enrique Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 fb ikinci yarı can çekişti ya resmen. 1 puanı iyi kurtardılar bence.
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 zaaaaaa falan denmemiş lan. o derece mi sallamaz oldunuz feneri. adamlarda script var bu arada 89+ oldu mu bi gol yiyorlar.
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 kim gelecek cidden? artik feneri izlemek istiyorum.
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 And ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa Will always laugh at you
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 aziz donsun geri... o kadar uzagim artik. gittiyse gelsin gitmediyse gitmesin daha kotu olsun.
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Puan farkı suni :) Osmanlı ilk haftalarda dağınık görüntü sergiliyordu ancak iyi toparladılar. Galatasaray zorlu maçlara çıkacak fark kapanacaktır. Haşortman seçsin bunlardan birini söylesin. İş yerinde olmasam fallout dialog wheel yapardım Aykut’lu sdf.
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 şeytan çıldırdı. orada bize de laf çarpıyor. sanki boluspor'a milyona 3.kaleci sattık. said: Rıdvan Dilmen: “Dursun Özbek’i tebrik ediyorum. Gidip en iyi transferleri yaptılar. Ha kanunsuz bir şey yaptılarsa bilemem.” lmao
fenn Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 sabonis said: zaaaaaa falan denmemiş lan. o derece mi sallamaz oldunuz feneri. adamlarda script var bu arada 89+ oldu mu bi gol yiyorlar. geçmiş olsun. rqkibiz sadece düşman değil !
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 sanki 30 yasinda noname forveti 20 milyona satip bidahaki sene bedavaya geri kiraladik valla ben de anlamadim
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 ali ile görüşmüşler, basın toplantısına çıkmamış henüz
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 bein'e çıktı şimdi. gerekeni yapıcam diyor. istifa geliyor herhalde.
fenn Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Ersun gelsin işte. Şampiyon yapar takımı
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Kocaman:Bunun bir faturası var, kendi adıma gerekeni yapacağım. Çok şükür
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Rıdvan yorumcu olarak ilk çıktığında ne kadar iyiydi, iki gibde sonra ne biçim leş tier oldu, bi daha da toparlanamadı sonra. Son sözü direkt kıskançlık olmuş, gizleme gereği bile duymamış. Hayır kendi takımında Sow araplar transferi ve daha bu sezon başı tamamen sahtekarlık olduğu belli Boluspora kaleci transferi var, gelmiş rakiplerin transferlere laf ediyor bir de.
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Borlach said: Kocaman:Bunun bir faturası var, kendi adıma gerekeni yapacağım. Çok şükür Gereken dediği gelecek maç Valbuena'yı yedek soyundurmak olabilir, tam sözler ağızdan çıkmadan sevinmemek lazım :)
enrique Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 fenerin hoca bulması da zor ya şuan. devre arasına kadar idare edecekler bence bi şekilde ya da ismail kartal strikes back
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Xenus said: şeytan çıldırdı. orada bize de laf çarpıyor. sanki boluspor'a milyona 3.kaleci sattık. said: Rıdvan Dilmen: “Dursun Özbek’i tebrik ediyorum. Gidip en iyi transferleri yaptılar. Ha kanunsuz bir şey yaptılarsa bilemem.” lmao kanunsuz bir şey varsa derken financial fair play'i esnettilerse, kendilerine patlarsa bilemem demek istedi bence ama öyle langur lungur konuşunca bok atıyomuş gibi oldu. adamın morali bozuk üzerine gitmeyin :)
Öne çıkan mesajlar