ad3m Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Hatta 1814 müş pariste konuşlanmış kazaklar imiş. https://fr.wiktionary.org/wiki/bistrot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Oradaki dipnota tıklarsan neden olmadığını daha iyi anlarsın. http://www.tv5monde.com/cms/chaine-francophone/lf/Merci-Professeur/p-17081-Bistrot.htm?episode=526 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Abi zaten ilk cümlede söyledim oradan değil diye 1800 ler kalmış aklımda öyleymiş gerçekten işte ona ithafen link verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 lan elin gün görmemiş forexçisi bile gelip ayar veriyor bize. biz de armut topluyoruz. adem yürü göringi zorla lokantaya götürüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 oradan da mektebe, siniri geçsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Sen once bi burger kinge gidip big king ye, sonra fine dinelarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Aynen pideciye götürüp zorla eliyle kaşarlı kıymalı pide yedirecen buna sonra o kutudan fır fır çıkan 5. sınıf kağıtlarla ağzını yüzünü çizerek temizleteceksin. Başka türlü seviyemize indiremeyiz.............................................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 o zaman konuyu biraz daha bozmak için mayıs ayında verdiğim son burger king siparişimi anlatayım. ben adresimde tanımlı olan A restoranından sipariş basıyordum, o da hep B restoranına paslıyordu ve oradan geliyordu. dur lan adamları uğraştırmiyim, semtimi dğeiştirip direk Bden basayım dedim. B şubesi A'ya yönlendirdi. A tekrar B'ye yönlendirdi. 70 dk falan oldu. sonra çağrı merkezinden aradılar, bi karışıklık olmuş hala istiyor musunuz dediler. ok dedim. 20 dk daha geçti ve yemekseetinden mail geldi, alıcı adreste bulunamadığı için sipariş iptal edilmiştir. adeta eve gelmeye üşenen ve 24 saatte varamadık istatistiği artmasın diyen kargocu gibi siparişi yollamadan gitmenin yolunu bulmuşlardı. bu sefer kırmızı çigziyi geçtiler diyip hemen yorumun başına oturdum. 1/1/1 verip altına da "siparişi getirmeye üşeniyorsunuz, dövmeye nasılsa hiç gelmezsiniz. getirmeyecekseniz oyalamayın birader." yazdım. haklı çıkışımın verdiği rahatlamayla o gün yemek söylemeyip salata ve makarna ile günü geçiştirdim. siz de enayi gibi buraya kadar okudunuz bu postu... saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 ad3m said: Aynen pideciye götürüp zorla eliyle kaşarlı kıymalı pide yedirecen buna sonra o kutudan fır fır çıkan 5. sınıf kağıtlarla ağzını yüzünü çizerek temizleteceksin. Başka türlü seviyemize indiremeyiz.............................................. sdfsdfs. o kağıtlar teksir kağıdından beter cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 finali de leş gibi rutubet kokan TÜRKİYE ıslak mendili ile yapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 bundan yiyin bundan, https://otuzbeslik.s3.amazonaws.com/img/mekan/KagittaKofte5.jpg http://3.bp.blogspot.com/-Zz8Hw_mHr7A/TZxR_Kpbx3I/AAAAAAAAA7s/Unq4uh_1VIs/s1600/DSC07160.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 öyle yataklarda yatmış, kaplarda yüzmüş, kulağının üstüne yatmış pirzolaya 50tl vereceğine bundan 5 tane yersin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 feamer komşu çıktı bi kaç gün önce yedim orda daha güzel hakkaten ama bazen çok yağlı geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 çocukken yaşadığım deneyimi hiç unutamıyorum ben. 15 sene önce falan bursa'da barakfakih diye bi yerde köfte/etçiye gitmiştik 4 aile falan, annemin dayısı bizi götürmek istemişti. uzunca masalar gazete kağıdı üstüne şeffaf muşamba gibi bişi örtülmüş. masaya oturuyorsunuz köfteler etler masanın üzerine dökülüyor. serviste tabak, çatal, bıçak yok. affedersiniz domuz gibi elle yiyorsunuz. babamlar, dayımlar herkes dumur, büyük dayıya ayıp olmasın diye bişi de diyemiyorlardı.. şimdiki kafam olsa sikeyim öyle konsepti diyip kalkardım herhalde masadan asdfgh https://tr.foursquare.com/v/kasap-ismailin-yeri/4f36a203e4b0beedd11e4f0c sene 2017 hala aynıymış ama o alttaki kağıdın tadı geçmeli tabi ahahaha said: Barakfakiye has tabaksız sunumda ayrı bir iştah katıyor. ya bizim millet niye böyle abi asdfdsgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Feamer said: bundan yiyin bundan, https://otuzbeslik.s3.amazonaws.com/img/mekan/KagittaKofte5.jpg http://3.bp.blogspot.com/-Zz8Hw_mHr7A/TZxR_Kpbx3I/AAAAAAAAA7s/Unq4uh_1VIs/s1600/DSC07160.JPG karşıyaka bahriyeüçok/girne taraflarında değil mi burası yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 girnede lunapark karşısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 ben eve istemiştim 2-3 kere izmir'deyken sanırım. baya başarılı bir yer(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 goldbären said: o zaman konuyu biraz daha bozmak için mayıs ayında verdiğim son burger king siparişimi anlatayım. ben adresimde tanımlı olan A restoranından sipariş basıyordum, o da hep B restoranına paslıyordu ve oradan geliyordu. dur lan adamları uğraştırmiyim, semtimi dğeiştirip direk Bden basayım dedim. B şubesi A'ya yönlendirdi. A tekrar B'ye yönlendirdi. 70 dk falan oldu. sonra çağrı merkezinden aradılar, bi karışıklık olmuş hala istiyor musunuz dediler. ok dedim. 20 dk daha geçti ve yemekseetinden mail geldi, alıcı adreste bulunamadığı için sipariş iptal edilmiştir. adeta eve gelmeye üşenen ve 24 saatte varamadık istatistiği artmasın diyen kargocu gibi siparişi yollamadan gitmenin yolunu bulmuşlardı. bu sefer kırmızı çigziyi geçtiler diyip hemen yorumun başına oturdum. 1/1/1 verip altına da "siparişi getirmeye üşeniyorsunuz, dövmeye nasılsa hiç gelmezsiniz. getirmeyecekseniz oyalamayın birader." yazdım. haklı çıkışımın verdiği rahatlamayla o gün yemek söylemeyip salata ve makarna ile günü geçiştirdim. siz de enayi gibi buraya kadar okudunuz bu postu... saygılar. Serin hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 yav said: Feamer said: bundan yiyin bundan, https://otuzbeslik.s3.amazonaws.com/img/mekan/KagittaKofte5.jpg http://3.bp.blogspot.com/-Zz8Hw_mHr7A/TZxR_Kpbx3I/AAAAAAAAA7s/Unq4uh_1VIs/s1600/DSC07160.JPG karşıyaka bahriyeüçok/girne taraflarında değil mi burası yav? girnede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 goldbären said: bu sefer kırmızı çigziyi geçtiler diyip hemen yorumun başına oturdum. 1/1/1 verip altına da "siparişi getirmeye üşeniyorsunuz, dövmeye nasılsa hiç gelmezsiniz. getirmeyecekseniz oyalamayın birader." yazdım. böyle gereksizliği senden beklerdik zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 ya napsaydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 bingildak said: gurme gibi konuşmayacağım da bence öyle değil. iyi eti marine etmek eti öldürmek oluyor bence. balığa limon bocalamak gibi. chil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 klvyem bozuk yoks size cok lf sokcm goring hklı bide cogunuz bilgiszsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 ANLAT BİZE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Xenus said: çocukken yaşadığım deneyimi hiç unutamıyorum ben. 15 sene önce falan bursa'da barakfakih diye bi yerde köfte/etçiye gitmiştik 4 aile falan, annemin dayısı bizi götürmek istemişti. uzunca masalar gazete kağıdı üstüne şeffaf muşamba gibi bişi örtülmüş. masaya oturuyorsunuz köfteler etler masanın üzerine dökülüyor. serviste tabak, çatal, bıçak yok. affedersiniz domuz gibi elle yiyorsunuz. babamlar, dayımlar herkes dumur, büyük dayıya ayıp olmasın diye bişi de diyemiyorlardı.. şimdiki kafam olsa sikeyim öyle konsepti diyip kalkardım herhalde masadan asdfgh https://tr.foursquare.com/v/kasap-ismailin-yeri/4f36a203e4b0beedd11e4f0c sene 2017 hala aynıymış ama o alttaki kağıdın tadı geçmeli tabi ahahaha said: Barakfakiye has tabaksız sunumda ayrı bir iştah katıyor. ya bizim millet niye böyle abi asdfdsgh o değilde, konya çatalsız tandır böyle bir lezzet için adabımuaşeret kaidelerini muhafaza etme gayreti içinde olmaya gerek yok, bir elinle eti, bir elinle soğanı yiyeceksin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar