Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 insanlar cardio ağırlıklı antreman ile kilo verilmemesi gerektiğini öğrendiğinde dünya çok daha güzel bi yer olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 "Insanlar, ozellikle isinin ehli oldugunu sanilanlar, boyle bol soru isaretli ya da tribal mesajlar atmak yerine oturup bildiklerini adam gibi paylassalar, cunku sundan diyerek yazsalar" diye duzeltelim onu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 kas kazaranak kilo ver diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 abi nerdeyse her hafta yazılıyor ya, cardioya vucut çok hızlı alışır ilk başta kilo veririsin sonra devamı gelmez diye ağırlık çalışması şart, hem kaslarını koruyosun kilo verirken (hatta başlangıç seviyesinde ki sporcular kas bile inşaa edebilir bu süreçte) hem de düzenli olarak yağ yakmaya devam ediyosun hem de zevkli yani cardioya göre bana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Aluriel said: 20k adım dediğin 10km falan eder max. öyle çok abartılacak bi mesafe değil 10 km etmez, 15km'e yakın eder. çok iyi bir rakam. ben 15-16k yürüdüğümde akşam dayak yemiş gibi uyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 sadece cardio yaparak yağ yakmaya çalışınca vucut daha iyi cardio yapabilmek için fazla gördüğü kullanmadığı kasları yıkıyor iyice skinny fat olma yolunda gidiyor vucut, hızlıca googledan uzun mesafe kosucuların ve kısa mesafe koşucuların fotoğraflarına bakabilirsiniz, usein bolt bile body yapıyor kaslarını korumak için 100m ci olmasına rağmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 1-vücutta ne kadar kas varsa, o kadar enerji harcar vücut. 2-kas arttırarak kilo verme olayı, uzun sürede kendini gösterirken, hiit: High intensity interval training; en hızlı sonuç veren yöntemdir(tecrübeyle sabit) hiit benzeri; freeletics, tabata, crossfit, insanity gibi genelde vücut ağırlığı kullanılan yüksek yoğunluklu programlara yönelmeli insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 45 dakka ağırlık 15 dakka HIIT, toplamda 1 saat. kilo vermemen im kan sız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 ona benzer bir program uyguladım ben bayağı yerimde saydım kilo olarak beslenmeye fln da max dikkat ettim gr gr protein yağ saydım hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 senko said: bayağı yerimde saydım kilo olarak https://youtu.be/_P7gLq6rVMw?t=1m10s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 45dk ağırlıktan sonra 15dk hiit yapamazsın ki? enerjin kalmaz. yanlışlık var. zaten hiit antremanı 15-30dk arası yapılır ortalama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 paso sallıyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 senko said: ona benzer bir program uyguladım ben bayağı yerimde saydım kilo olarak beslenmeye fln da max dikkat ettim gr gr protein yağ saydım hem de. yerinde saydiysan kas kazanmissin iste.. bi de kilo vermedim diye uzuluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 45 dk antrenmandan sonra su icecek hal kalmıyor ki zaten ne hiit i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Evet 15 kilo yağ gitti 15kg kas geldi sdfsdf 1:1 ratio senko teh chosen 0ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Crossfit hiit blabla yapmadan önce detayli kalp taramasina girin ki biryerlerde anovrizma varsa aortu elinize almayin. Kendin3 gore bir sey secmeli insan. Sana yarayan bana yaramaz bana yarayan sana yaramaz. Adam esnek degildir yapi ilarak enerjik degildir vsvs. Survivor sabriyeye bakin mesela kickboxcu kas yigini kendisi belki de yagsiz ama kadin kosamiyor. Bu kadina depar patlatma antremani versen bir seye yaramaz misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Nekro said: 45 dk antrenmandan sonra su icecek hal kalmıyor ki zaten ne hiit i. 115 kilo halimle yaptım 15 kilo verdim, isterseniz yaparsınız. Olay nabız aralığını yükseltmek zaten en başta patates olduğun için 9la koşsan bile anaerobik kısıma giriyorsun. zamanla vücut alıştıkça hızı yükseltiyorsun aynı nabız için veya 1 dakka koşup 2 dakka yavaşlıyorsan ilerde 1-1 yapıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Abi 115 kg cok ekstrem bir agirlik zaten. Hormonel bir sorun yoksa sıfır spor ve dogru beslenme ile normal kilolara dusebilirsin. Bende kendi tecrubemden konusuyorum hiit tipi cardio calismak kendini asiri yormaktan ote birsey degil. Keyif alırsın vs konusu ayrı. Kilo vermek icin hic gerekli bir yontem degil. Ben de cok denedim zamanında ama gerek yokmuş. IF beslenin. Haftada 5 gün hakkını vererek antrenman yapın. Baska birseye gerek yok. Bu olay pizzadan biradan geri kalmam onları da böyle yakarım mantigi cogu kiside zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 başlık fabrika ayarına dönmüş asdjıoasjdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Agauahasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 abi her akşam yürüsen.................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Peki şişmanların tembel oldukları için şişman kaldıkları noktasına bağlayabildik mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 yok şişmanlar şişman oldukları için tembel. O kadar vucut agirligini hareket ettirmede zorlandıkları için tembel oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Abi neden herkes bu is asiri karisikmis gibi davraniyor sdfs genetik etkisi enerjinin korunumu yaninda ihmal edilebilir seviyededir. Ne oranda yag/protein yaktigini etkiler belki. Yapman gereken her gun ortalama yaktigin kaloriyi ve yedigin kaloriyi hesaplamak, ya yedigini sabit tutup yaktigini artiracaksin ya da tembelim ben diyorsan yedigini 200-300 kalori azaltacaksin gunde ki 200-300 kaloriyle aclik falan hissetmeyecegin icin metabolizman da degismez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 https://pbs.twimg.com/profile_images/463586721045569537/4XSTKBPK_400x400.jpeg Hareket etmiyorsan da az yiceksin icin gelsin su yukardaki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar