zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 https://twitter.com/UbisoftUK/status/864511285660078080 Daha hiçbir şey yok tabi ortada. Sözde vahşi batıda geçecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 fc serileri iyi de bayıyor ya bir süre sonra. 3'ü bitirdim ama 4'ü yarım bıraktım. aynı şeyler hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 sonuncusu hic sarmadiydi beni ot topla bok topla odun topla toplayilicilik sim olmustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Bunda ne yapıcaz acaba şimdi Wild West se Tepe başlarındaki kızılderili ateşlerini ele geçir, duman işaretiyle haberleş bölgeyi aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 sonuncusu konsept olarak güzeldi de, ubisoft'un bu oyunlarında "harita üstünde işaret takip etmece" huyunu değiştirmesi lazım. özellikle AC ve FC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 bir outlaws ayarında bir şey çıkarsa neden olmasın. tabi zor. sonuçta farcry dediğin oyun paragliding. vahşi batının neresine atla paraglide yapıp inicen. bunlar önemli sorutlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Red dead redemption'da planör inşa etme gibi bir görev vardı gerçi :D Zorlarlarsa sokuştururlar hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Bone said: sonuncusu konsept olarak güzeldi de, ubisoft'un bu oyunlarında "harita üstünde işaret takip etmece" huyunu değiştirmesi lazım. özellikle AC ve FC ubisoftun open world oyun yapmayi birakmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 knox said: Bone said: sonuncusu konsept olarak güzeldi de, ubisoft'un bu oyunlarında "harita üstünde işaret takip etmece" huyunu değiştirmesi lazım. özellikle AC ve FC ubisoftun open world oyun yapmayi birakmasi lazim. ohh neresinden sövsem diyordum, mega vuran özet gelmiş. dağlara taşlara yazasım geldi yeminle. iki biran bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 ubisoftun oyun yapmayı bırakması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=OLqeAH5D1uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 yalniz o film sahnesi abi, teyzem izlemis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 cover: http://oyster.ignimgs.com/wordpress/stg.ign.com/2017/05/FC5_KEYART_1495563526-720x952.jpg cover xxl https://aww.moe/een95e.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Villain belli olmus posterden sdf amerika kirsalinda yasayan, kendini mesih yerine koyup insanlari yargilayan, hukum veren yari-deli bi tip olacak gibi gorunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Far cry iyi villain yapiyor. 4 deki gibi oyunun basinda alternatif ending yapsinlar yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 abi primal hariç hepsini ağır zevk alarak oynadım ama artık bi mekanik değişimi istiyorum. yani yetti artık kamp ele geçir hayvan kes craft yap fln. ama far cry 4'deki ek görevler baya iyiydi u.....u'lu olan fln adf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 ahah su bolum de cok guzeldi 3'ten http://www.youtube.com/watch?v=dw3Vddz6VrY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=qZsIR5NYv84 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Çıksın oynarız. Ubisoft'a laf atılıyor da piyasada adam gibi PC oyunu ( Konsol çakması da olsa ) yapan firma kaldı mı ki. Süper oyunlar yapmıyorlar belki ama ortalamanın üzerindeler en azından. Nadiren iyi genelde rezil indie oyunlara düştük iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 böyle üç beş aaa yapan firma da olmasa pixel furyasında kalıcaz, boku çıktı baya indie oyun yapımcılığının. ac ve fc serisi tematik gittiği için hoşuma gidiyor. korsan gazına geldim mi black flag açıyorum, doğa falan için primal oynuyorum. steampunk gazım gelince syndicate bakacağım mesela. bir hafta falan oyalıyor, zaman zaman dönüp tekrar oynuyorum. ama gta gibi alternatifi varken pek heveslenmedim yenisine. sonrakinde heralde uzaydayız ona bakarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 bokum gibi oyunlar yapıyolar. acın bakın son yaptıkları oyunlara damların. ya tümüyle ipden alakasız ya feci patlak ce tamir edilmeiş durumdalalr, ya direk kötüler, yada gameplay namına bişey yok iclerinde. grafikm mrafik pfft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 deliverance izlememiş insanlarında suan derin oyun diyicekleride acıklı kısmı işin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 for honor'u yapmadi mi en son ubi deli gibi oynaniyor bildigim kadari ile. yukarda denmis ya, ubi olmasa 5pixelden olusan oyunlara kalicaz hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Primal gibi breadcrumb takip etmece yapacaklarsa hiç yapmasınlar daha iyi. Blood Dragon gibi ana senaryo üstünden ilerlemece şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 senko said: yukarda denmis ya, ubi olmasa 5pixelden olusan oyunlara kalicaz hakikaten. Denmiş de yanlış denmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar