Xenus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 eos hareketlenebilir gibi önümüzdeki günlerde. fiyatı öldürmüşler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 ADA 5500'u kirmaya calisiyor, kirdiktan sonra firlayacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Flassh said: ben dün ath aldım tronu hhaahah. erken cıkmıştım pişman olup abi o ATH olmuyor işte. sen breakout öncesi satmışsın. rally ile yeni high yapması lazım. 600+ girenlere geçmiş olsun işte. bi süre takılı kalırlar. gain %90+'ı geçmeye başlayınca satmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Hem ADA hem REQ için dün ATH'ye yakın değerlerden aldım (/eth cinsinden), şu an elimde patladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 "The Rise of Altcoins: Bitcoin Dominance Index Drops to All-Time Low at 37.7%" said: https://www.ccn.com/bitcoin-dominance-index-drops-to-all-time-low-at-37-7-rise-of-altcoins/ 16,5k+ bekleyen bull da, 6-8k bekleyen bear da yamuldu. BTC'i aylarca sideways götürürlerse hiç şaşırmam. btc index'i artmaya başlamadan btc'nin yüzüne bakılmaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 550'de takılı kaldı gibi tron. geceyi de buralarda atlatırsa bir dahaki pump 13-14 cent civarına çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Wispy said: XRB fena gitti yukarı. 1000 dolar atacaktım ama Mercatox hesapla falan uğraşamam dedim. 0,3 dolardı. Rip. Neyse ki GVT güzel primlendi, biraz teselli verdi. 1000 dolar olana kadar satmayı düşünmüyorum. xrb binance'ta oylandı, binance'a gelecek o zaman uçar da girişinden önce almak lazım :) ben de bir hayli bekliyorum onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 bitgrailden aldım bi ton ben XRB, çokta rahat hesap açtım. Şuan xrb withdraw kapalı gerçi, bakalım 5 ocakta binance ekleyince hala withdraw kapalı olursa sıkıntılı olacak tabii ama en azından elimizde XRB yok demeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Xenus said: "The Rise of Altcoins: Bitcoin Dominance Index Drops to All-Time Low at 37.7%" said: https://www.ccn.com/bitcoin-dominance-index-drops-to-all-time-low-at-37-7-rise-of-altcoins/ şu haberin düşmesinden anlamam lazımdı durumu ya. rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Keriz silkeleme. Sağlam altcoinlere bişeycik olmaz. Eğer panik sell yaptıysanız geçmiş olsun =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Rewendor said: Hem ADA hem REQ için dün ATH'ye yakın değerlerden aldım (/eth cinsinden), şu an elimde patladılar. ADA tekrar eski noktasına döner. Bak sadece bişey dicem. ADA'yı elinde 3 ay tut. Zenginsin. O kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 dedi ucus mumessili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Bu nasıl bi grafik arkadaş https://i.hizliresim.com/OyW60Z.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 machine bile ogrenemez lan bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 beyler ben 0.2 btc ile başladım bir ay önce. XRB sağolsun bunu 1 btc'ye çektim bir haftada. hedefim de 1 btc olsun sonra çekerim anaparayı, kazançla devam ederim veya 70-30 btc-altcoin olarak bölerim diyordum ama bu kadar kısa sürede gelince şımardım ve şu an ne yapacağımı bilemiyorum. tavsiyelere açığım. şu an portföy xrb, iota ve gvt'den oluşuyor. elimde hiç btc yok. iota'dan zarardayım, çıkmak istemiyorum. xrb ve gvt'ın da daha artacağını düşünüyorum ama düşebilir de. ne yapmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Rotweiler said: Keriz silkeleme. Sağlam altcoinlere bişeycik olmaz. Eğer panik sell yaptıysanız geçmiş olsun =( Calm buy yaptik panpa, ins silkelemezler :D Tam bekledigim firsatti ama. Tum maliyetleri cok iyi dusurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Esh said: dedi ucus mumessili kışt hoşt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 bu saatte veya bu saatten sonra ne alınır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Abi şahsi düşüncem ve yaşadığım gtecrübeler ile; İkiye ayıracaksın. 1) Uzun vadede volume'u yüksek tüm altlar getiri yapıyor(1-2-6 ay). Geçmiş grafikler de bunun teyidi. 2) Kısa vadede coinmarketcal.com u takip edip "air drop" "wallet release" " fork" "new roadmap" "investment agreement" gibi başlıklar efsane prim yaptırıyor. Sinyali yakalarsan rahat edersin. tek günde rahat ikiye üçe katladığın yatırımın da olabilir. Aman dikkat, özellikle air drop ve fork sinyallerinde olayın gerçekleşeceği günden bir gün önce çıkmakta fayda var. Çünkü drop ve fork coinini alan herkes anında satıyor ve mermi gibi çakılıyor. Bir de naçizane, stop win koyun allah aşkına. %20-30 alır almaz kısa vadelilerde çıkın. Yeter ilk başlangıçö için. Gerekirse karınızı kenara koyun anapara ile aynı seviyeden yeniden girin. Greed is bad. Coinlere gelecek olursak: ADA, ETH, ETC(Özellikle bu, çok oynaktır ama BTC inse de çıksa da dayanabilen nadircoinlerden) ve POWR uzn vadede. Kısa vade için de dediğim gibi takipte olmanız yeterli. Sağdan soldan duyduğunuz her sinyale de kanmayın. Teyi alın, proof görün, öyle girin. Acele yok. Zaten borsa biyere kaçmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 pot götüme girdi benim ya. 36'dan aldım, şu an 22'ye düştü BTC'nin de yükselişiyle birlikte. Comeback yapar mı bu ya? mecbur hodllıcam da ne kadar sürer acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 btc yükselince nerdeyse tüm altlar düştü, garip bir durum değil. beklersen artar tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 https://travis-ci.org/vergecurrency/VERGE/pull_requests Hadi be sunerok yap şu master tor merge ü de to the moon diyelim Bu kadar fug a karşı iyi dayandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Mithat said: bitgrailden aldım bi ton ben XRB, çokta rahat hesap açtım. Şuan xrb withdraw kapalı gerçi, bakalım 5 ocakta binance ekleyince hala withdraw kapalı olursa sıkıntılı olacak tabii ama en azından elimizde XRB yok demeyiz. açmışlar bugün. https://twitter.com/BitGrail/status/948495062081658880 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 binance de bnb almaya gerek var mı komisyon için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 bence var. çok fark ediyor komisyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar