Bone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 item dizilimi, talentları daha iyi seçmek, rotation kullanımı felan, yakın ilvl'a sahip kişiler arasında %50 ya da %100 dps farkı yaratabilir desek de, bazı kişiler 3-4 kat daha fazla dps yapabiliyor. bunların bu kadar ani değişimi neye bağlı olabilir ki? örneğin, https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/argent-dawn/biezug https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/stormreaver/elianora biri ilvl 908 diğeri ilvl 915. bu tip kişilerde bu kadar uç dps farkını yaratan şey nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 sende olmayan şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 işe yarar legendary , işe yarar trinket, 30ilvl weapon farki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 karaktere bakarak anlayamazsın onu logları incelemek lazım, açılışlara bakmak, cooldownları ne derece kullandıklarına bakmak lazım falan. 915 adam aoe skilleri için addlerin çıkmasını bekleyip öyle açar herşeyi mesela, ama diğeri 1-2-3-4 spamladığı için addler geldiğinde atacak aoe'si yoktur, gibi gibi hem fightları avcunun içi gibi bilicen, hemde karakterini, tüm olay oyunculukta bitiyo tamamen. bi ara acayip kafayı sıyırıyodum bu işlerle de, baktım sonu gelmiyo, bıraktım yeter. flask-food-augment rune-vantus rune bunlardan birinin diğerinde olmayışı bile etkiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 smorc ruhlu olup boss'un suratına suratına vurman lâzım. böylece her vurduğun crit gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Pordakal said: karaktere bakarak anlayamazsın onu logları incelemek lazım, açılışlara bakmak, cooldownları ne derece kullandıklarına bakmak lazım falan. 915 adam aoe skilleri için addlerin çıkmasını bekleyip öyle açar herşeyi mesela, ama diğeri 1-2-3-4 spamladığı için addler geldiğinde atacak aoe'si yoktur, gibi gibi hem fightları avcunun içi gibi bilicen, hemde karakterini, tüm olay oyunculukta bitiyo tamamen. bi ara acayip kafayı sıyırıyodum bu işlerle de, baktım sonu gelmiyo, bıraktım yeter. flask-food-augment rune-vantus rune bunlardan birinin diğerinde olmayışı bile etkiler aynen (tu) fight'ı bilmek çok önemli özellikle ya. hani "tükmük geldiğinde sağa kaçayım" değil de yukarda denildiği gibi cooldown/ability saklayıp doğru yerde kullanmak vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 fight'ı bilmek de yeterli değil o fark için sadece. üstte denildiği gibi ilvl değil de düzgün statlı itemlar önemli. trinket ve bis legendaryler önemli. özellikle trinket. mesela ben 1-2 item aldım, ilvl çok artmadı ama dps 250k filan arttı direk. statlar düzeldi biraz. geçen bir hunter vardı grupta. dps meterda hep 1. 918 ilvl ile. ve raid genelde 925 civarıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Miraul said: işe yarar legendary , işe yarar trinket, 30ilvl weapon farki şunun hepsi doğru. buna tek ilave 4k main stat veren weapon trait. o da çok farkettiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 ben gear seçerken simulationcraft kullanıyorum artık hep çok rahat oluyo gerçi şu an tank oynuyorum ve pek güvenemiyorum verdiği sonuçlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 wow oynadığım zaman benden daha iyi gearlı admaları 2-3 e katladığım oluyodu tamamen rptation ve boss mechanicleri bilmek ile alakalı çok salak adam var nerde hangi cd acmasını bilmeyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 artık gearları kızılay dağıttığı için herkes efso dps yapcağını dusuyor. bi de bu adamlar 900 ilvl duşen raide 925+ kuruyor marifetmiş gibi. şu 2 olay oyunu dibe çekiyor bence. gereksiz kolaylaşması ve buna bağlı oyuncuların şımarması. eskliden 264 düşen raide 220-240 falan ilvl ile girer iş yapardık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Pordakal said: karaktere bakarak anlayamazsın onu logları incelemek lazım, açılışlara bakmak, cooldownları ne derece kullandıklarına bakmak lazım falan. 915 adam aoe skilleri için addlerin çıkmasını bekleyip öyle açar herşeyi mesela, ama diğeri 1-2-3-4 spamladığı için addler geldiğinde atacak aoe'si yoktur, gibi gibi hem fightları avcunun içi gibi bilicen, hemde karakterini, tüm olay oyunculukta bitiyo tamamen. bi ara acayip kafayı sıyırıyodum bu işlerle de, baktım sonu gelmiyo, bıraktım yeter. flask-food-augment rune-vantus rune bunlardan birinin diğerinde olmayışı bile etkiler güzel cevap, sağol. bazı kişileri görüyorum, sanki one shot atıyormuş gibi moblarla takılıyorlar. bu dediğin olaylar bunu ne kadar etkiler, yoksa tamamen silahın ilvl'ıyla mı alakalıdır bu peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 ben cd leri bossa sakladıgımdan bosstan hemen önceki dps im düşük oluyodu mesela. Bide buildle alakalı, bazı buildler moblara karşı çok iyi, misal frost magede tepeden fırlattığın zımbırtı varya, o moblara oneshot atıyor zaten, önceki fighttan birikmiş varsa mesela hemen fight başında zort diye indiriyorsun felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 döndüm ben de 4-5 gün önce, geri kaldım biliyorum zaten ama shadow priestlerle yüksek dps yapmak imkansıza yakın gibi geliyor ultra iyi gearın olmadıkça ya aoe'yi bitirmişler mesela, bir şeyler yapma fırsatın yok sıralamada. singleda da genelde geri kalıyorum benzer ilvl'lara göre vs... yani 10 falan görsem mucize direkt lfr'de falan misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Iyi shadow priestler. Aslinda soyle diyim kotu dps yok gibi bir sey. Cok cok iyi olmasa da ilk siralara oynayis ve o fighttaki sansina gore cikabilirsin. Mesela paso ayni adama kosturma mekanigi gelince melee dpa sixiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Oyundaki kafa yapisi yanlis su an baya. Herkes 1m+ dps diye geziyor. E iyi de 600k yap ama yarisini silkme raidin benim daha isime gelir. Avatar heroic dahil 600k+ yetiyor kesmeye. Hatta herkes yasasa 500k da yeter. Diger fightlar zaten dps race degil. Belki KJ heroic olabilir. Fight uzadikca healerlar gg olacak cunku ve raid dmg cok fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 applev0dka said: artık gearları kızılay dağıttığı için herkes efso dps yapcağını dusuyor. bi de bu adamlar 900 ilvl duşen raide 925+ kuruyor marifetmiş gibi. şu 2 olay oyunu dibe çekiyor bence. gereksiz kolaylaşması ve buna bağlı oyuncuların şımarması. eskliden 264 düşen raide 220-240 falan ilvl ile girer iş yapardık Heroic ToC 25'de sırf kite yapayım diye yeni 80 olmuş dk ile raide almışlardı fdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 statlar olay statlar da. marksman huntera adam akıllı mastery kas bak ne oluyor.900-915 ilvl kasıpta mastery yerlerde sürünüyorsa, crit+versa itemler takıyorsan aşırı dps farkı olur tabi. Ben prot warrior a 906ilvl de %30 haste kasmışım. m+ da statlarını kasmamış adamları geçiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 +9 mest eden ayakkabısı olmayan adamın M+ ta ne işi var ya zaten?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 smyrnas said: statlar olay statlar da. marksman huntera adam akıllı mastery kas bak ne oluyor.900-915 ilvl kasıpta mastery yerlerde sürünüyorsa, crit+versa itemler takıyorsan aşırı dps farkı olur tabi. Ben prot warrior a 906ilvl de %30 haste kasmışım. m+ da statlarını kasmamış adamları geçiyorum. MM Hunter için iki şey spesifik olarak önemli; Vulnerable Uptime ve Tabiki rotasyon T20 4 parça olmadıysa hala mastery ağırlıklı bir düzen iyidir. Tavsiyem; Crit: %30-25 Haste: max %10 Mastery: %20-25 Eğer 4p T20 yaptıysan da Mastery seviyesini 18-19'a çekip crit haste ve crit artırabilirsin. Özellikle setin 2p ve 4p bonuslarından efektif yararlanabilmek için %17 civarı haste gerekiyor. Detay sormak istediğin bir şey olursa yazabilirsin bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalacam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 applev0dka said: artık gearları kızılay dağıttığı için herkes efso dps yapcağını dusuyor. bi de bu adamlar 900 ilvl duşen raide 925+ kuruyor marifetmiş gibi. şu 2 olay oyunu dibe çekiyor bence. gereksiz kolaylaşması ve buna bağlı oyuncuların şımarması. eskliden 264 düşen raide 220-240 falan ilvl ile girer iş yapardık eskiden oyuncu vardı olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Eskiden insanlar guide okur hazirlikli gelirdi. Lfr'dan gelen tayfa lfr zihniyetiyle girmeye calistigindan normal (eski flex) bile wipefeste dondugu icin puglar sigorta amacli yuksek ilvl istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Wow'u en son wotlk zamanında oynamıştım. Ama item lvl ön koşul gibi birşey. Item'ların getirdiği stat'ların dağılımı ve talent seçimleriyle alakalı. O yüzden biraz guide okumak lazım. Item lvl'ı yüsek ama çöp item'lar oluyordu o zamanlar. Minimum şu kadar crit + haste yap , ondan sonra full attack power kas vs gibi bir mantık vardı misal rogue oynarken ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 https://www.raidbots.com/simbot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 CD,Buff management muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar