Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Subnautica

toggie

Öne çıkan mesajlar

Suark said:

önden mi girmek daha güvenli yoksa arkadanmı

solunda buruna daha yakin olan kocaman bir giris alani var. oyun uzaktan load etmedigi icin gozukmuyor.

aslinda oyunda ilk explore edilecek yerlerden. ama uzaktan herhalde girilmiyordur yaaa diyip geciyorsun. seamoth upgradesiz hatta seamothsuz gidilir diye tasarlamislar.
Sosyal ağlarda paylaş

abi burundan giriste reaper'a yaklasmadan rahatca ilerleyebiliyosunuz. burnun kirik kisimlarindan iceri dogru sizin iste. geminin uzerine cikinca crawler'lar karsilayacak sizi, onlari da bicaklarsiniz :)

yeterince yaklasmadiginiz surece reaper sizi farketmiyor, uzaktan izleyebilirsiniz. dar bir alanda patrolluyor zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben tırıs tırıs burna gıderken uzaktan seslerını duyuyodum bunun bı 15 dakka bekledım yaklastı adam
sımdı sol tarafta gezınıyo kopek

sanırım hemen davranmak lazımdı ya napcam sımdı
toggie said:

abi burundan giriste reaper'a yaklasmadan rahatca ilerleyebiliyosunuz. burnun kirik kisimlarindan iceri dogru sizin iste. geminin uzerine cikinca crawler'lar karsilayacak sizi, onlari da bicaklarsiniz :)

yeterince yaklasmadiginiz surece reaper sizi farketmiyor, uzaktan izleyebilirsiniz. dar bir alanda patrolluyor zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

stormeagle said:

CYLOPS pili için şarj aleti var onun tarifini bulup yapmak lazım.
seamoth upgrade parçası çıkmıyor bana bir türlü. ya da başka yerde mi üretiliyor bilmiyorum. max 200 metreye dalabiliyor bendeki.

MK1 için de galiba base kurup oradaki aletlerden üretiyoruz.yine blueprint lazım ama. bende bilmiyorum.

seamoth'u upgrade edebilmek için base'ine moonpool attach edip içine vehicle upgrade console koyman lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

ya ben tırıs tırıs burna gıderken uzaktan seslerını duyuyodum bunun bı 15 dakka bekledım yaklastı adam
sımdı sol tarafta gezınıyo kopek

sanırım hemen davranmak lazımdı ya napcam sımdı
toggie said:

Abi arkana bakmadan ilerle işte. Kırık kısımdan yukarı çıkış var, oraya doğru ilerle.
Sosyal ağlarda paylaş

stormeagle said:

o reaperın patrolu bozuluyor bazen. agro almasada ben kaç defa su yüzeyinde fok gibi gördüm onu. dalıp çıkıyordu. sese de geliyor o şerefsiz galiba

Zaten onun ses sonar abi. Yazmış adamlar PDA'da açıklamasına. Sesini duyaibliyorsanız eğer sizi görebiliyor demektir diye
Sosyal ağlarda paylaş

stormeagle said:

ölü bölgeye girdiniz zımbırtısı saçma ya. sonsuza kadar gidicem arkadaşım ben vakit benim vaktim ufka doğru bakıcam öyle. hemen geliyorlar agrolu levitler kıçına yapışıyor kaçamıyorsun

Ona aciklama olarak aurora’nin devasa volkanik kraterin kenarina düştüğünü söylüyorlar iste. Tum harita bu kraterden ibaret yani, ötesi devasa bir okyanus gezegeni.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...