µh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 imamizer said: ben şunu anlamıyorum ya sdfg orjinal filmi arşivlerden ve hafızalardan silmiyorlar abi niye her rebootta bu tarz tepkiler veriyorsunuz ki çünkü kötü şeyler her zaman baskındır iyiler de çekiniktir. sen dandik rebootu izledikten sonra birisi o filmin ismini söylediğinde geçmişteki güzel olan gelmiyor aklına en son çekilen dandik olan geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 sanmıyorum ya. ghost busters rebootuun üstünden sene geçmeden unuttu millet neredeyse. çoğu kişi de izlemedi. robokap falan da öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 robocop güzeldi bence ya, yani fena değildi diyelim izletmişti bir şekilde. ghostbusters ben fragmanlarını bile izlemedim. ket vurdum, izlemeyi de planlamıyorum mesela. varlığını da unutmuştum zaten şimdi okuyunca hatırladım asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Ghostbusters'a ben de kilidi vurdum, boykot ediyorum, inatla izlemeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hanzomain Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Ghostbusters'in yenisi fena degil, izlenir. The Rock da her sekilde kendini izlettirir. Haksizsiniz, bosuna tatava yapiyosunuz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 hanzomain said: Ghostbusters'in yenisi fena degil, izlenir. The Rock da her sekilde kendini izlettirir. Haksizsiniz, bosuna tatava yapiyosunuz sdf BAN HIM! Şu filme jumanji diyeceksek bok gibi bu arada. Hayır zar falan at yani filmin olayını tamamen ortaya kaldırmak neden? Söyle bi franchise ismini almışsın, mükemmel bişey yapma fırsatın var neden yapmıyorlar acaba? Hani bildiğin kasmiyorlar çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Tam tersine, aynı formülü tekrar edeceklerine azıcık farklı bir şey denemeleri kastıklarını gösteriyor. Ayrıca Jumanji çok iyi bir film değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 BAN HIMMMMMM!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 iyi bir film değildi ama dönem için ve yaşımıza göre güzeldi. bu tarz çocukluk değerlerini insanlar aşırı korur ve abartırlar. olan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 µh said: çünkü kötü şeyler her zaman baskındır iyiler de çekiniktir. sen dandik rebootu izledikten sonra birisi o filmin ismini söylediğinde geçmişteki güzel olan gelmiyor aklına en son çekilen dandik olan geliyor. y bi git sdfsd kafanıza göre teori üretiyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Karen Gillan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 HAY FORUM GİBİ YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 nostalji circle a gerek yok abi. çeksinler yenisini bakarsınız iyi olur. iyi olmazsa da size niye dert olsun boşverin. orijinalini biliyorsun sen, senin için yer etmiş olan o. jumaji deyince aklına bu gelecek her türlü http://e.lvme.me/ullaqld.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Zaten Jumanji masa üstü oyundu, bu konsol. İsmini değiştirselermiş daha iyi olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Jumanji Online - New generation full reality mmorpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 *new skins you can now change your skin for free at the entrance of the realm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 eğlenceli gözüküyor ama kabul edelim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Remus said: Zaten Jumanji masa üstü oyundu, bu konsol. İsmini değiştirselermiş daha iyi olurmuş. O zaman filmin isminden nemalanamazlardı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 monopoly bile elektronik karta geçmiş, jumanji konsol oyunu olmuş çok mu?!? 9/10 would watch! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 of ne gerilmiştim küçükken jumanji de be. baya tüyler ürpere ürpere izlemiştim bunda o hissi yaşayacağımı sanmıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Artık büyüdün ve kirlendi dünya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 hanzomain said: Ghostbusters'in yenisi fena degil, izlenir. The Rock da her sekilde kendini izlettirir. Haksizsiniz, bosuna tatava yapiyosunuz sdf ghostbusters izlenmez dinlemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 ghostbustersı 2. dk da falan kapadım diye hatırlıyorum ben. sonrasında ne olduğunu bilmiyorum bilmek de istemiyorum. çocukluğumasdnasdmasşda ondan değil ama bok gibi bişeye benziyodu sabredemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 cine5 ne zaman verse izlerdim jumanjiyi ne güzel günlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 http://i.imgur.com/fEIa75z.png http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/001/234/741/2e1.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar