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 O da bişey mi. Ben hiç başlamadım. Serzenisleri ilgiyle izliyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Arada özlem duyuyorsun sonra oyuna başlıyorsun küfür kıyamet; keşke başlamasaydım diyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 BFA gelmeden 2 3 ay önce açıp gold kasıp digital deluxe u bedavaya getirip devam ederim belki. Şu allied raceler gelsin, levelingde değişmişken level kasılır bir tur daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar