Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Summer Sale 2017 (22 Haziran - 5 Temmuz)

Darksun

Öne çıkan mesajlar

steam sifre istemiyor, kiz geri alir parasini.
sipeyskeyk said:

İşyerinden bir kızın kredi kartını çalmışlar; "Steam games diye bir yerde 200 tl harcamış" diyor. Ben dayanamadım koptum, kız noldu falan diyor, yok bir şey ya geçmiş olsun dedim ahahshagags

Kredi kartı çalıp summer sale dan oyun alan gence selam olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

http://store.steampowered.com/app/266510/Hand_of_Fate/

hand of fate oynuyan var mı ? Sevgili lexius soktu aklıma alıp rahatlıycam galiba asdaf

ben oynadım güzel oyun. çok uzun değil sadece, ona göre al

ben oynadığımda yeni çıkmıştı, yeni bir sürü şey gelmiş.

konsepti falan güzel - youtubeda bak, gameplay hitap ediyorsa kalitesi iyi oyunun.
Sosyal ağlarda paylaş

Cokomantis said:

Gangren said:

ONI var, ilk alanlardanım hatta ama biraz daha bekliyorum olgunlaşması için.

gangren pls

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/2/2e/Oni_Coverart.jpg

oxygen not included'mış senin dediğin ya pff xeşke oni isminde başka bişi olsaydı.

ABİ OHA CİDDİ MİSİNİZ?

bayram'da düşünüyordum lan acaba oni steam'de var mıdır, olsa da gene alıp baştan oynasam diye.

tam bunun üstüne bunların konuşulması... god is real...
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

kis indiriminde daha fazla indirim gormus bircok oyun bu indirimde daha az indirim gormus.

Gerçekten böyle, son 2-3 sale hep laf olsun diye yapılıyor. Geçenlerde kendi başına indirime giren yüz yıllık oyun Payday 2'de eksik tüm DLC'lerimi alsam diye bakındığımda 40 TL gibi bir şey çıkıyordu, şimdi DLC çok oldu diye tek satmayı kapatıp mesmega pack yapmışlar, alayım desem eksiklerime göre bana özel çıkardığı fiyat 55 TL.

Sırf indirim sayfalarında görünmek adına %10-30 indirim yapıp geçen de gırla gidiyor. Eskiden %50'nin altını kaale bile almazdık, flash ve daily'ler olurdu falan, meh.
Sosyal ağlarda paylaş

FM17 alan kafama s...

Adamlar maç motorunu iyice rezil etmiş.

Daha ilk resmi maçta ilk yarı sonu 3-0 öndeyim. 3-1 oldu, olur normal. Sonra bi anda benim adamlar üç tane arka arkaya penaltı yaptı, maç 4-3'ken küfredip alt+f4 yaptım. Biraz daha bakındım sonra, saçma pozisyonlar, sürekli kart falan... Bana mı öyle geliyor yoksa eskisinden bile daha mı kötü maç motoru...

Zaten yıllardır pek oynamıyordum, bundan sonra satın bile almayacağım heralde FM'yi. Adamlar 15 senedir bir maç motorunu bile adam edemiyor. NASA daha kısa sürede bu adamların elindekinin binde biri bilgisayarlara aya adam gönderdi lan...

Neyse, diğer ganimetlere yoğunlaşalım madem.

Shadow of Mordor yükleyecem de ölümcül bir downloadı varmış onun da, bi sonraki faturaya bıraktım eheh
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

17 oyun almak istiyorum şu an, aşağı yukarı 200 lira gibi bir fiyat çıktı.

dishonored 2 ve pubg dışındakilerin çoğu makul rakamlar da, o ikisi aşağı yukarı 130 lira falan. salsam mı şimdilik acaba.

dishonored sonuçta single ve ilerde daha da düştüğünde alıp oynadığında bişi kaybetmezsin. İlk oyun benim için top 5'tir ben bu şekilde düşünüp henüz 2'yi almadım örneğin.

pubg ama farklı, multiplayer çünkü. bekleyeceksin 3 ay, düşecek 12 lira, arada hype geçer mi geçmez mi belli diil, o kadar süreyi 12 lira için beklediğine değmez vs. al gitsin derim.
Sosyal ağlarda paylaş

ben çok güzel oyunları gayet makul fiyatlardan aldım. ondan hiç sızlanmıyorum. teşekkürler gaben.

triple a ve hype oyunların fiyatlarının düşmesi biraz daha fazla zaman alıyor. pubg zaten pahalı değil sunduğu oynanış süresini göz önünde bulundurduğunda. hype oyunu olduğu için (bütün streamerlar onu oynuyor) indirime uzun süre girmez.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...