neutrino Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 ghost leviathansa kac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Reaper ise ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 applev0dka said: Ters bir soru... Bu leviathan midir nedir sadece kaciyor muyuz ? Agiz burun kirma sansi yok mu Ya kırarsın ama, çok uzun sürüyor. Ve hiçbirşeyi öldürerek almıyorsun oyunda hiçbir manası yok. Ve Prawnsuit lazım. Gerek yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 öldürünce o alana huzur geliyor, rahatça geziyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 ya soruyorum ama götüm yemiyor zaten savaşmayı sdsafas aurora'nın arkasında bir şeyler lootlarken sesini duydum kafamı çevirdim uzakta siluetini görmemle topuklamam bir oldu kovaladı falan hayatımın en gergin anlarıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Suark said: önden mi girmek daha güvenli yoksa arkadanmı solunda buruna daha yakin olan kocaman bir giris alani var. oyun uzaktan load etmedigi icin gozukmuyor. aslinda oyunda ilk explore edilecek yerlerden. ama uzaktan herhalde girilmiyordur yaaa diyip geciyorsun. seamoth upgradesiz hatta seamothsuz gidilir diye tasarlamislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 allahsız reaper auroranın solunu mesken edındı sımdıde sanırım beni takip etti. şimdi soru su, seamothsuz gitsem reaper beni avlar mı yinede ? en kötü etrafından dolaşıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 ben seaglide ile kaçtım yetişemedi valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 abi burundan giriste reaper'a yaklasmadan rahatca ilerleyebiliyosunuz. burnun kirik kisimlarindan iceri dogru sizin iste. geminin uzerine cikinca crawler'lar karsilayacak sizi, onlari da bicaklarsiniz :) yeterince yaklasmadiginiz surece reaper sizi farketmiyor, uzaktan izleyebilirsiniz. dar bir alanda patrolluyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 reaper mı daha güçlü levithian mı. en korkutucusu reaper o kesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 :D http://subnautica.wikia.com/wiki/Fauna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 ya ben tırıs tırıs burna gıderken uzaktan seslerını duyuyodum bunun bı 15 dakka bekledım yaklastı adam sımdı sol tarafta gezınıyo kopek sanırım hemen davranmak lazımdı ya napcam sımdı toggie said: abi burundan giriste reaper'a yaklasmadan rahatca ilerleyebiliyosunuz. burnun kirik kisimlarindan iceri dogru sizin iste. geminin uzerine cikinca crawler'lar karsilayacak sizi, onlari da bicaklarsiniz :) yeterince yaklasmadiginiz surece reaper sizi farketmiyor, uzaktan izleyebilirsiniz. dar bir alanda patrolluyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 ölü bölgeye girdiniz zımbırtısı saçma ya. sonsuza kadar gidicem arkadaşım ben vakit benim vaktim ufka doğru bakıcam öyle. hemen geliyorlar agrolu levitler kıçına yapışıyor kaçamıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 stormeagle said: CYLOPS pili için şarj aleti var onun tarifini bulup yapmak lazım. seamoth upgrade parçası çıkmıyor bana bir türlü. ya da başka yerde mi üretiliyor bilmiyorum. max 200 metreye dalabiliyor bendeki. MK1 için de galiba base kurup oradaki aletlerden üretiyoruz.yine blueprint lazım ama. bende bilmiyorum. seamoth'u upgrade edebilmek için base'ine moonpool attach edip içine vehicle upgrade console koyman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Suark said: ya ben tırıs tırıs burna gıderken uzaktan seslerını duyuyodum bunun bı 15 dakka bekledım yaklastı adam sımdı sol tarafta gezınıyo kopek sanırım hemen davranmak lazımdı ya napcam sımdı toggie said: abi burundan giriste reaper'a yaklasmadan rahatca ilerleyebiliyosunuz. burnun kirik kisimlarindan iceri dogru sizin iste. geminin uzerine cikinca crawler'lar karsilayacak sizi, onlari da bicaklarsiniz :) yeterince yaklasmadiginiz surece reaper sizi farketmiyor, uzaktan izleyebilirsiniz. dar bir alanda patrolluyor zaten. Abi arkana bakmadan ilerle işte. Kırık kısımdan yukarı çıkış var, oraya doğru ilerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 o reaperın patrolu bozuluyor bazen. agro almasada ben kaç defa su yüzeyinde fok gibi gördüm onu. dalıp çıkıyordu. sese de geliyor o şerefsiz galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 seamother reaperdan hızlı gıdıomu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Hayır. Yakalıyor. Reaper leviathan aggro aldı mı çok hızlı. Seaglide ile fıtı fıtı gidicen işte. Ben auroraya giderken burnun kenarına parkediyorum seamothu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 stormeagle said: o reaperın patrolu bozuluyor bazen. agro almasada ben kaç defa su yüzeyinde fok gibi gördüm onu. dalıp çıkıyordu. sese de geliyor o şerefsiz galiba Zaten onun ses sonar abi. Yazmış adamlar PDA'da açıklamasına. Sesini duyaibliyorsanız eğer sizi görebiliyor demektir diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 ben ghost lewi nin dibine base attım, gelip yıkmaz dii mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Hiç bilmiyorum ben tek base ile bitirdim oyunu. Denemedim saldırıyorlar mı diye ama muhtemelen saldırırlar diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 tek base nasıl dayandın ya ben 3ü attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 stormeagle said: ölü bölgeye girdiniz zımbırtısı saçma ya. sonsuza kadar gidicem arkadaşım ben vakit benim vaktim ufka doğru bakıcam öyle. hemen geliyorlar agrolu levitler kıçına yapışıyor kaçamıyorsun Ona aciklama olarak aurora’nin devasa volkanik kraterin kenarina düştüğünü söylüyorlar iste. Tum harita bu kraterden ibaret yani, ötesi devasa bir okyanus gezegeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Aurora buluşma yeri (kara parçası) hani bir adanın ortası. buraya üs kursam olur mu? hiç kurmadım ilk üssüm olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 abi sen niye adaya üs kurmak gibi bir fantazi peşindesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar