Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye'de restoranların zevksiz olması sorunu

pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

o zaman konuyu biraz daha bozmak için mayıs ayında verdiğim son burger king siparişimi anlatayım.

ben adresimde tanımlı olan A restoranından sipariş basıyordum, o da hep B restoranına paslıyordu ve oradan geliyordu.

dur lan adamları uğraştırmiyim, semtimi dğeiştirip direk Bden basayım dedim.

B şubesi A'ya yönlendirdi. A tekrar B'ye yönlendirdi. 70 dk falan oldu. sonra çağrı merkezinden aradılar, bi karışıklık olmuş hala istiyor musunuz dediler. ok dedim. 20 dk daha geçti ve yemekseetinden mail geldi, alıcı adreste bulunamadığı için sipariş iptal edilmiştir.

adeta eve gelmeye üşenen ve 24 saatte varamadık istatistiği artmasın diyen kargocu gibi siparişi yollamadan gitmenin yolunu bulmuşlardı.

bu sefer kırmızı çigziyi geçtiler diyip hemen yorumun başına oturdum. 1/1/1 verip altına da "siparişi getirmeye üşeniyorsunuz, dövmeye nasılsa hiç gelmezsiniz. getirmeyecekseniz oyalamayın birader." yazdım.

haklı çıkışımın verdiği rahatlamayla o gün yemek söylemeyip salata ve makarna ile günü geçiştirdim. siz de enayi gibi buraya kadar okudunuz bu postu... saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

ad3m said:

Aynen pideciye götürüp zorla eliyle kaşarlı kıymalı pide yedirecen buna sonra o kutudan fır fır çıkan 5. sınıf kağıtlarla ağzını yüzünü çizerek temizleteceksin. Başka türlü seviyemize indiremeyiz..............................................

sdfsdfs. o kağıtlar teksir kağıdından beter cidden.
Sosyal ağlarda paylaş

çocukken yaşadığım deneyimi hiç unutamıyorum ben. 15 sene önce falan bursa'da barakfakih diye bi yerde köfte/etçiye gitmiştik 4 aile falan, annemin dayısı bizi götürmek istemişti. uzunca masalar gazete kağıdı üstüne şeffaf muşamba gibi bişi örtülmüş. masaya oturuyorsunuz köfteler etler masanın üzerine dökülüyor. serviste tabak, çatal, bıçak yok. affedersiniz domuz gibi elle yiyorsunuz. babamlar, dayımlar herkes dumur, büyük dayıya ayıp olmasın diye bişi de diyemiyorlardı.. şimdiki kafam olsa sikeyim öyle konsepti diyip kalkardım herhalde masadan asdfgh

https://tr.foursquare.com/v/kasap-ismailin-yeri/4f36a203e4b0beedd11e4f0c

sene 2017 hala aynıymış ama o alttaki kağıdın tadı geçmeli tabi ahahaha

said:

Barakfakiye has tabaksız sunumda ayrı bir iştah katıyor.

ya bizim millet niye böyle abi asdfdsgh
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

o zaman konuyu biraz daha bozmak için mayıs ayında verdiğim son burger king siparişimi anlatayım.

ben adresimde tanımlı olan A restoranından sipariş basıyordum, o da hep B restoranına paslıyordu ve oradan geliyordu.

dur lan adamları uğraştırmiyim, semtimi dğeiştirip direk Bden basayım dedim.

B şubesi A'ya yönlendirdi. A tekrar B'ye yönlendirdi. 70 dk falan oldu. sonra çağrı merkezinden aradılar, bi karışıklık olmuş hala istiyor musunuz dediler. ok dedim. 20 dk daha geçti ve yemekseetinden mail geldi, alıcı adreste bulunamadığı için sipariş iptal edilmiştir.

adeta eve gelmeye üşenen ve 24 saatte varamadık istatistiği artmasın diyen kargocu gibi siparişi yollamadan gitmenin yolunu bulmuşlardı.

bu sefer kırmızı çigziyi geçtiler diyip hemen yorumun başına oturdum. 1/1/1 verip altına da "siparişi getirmeye üşeniyorsunuz, dövmeye nasılsa hiç gelmezsiniz. getirmeyecekseniz oyalamayın birader." yazdım.

haklı çıkışımın verdiği rahatlamayla o gün yemek söylemeyip salata ve makarna ile günü geçiştirdim. siz de enayi gibi buraya kadar okudunuz bu postu... saygılar.

Serin hikaye.
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

böyle gereksizliği senden beklerdik zaten
Sosyal ağlarda paylaş

Xenus said:

çocukken yaşadığım deneyimi hiç unutamıyorum ben. 15 sene önce falan bursa'da barakfakih diye bi yerde köfte/etçiye gitmiştik 4 aile falan, annemin dayısı bizi götürmek istemişti. uzunca masalar gazete kağıdı üstüne şeffaf muşamba gibi bişi örtülmüş. masaya oturuyorsunuz köfteler etler masanın üzerine dökülüyor. serviste tabak, çatal, bıçak yok. affedersiniz domuz gibi elle yiyorsunuz. babamlar, dayımlar herkes dumur, büyük dayıya ayıp olmasın diye bişi de diyemiyorlardı.. şimdiki kafam olsa sikeyim öyle konsepti diyip kalkardım herhalde masadan asdfgh

https://tr.foursquare.com/v/kasap-ismailin-yeri/4f36a203e4b0beedd11e4f0c

sene 2017 hala aynıymış ama o alttaki kağıdın tadı geçmeli tabi ahahaha

said:

Barakfakiye has tabaksız sunumda ayrı bir iştah katıyor.

ya bizim millet niye böyle abi asdfdsgh

o değilde, konya çatalsız tandır

böyle bir lezzet için adabımuaşeret kaidelerini muhafaza etme gayreti içinde olmaya gerek yok, bir elinle eti, bir elinle soğanı yiyeceksin :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...