bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 adamlar facebookta birlik oldu DGB taşıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 WCX Beta Launch. 9.1.17 ICO. 9.9.17 Launch. 10.10.17 wall streetten elemanların desteğiyle çıkan yeni bi coin 10.10.17 çıkıyor, linkten mail ile subscribe olursanız 50 wcx veriyolar ki 5$ ediyor. dursun kenarda. bi mail girip onay veriyonuz o kadar. https://wcex.co/?ref=vDdAeCXr referal link ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Sırf discord ekibi komple burdan olduk, bi 500 coinin olmuştur çakal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 10 kisi falan olmus ya, not bad. e siz de aliyonuz iste olm tas atiyon da kolun mu yoruluyo ver bi spam mail hesabi al 50 tokeni gec :) sonra dagit ese dosta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Normalde böyle referans linkleri görünce gıcık olurum. Referans kısmını silip normal üye olurum ama bu sefer referansla üye oldum :) Bilgilendirme için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 biraz slowpoke olacak ama zerocash'i arastirdim, cok begendim Buffet'in bir sozu var 10-20 sene sonra burada olmayacak sirketlere yatirim yapmayin diye. zcash olacakmis gibi gozukuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 evet split de oldu artık bi terslik çıkmazsa çin yasaklamazsa hacklenmezse whale'ler super dump yapmazsa vs bu ay bullish bi ay olacak gibi görünüyor. bcc, btc'den ayrıldı ve an itibariyle 0.25 btc falan ediyor bittrex'te. ama şu an deposit'ler kapalı, yani exchange'lerden btc'leri çeken bir dünya insan btc'leri ve bcc'leri girmek için bekliyor. ne olabilir? bcc fiyatı daha da artabilir fomo yaparsa millet. zira kimse bu seviyeye geleceğini beklemiyordu. ama dediğim gibi sadece 2-3 exchange içinde kapalı piyasa fiyatı asla gerçeği yansıtmaz. veya depositler açıldıktan sonra millet ellerindeki bcc'leri boşaltmaya başlayabilir. şimdi bcc'nin değeri belli bi seviyede kalırsa ve 1-10$'a falan düşmezse herkese %10-20 civarı btc gelmiş olacak. hem ellerindeki hem de ekstra btc'leri ile birlikte temmuz'da dumpladıkları coinlere geri dönmeye başlayacaklar. tabii dediğim gibi bullish bi ay olursa ve bi terslik çıkmazsa. bcc'nin paralar nereden geldi ve nereden çıkacak? dolaylı yoldan btc'ye kaçacak. ya elinde hayvan gibi bcc olanlar btc'ye çevirip cash out yapacaklar, ya da altcoinlere geçecekler. belli bi kitle de bcc olarak tutmaya devam edecek. btc'nin fiyatı burada iki seçeneğe kalıyor, ya 2400'lere doğru düşecek bundan etkilenerek, ya da bullish trendi görenler fiat ile btc alacak ve fiyat 2700 seviyesi ve hatta trend devam ederse 3k'ya doğru ilerleyecek. velhasıl segwit de bu ay activate olurken fiyatların olumlu yönde ilerlemesi daha muhtemel. discord kanalında ta 1 ağustostan önce hatta 1-2 hafta öncesinden amp, xrp ve lbc'nin baya coşacağını söylemiştim. burada da yazmışımdır belki. bunlar artışlarına devam edecekler muhtemelen. zaten top 30 coin genel olarak birlikte artacak. amp'nin 14'ünde açık betası var, dünden beri %30-40 arttı ve 10k'ya geldi. eğer mayıs, haziran gibi bir ay geçiririsek 14'üne kadar baya bir toparlayacak. şu an volumeler de az o yüzden fiyat hızla yükseliyor. 10k civarında biraz correction yaparsa yani toplarlarsa daha altında alınabilir. lbc de çok benzer şekilde 20k'ya geldi. zaten lbc hep hızlı toparlayan bi coindi. onun da betası 31'i gecesi başlamıştı ama o gece artamadı tabii ertesi gün 1 ağustos olduğundan. bu da yine 18-19 arasında alınabilir. lbc'ye dump gelir mi bilmem ama amp'ye 14'ünde beta çıktıktan biraz sonra dump gelebilir zira hep öyle oldu. genelde ben şurada online oluyorum ve her coinin slack kanalı olduğu için takibi de buradan gerçekleştiriyorum, burdan katılıp yazabilirsiniz. https://join.slack.com/t/dijitalpara/shared_invite/MjA3OTQ4MDAwMzI3LTE0OTkwODA4NTgtZGJjYmI2MzQyMg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 WCX whitepaper yayınlamış, en kral exchange biz olucaz diyolar. sayfa güzel olmuş yalnız. https://wcex.co/whitepaper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 1000 $i gecerse haber edin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 filecoin icosuna giren var mı? siadan güzel olur mu bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 platincoin varmış inceleyen var mı hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Switch Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 razzRaziel said: WCX whitepaper yayınlamış, en kral exchange biz olucaz diyolar. sayfa güzel olmuş yalnız. https://wcex.co/whitepaper Abi selamlar, seni kim kızdırdı ya uzun zamandır bilgi paylaşmıyorsun biz takip ediyorduk verdiğin bilgileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 yok lan slack grubundayız dpara.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 ethereum ve ripple'ı takip etmekten işimi gücümü yapamaz oldum. azıcık bi yatırımım olmasına rağmen bi sekmede sürekli eth/eur paritesi açık duruyor. yeni başladığım için mi böyle acaba? yatırım arttıkça manyaklığım da artacak gibi hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Ben de aynı durumdayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 yeni basladigin icin, paraniz bi yariya insin bakmayi birakirsiniz :D ama merak etme sonra 4 katina cikacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Bende öyleyim 3 gündür. Eth felan kaç olmuş bakmıyorumda, devamlı pump varmı uzay mekiğini kaçırmıyım diye oraya buraya bakıp duruyorum. En iyisi batmayacak sağlam iki üç coine bölüştürüp pump alert veren bişey bulup beklemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Kafayı Altlar ile bozmamak lazımmış gardaş... Onu da kaçırmıyım buna da atlayayım derken 10a böldüm yatırımı takip edemiyorum.. Benim de aklımda ETH,XRP ağırlıklı + 2-3 ufak potansiyelli alt ile toparlamak var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Blockfolio app var androidde iyi kar zarar görmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 benim btc sayısı yarı yarıya indi, ama btcnin değeri arttığı için girdiğim paranın üstündeyim sgfd şimdi de geri topladım sayılır, btc olarak başladığım noktaya çok yakınım. ETH, MTL, IOP olarak üçe böldüm. yükseleni okutucam niyet o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 https://i.redd.it/b27mdkvz10401.jpg https://www.reddit.com/r/Vechain/comments/7jwuq6/vechains_latest_tweet/ buy the rumour sell the news gençler ytd :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 bahsettiğiniz coinlerin hiçbiri cex.io'da yok. aslında uzak durmak istiyordum ama şimdi miktar ufak olunca white paper okuyarak yorum yapıp, yüksek riskli yatırım yapmak daha cezbedici geliyor, sanırım binance kullanmalıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 https://ico.wcex.co/?ref=R2leMFjS bedavawan wcx coin referral li kaydolunca 50 wcx veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 -Neiloth- said: bahsettiğiniz coinlerin hiçbiri cex.io'da yok. aslında uzak durmak istiyordum ama şimdi miktar ufak olunca white paper okuyarak yorum yapıp, yüksek riskli yatırım yapmak daha cezbedici geliyor, sanırım binance kullanmalıyım. Cex.io daha çok ilk giriş için kullanılan site. Gerçek parayla crypto alabilmek için. Sonra ordan bitrex binance yada poloniex e göndermen lazım exchange yapmak istyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Binance da bazen exchange işlemi hemen gerçekleşmiyor. Yarım saat bi saat open orders da bekliyor, cancel denilebiliyor. Saçma değilmi o yarım saat bi saat içinde baktım zarar etcem cancel derim mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar