Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2017-2018 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Puan farkı suni :)

Osmanlı ilk haftalarda dağınık görüntü sergiliyordu ancak iyi toparladılar.

Galatasaray zorlu maçlara çıkacak fark kapanacaktır.

Haşortman seçsin bunlardan birini söylesin. İş yerinde olmasam fallout dialog wheel yapardım Aykut’lu sdf.
Mesaj tarihi:
şeytan çıldırdı. orada bize de laf çarpıyor. sanki boluspor'a milyona 3.kaleci sattık.

said:

Rıdvan Dilmen: “Dursun Özbek’i tebrik ediyorum. Gidip en iyi transferleri yaptılar. Ha kanunsuz bir şey yaptılarsa bilemem.”

lmao
Mesaj tarihi:
sabonis said:

zaaaaaa falan denmemiş lan. o derece mi sallamaz oldunuz feneri.
adamlarda script var bu arada 89+ oldu mu bi gol yiyorlar.

geçmiş olsun. rqkibiz sadece düşman değil !
Mesaj tarihi:
Rıdvan yorumcu olarak ilk çıktığında ne kadar iyiydi, iki gibde sonra ne biçim leş tier oldu, bi daha da toparlanamadı sonra. Son sözü direkt kıskançlık olmuş, gizleme gereği bile duymamış. Hayır kendi takımında Sow araplar transferi ve daha bu sezon başı tamamen sahtekarlık olduğu belli Boluspora kaleci transferi var, gelmiş rakiplerin transferlere laf ediyor bir de.
Mesaj tarihi:
Borlach said:

Kocaman:Bunun bir faturası var, kendi adıma gerekeni yapacağım.

Çok şükür

Gereken dediği gelecek maç Valbuena'yı yedek soyundurmak olabilir, tam sözler ağızdan çıkmadan sevinmemek lazım :)
Mesaj tarihi:
Xenus said:

şeytan çıldırdı. orada bize de laf çarpıyor. sanki boluspor'a milyona 3.kaleci sattık.

said:

Rıdvan Dilmen: “Dursun Özbek’i tebrik ediyorum. Gidip en iyi transferleri yaptılar. Ha kanunsuz bir şey yaptılarsa bilemem.”

lmao

kanunsuz bir şey varsa derken financial fair play'i esnettilerse, kendilerine patlarsa bilemem demek istedi bence ama öyle langur lungur konuşunca bok atıyomuş gibi oldu.

adamın morali bozuk üzerine gitmeyin :)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...