Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 agatha cristie'nin romandan, bir önceki çekilen sidney lumet'in filmini gölgede bırakmayacak kadrosu ve yönetmeni ile tekrar uyarlanıyor. kenneth branagh çekiyor öncelikle, harika bir aktör zaten tartışmaya gerek yok ama bir o kadar da başarılı bir yönetmen. bu işinde fazlasıyla altından kalkacaktır. onun yanında kadro ateş etmiyor, tarıyor. Johnny Depp Michelle Pfeiffer Daisy Ridley Penélope Cruz Josh Gad Kenneth Branagh Willem Dafoe Judi Dench Michelle ablada yaşlanmış, biz de :( https://www.youtube.com/watch?v=4R9vNUVYvtg&list=PLCB5D7D208E88B08D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 dark tüm topiklerine dadanmış gibi oldum ama kitabı mükemmeldi benim için okuduğum zaman. pek bir şey hatırlamıyorum ama yine de bi merak uyandırdı bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Herhalde katilin kim olduğunu hatırlıyorsundur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 çaycı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 bu kitaplar forensik bilimin gelişmesiyle acayip outdated oldu bence ya. işte dönem filmi olarak retro falan yedirirsin de okurken hiç keyif vermiyorlardı bana. kişisel gıcıklığımdır dikkate almayınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Katil ya usaktir ya da rail tracer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Okumadım, ama biri bana bunun sonunu söyledi ve hatırladığım doğruysa sonu en beklenmedik çıkan Agatha Christie romanlarından biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 -konu başlığıyla alakasız olduğu için uçuruyorum sevgili patidaşlar- bbcmmstrs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 ı mom'd myself http://www.keithlivingston.com/wp-content/uploads/Rest-My-Case.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 güldüm kardeş. kasen de güzelmiş beğendim. iyi dinlendir. ama gerçekten şerloku bir şekilde modernize edebilirsin ama bunu edemiyorsun arkadaş. göz göze bakışmalar, şöyle demiştiniz ama buraya gitmişsinizler, "üstünden killi toprak çıktı" gibi forensik 101den öteye gitmeyen ipuçları falan. poirot serileri vs. hepsi aynı formül. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 goldbären said: bu kitaplar forensik bilimin gelişmesiyle acayip outdated oldu bence ya. ingilizce konuşunca uzman gözüken insan modeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Sonra bir de Şeyma Subaşı'ya laf ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 şimdi geldim, güzeldi bayağı. klasik ve artık çağ dışı sayılabilecek bi senaryo modern çağlarda daha iyi adapte edilemezdi. aslında orjinal filmle kıyaslarsak çok farkları yoktu ama modern çekim teknikleri, klasik bir hikayeye daha iyi monte edilemezdi. kenneth başgan bayağı yardırmış. oyunculuklar çok iyiydi. zaten normal şu kadroda. ve ayrıca daisy ridley <3 ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 kitap gibi film olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 Hımmm bunu izleycektim ben evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 istanbul'u ilk kez düzgün göstermişler bi filmde. hatta olduğundan iyi sdfs. caminin altından çıkan tren falan ne güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 aynen, bayağı iyiydi. agatha hanımımın anlattığından bile daha iyi olmuştu resmen. hakkını vermişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 fragman'dan belliydi zaten güzel olduğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 kadro şahane, sinemada gitmeyeceğim ama tv'de kesin izlerim ilk yayında. rail tracer olabilir ama cidden lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 sinema filmi değil zaten.tam evde izlemelik güzel bi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 güzel filmmiş. azıcık da olsa tiyatral filmlerde bayarım genelde ama bu gayet sardı. katil(ler)i tahmin ettim yine :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Dün gece gittim, çok çok çok tatlı film olmuş. Biraz ucundan Grand Budapest Hotel tadı da yakalıyor insan. Pati'de bu kadar az konuşulması üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Bugün gitmeyi düşünüyorum bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 christmas day tv filmi - sinemada para vermeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar