mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 ekşisözlükte gördüm biraz önce http://www.thewrap.com/imax-moving-away-3d-consumers-shown-strong-preference/ güzel haber (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Gözlüksüz 3D teknolojisi çıkıyor diye ona hazırlık yapıyorlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 DareJedi'ın postunu okur okumaz bir babaanneye dönüşüverdim. Öyle bir şey mi varmış yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 gözlüksüz 3d taa avatara değil mi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Black-ice said: DareJedi'ın postunu okur okumaz bir babaanneye dönüşüverdim. Öyle bir şey mi varmış yahu. nintendo öyle değil mi mesela. gözüm yaşarıyo ama güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 isabet olmuş. abv james cameron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Gozluksuz 3d icin hicbir salonu ikna edemezler bu saatten sonra, resmen "bak super teknoloji sevin bunu" diye sacmasapan birseyi dayatip salonlara zorla taktirip sahane bir cashgrab operasyonuna imza attilar Nolan bence yonetmenligi ile degil bu 3d cetesine karsi direnmesi ile tarihe gecicek, buyuk adam o konuda cidden :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Laurelin said: Nolan bence yonetmenligi ile degil bu 3d cetesine karsi direnmesi ile tarihe gecicek, buyuk adam o konuda cidden :3 sinema sanatından pek anlamam belki ama baş agrısından iyi anlarım. <3 nolan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 3d yüzünden film izleyemiyorduk iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Vay arkadaş evrimleşmemiş insanlar yüzünden güzelim teknoloji gidiyor elden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Öyle şey mi olur ? Ortaçağ zihniyeti Sinema sanatını zapt etmiş. Birde bunu direniş olarak pazarlıyorlar. Teknolojinin gelişmesine karşı böyle avamca bir tepkiyi çok çirkin buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 teknoloji gelişsin gelişmesine de, ben istemiyom 3d diyene de "al babuş şu salonda bu seanslar var <3" densin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 3d film isteyen avmlerdeki 7d filmlere gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Filmine güvenen yönetmen 2D çeker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 3d filmler çok boktan. söylenmiş miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Görmemiş eğlencesi 3D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 3d ler karanlık oluyor hep, gereksiz teknoloji. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 3d'den nefret etmemim baş sebebi fake 3d'nin bokunu çıkarmaları. http://realorfake3d.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 quixef said: Vay arkadaş evrimleşmemiş insanlar yüzünden güzelim teknoloji gidiyor elden aynen böyle düşünüyorum. VHS'ye de karşıydılar bunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 gözlüğün üstüne 3d gözlük takmak zorunda kalan beni sevindirdi bu haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Dünya genelinde 3d film çekenler ve sevenler idam edilsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 cok hosuma gitti, 3d ne? cocuk filmleri icin iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 imax 3d filmler kötü olmuyor. ama normal 3d izleyemiyorum ben acayip gözlerimi yoruyor ve filmden keyif alamıyorum. ama 2d imax daha iyi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar