Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Su icsem yariyor"un bilimsel kanitiylan geldim

di

Öne çıkan mesajlar

abi nerdeyse her hafta yazılıyor ya, cardioya vucut çok hızlı alışır ilk başta kilo veririsin sonra devamı gelmez diye ağırlık çalışması şart, hem kaslarını koruyosun kilo verirken (hatta başlangıç seviyesinde ki sporcular kas bile inşaa edebilir bu süreçte) hem de düzenli olarak yağ yakmaya devam ediyosun hem de zevkli yani cardioya göre bana göre
Sosyal ağlarda paylaş

sadece cardio yaparak yağ yakmaya çalışınca vucut daha iyi cardio yapabilmek için fazla gördüğü kullanmadığı kasları yıkıyor iyice skinny fat olma yolunda gidiyor vucut, hızlıca googledan uzun mesafe kosucuların ve kısa mesafe koşucuların fotoğraflarına bakabilirsiniz, usein bolt bile body yapıyor kaslarını korumak için 100m ci olmasına rağmen
Sosyal ağlarda paylaş

1-vücutta ne kadar kas varsa, o kadar enerji harcar vücut.

2-kas arttırarak kilo verme olayı, uzun sürede kendini gösterirken,
hiit: High intensity interval training; en hızlı sonuç veren yöntemdir(tecrübeyle sabit) hiit benzeri; freeletics, tabata, crossfit, insanity gibi genelde vücut ağırlığı kullanılan yüksek yoğunluklu programlara yönelmeli insanlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Crossfit hiit blabla yapmadan önce detayli kalp taramasina girin ki biryerlerde anovrizma varsa aortu elinize almayin.

Kendin3 gore bir sey secmeli insan. Sana yarayan bana yaramaz bana yarayan sana yaramaz. Adam esnek degildir yapi ilarak enerjik degildir vsvs. Survivor sabriyeye bakin mesela kickboxcu kas yigini kendisi belki de yagsiz ama kadin kosamiyor. Bu kadina depar patlatma antremani versen bir seye yaramaz misal
Sosyal ağlarda paylaş

Nekro said:

45 dk antrenmandan sonra su icecek hal kalmıyor ki zaten ne hiit i.

115 kilo halimle yaptım 15 kilo verdim, isterseniz yaparsınız. Olay nabız aralığını yükseltmek zaten en başta patates olduğun için 9la koşsan bile anaerobik kısıma giriyorsun. zamanla vücut alıştıkça hızı yükseltiyorsun aynı nabız için veya 1 dakka koşup 2 dakka yavaşlıyorsan ilerde 1-1 yapıyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi 115 kg cok ekstrem bir agirlik zaten. Hormonel bir sorun yoksa sıfır spor ve dogru beslenme ile normal kilolara dusebilirsin.

Bende kendi tecrubemden konusuyorum hiit tipi cardio calismak kendini asiri yormaktan ote birsey degil. Keyif alırsın vs konusu ayrı. Kilo vermek icin hic gerekli bir yontem degil. Ben de cok denedim zamanında ama gerek yokmuş. IF beslenin. Haftada 5 gün hakkını vererek antrenman yapın. Baska birseye gerek yok.

Bu olay pizzadan biradan geri kalmam onları da böyle yakarım mantigi cogu kiside zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi neden herkes bu is asiri karisikmis gibi davraniyor sdfs genetik etkisi enerjinin korunumu yaninda ihmal edilebilir seviyededir. Ne oranda yag/protein yaktigini etkiler belki.
Yapman gereken her gun ortalama yaktigin kaloriyi ve yedigin kaloriyi hesaplamak, ya yedigini sabit tutup yaktigini artiracaksin ya da tembelim ben diyorsan yedigini 200-300 kalori azaltacaksin gunde ki 200-300 kaloriyle aclik falan hissetmeyecegin icin metabolizman da degismez.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...