µh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 imamizer said: ben şunu anlamıyorum ya sdfg orjinal filmi arşivlerden ve hafızalardan silmiyorlar abi niye her rebootta bu tarz tepkiler veriyorsunuz ki çünkü kötü şeyler her zaman baskındır iyiler de çekiniktir. sen dandik rebootu izledikten sonra birisi o filmin ismini söylediğinde geçmişteki güzel olan gelmiyor aklına en son çekilen dandik olan geliyor.
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 sanmıyorum ya. ghost busters rebootuun üstünden sene geçmeden unuttu millet neredeyse. çoğu kişi de izlemedi. robokap falan da öyle.
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 robocop güzeldi bence ya, yani fena değildi diyelim izletmişti bir şekilde. ghostbusters ben fragmanlarını bile izlemedim. ket vurdum, izlemeyi de planlamıyorum mesela. varlığını da unutmuştum zaten şimdi okuyunca hatırladım asdfasd
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Ghostbusters'a ben de kilidi vurdum, boykot ediyorum, inatla izlemeyeceğim.
hanzomain Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Ghostbusters'in yenisi fena degil, izlenir. The Rock da her sekilde kendini izlettirir. Haksizsiniz, bosuna tatava yapiyosunuz sdf
calimero Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 hanzomain said: Ghostbusters'in yenisi fena degil, izlenir. The Rock da her sekilde kendini izlettirir. Haksizsiniz, bosuna tatava yapiyosunuz sdf BAN HIM! Şu filme jumanji diyeceksek bok gibi bu arada. Hayır zar falan at yani filmin olayını tamamen ortaya kaldırmak neden? Söyle bi franchise ismini almışsın, mükemmel bişey yapma fırsatın var neden yapmıyorlar acaba? Hani bildiğin kasmiyorlar çünkü.
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Tam tersine, aynı formülü tekrar edeceklerine azıcık farklı bir şey denemeleri kastıklarını gösteriyor. Ayrıca Jumanji çok iyi bir film değildi.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 iyi bir film değildi ama dönem için ve yaşımıza göre güzeldi. bu tarz çocukluk değerlerini insanlar aşırı korur ve abartırlar. olan bu.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 µh said: çünkü kötü şeyler her zaman baskındır iyiler de çekiniktir. sen dandik rebootu izledikten sonra birisi o filmin ismini söylediğinde geçmişteki güzel olan gelmiyor aklına en son çekilen dandik olan geliyor. y bi git sdfsd kafanıza göre teori üretiyosunuz
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 nostalji circle a gerek yok abi. çeksinler yenisini bakarsınız iyi olur. iyi olmazsa da size niye dert olsun boşverin. orijinalini biliyorsun sen, senin için yer etmiş olan o. jumaji deyince aklına bu gelecek her türlü http://e.lvme.me/ullaqld.jpg
Remus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Zaten Jumanji masa üstü oyundu, bu konsol. İsmini değiştirselermiş daha iyi olurmuş.
samaella Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Jumanji Online - New generation full reality mmorpg
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 *new skins you can now change your skin for free at the entrance of the realm
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 eğlenceli gözüküyor ama kabul edelim şimdi.
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Remus said: Zaten Jumanji masa üstü oyundu, bu konsol. İsmini değiştirselermiş daha iyi olurmuş. O zaman filmin isminden nemalanamazlardı :/
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 monopoly bile elektronik karta geçmiş, jumanji konsol oyunu olmuş çok mu?!? 9/10 would watch!
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 of ne gerilmiştim küçükken jumanji de be. baya tüyler ürpere ürpere izlemiştim bunda o hissi yaşayacağımı sanmıyorum :P
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 hanzomain said: Ghostbusters'in yenisi fena degil, izlenir. The Rock da her sekilde kendini izlettirir. Haksizsiniz, bosuna tatava yapiyosunuz sdf ghostbusters izlenmez dinlemeyin
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 ghostbustersı 2. dk da falan kapadım diye hatırlıyorum ben. sonrasında ne olduğunu bilmiyorum bilmek de istemiyorum. çocukluğumasdnasdmasşda ondan değil ama bok gibi bişeye benziyodu sabredemedim.
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 cine5 ne zaman verse izlerdim jumanjiyi ne güzel günlerdi
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 http://i.imgur.com/fEIa75z.png http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/001/234/741/2e1.gif
Öne çıkan mesajlar