Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2017-2018 Sezonu Genel Tartışma

valequenta

Öne çıkan mesajlar

applev0dka said:

DarKRideR said:

applev0dka said:

Kg var olur mu gençler?

Olur dimi ?

geçen hafta oranlar açıklandığından beri kg var diyorum ben, aldım da zaten tottenham ve leipzig ms'nin yanına asdfads

Kasımpaşa, Özdeş hoca ile bayağı atak oynuyor. Bence GS kazanır ama 2-1 3-1 falan tarzı kazanır. Kasımpaşa her şekilde 90 dakika bir gol bulur gibime geliyor.

Leipzig 2-2 oldu beni de yatirdi gg no re :(

beraberlikte iade almıştım neyse ki asfsd

tottenham ms gitti ya, gs kgvar'da gitti. neyse zaten küsüratı basmıştım hiç güvenmiyordum ASDASDASD 13tl ggnormk
Sosyal ağlarda paylaş

maicon çok iyiydi ya bu maç.kusursuz oynadı resmen.

tudor fm oynar gibi maç kazanan takımı bozmuyor ama hala serdar aziz güven vermiyor.bir de değişikliklerde çok geç kalıyor şu feghouli daha erken girse maç çok erken kopacaktı,adam girdi direk 2 net pozisyon yakaladık 1 i gol oldu zaten.hatta girdiği gibi bir pozisyon daha yakaladı ama saçma sapan bir faul çaldı hakem.feghouli girene kadar kasımpaşa gol bile atabilirdi allahtan fernando ve maicon baya iyiydi .

haftaya antalyaspor dan bile daha zor rakiple oynayacaz.o zamanda şu tolga-garry ikilisinden birini bozmazsa işimiz zor.
Sosyal ağlarda paylaş

yasin ne yapmış ben anlamadım ?

bu arada yeni transferlerden gomis en gözdesi ama ben gizliden maicon hayranı oldum sdf. popescu'dan beri neil ve urfalı'dan sonra beğendiğim tek stoper. denayer bana walking dead'deki kaplanlı elemanı hatırlatıyor adamı sevemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...