Saeros Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 -Deno- said: trailer'da da bir ciddiyetsizlik havası sezdim. thor daha ağır abi olmalıydı bence. fazla yılışık geldi trailer'ın genel havası. film de öyle olacak gibi biraz. marveldan ne ciddiyeti bekliyorsun ki zaten kör göze parmak espriler AĞBİ HULK ALIYOR SAĞA SOLA ÇARPIYOR HUASDHSDUF gibi sahneler olucak gene klasik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 arcane said: en azindan hulk hala yesil. ŞİMDİLİK. Yakında WE WUZ HULK gelir merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Biyik said: filmin adı thor diye illa ki kuzeyli veya "kuzeyliye benzer" - beyaz oyuncular mı oynamak zorunda :) kurgu olan işe gerçeklik atfetmek nedir ki bu kadar anlamıyorum. eğlenceli bir şey bence bu role siyahi oyuncu seçmek, hem marketing anlamında hem de değişik bir yorum. http://i.imgur.com/FVcAuU3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 arcane said: en azindan hulk hala yesil. 4 sayfadir en mantikli post. Ve evet insallah yesil kalmaya devam eder arcane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Sam said: ya bu adamlar gerizekalı cidden: http://screenrant3.imgix.net/wp-content/uploads/tessa-thompson-valkyrie.jpg?auto=format&cs=tinysrgb&q=20&w=1000&h=500&fit=crop&dpr=1.5 bu role bu oyuncu, bravo hollywood. idris elba yetmemiş galiba, odini de morgan freeman oynasın oldu olacak. asgard amerikada bir şehir çünkü. bu marvel'ı anlamakta zorlanıyorum. bazı kilit rollere mükemmel oyuncular seçiyorlar, Tony Stark, Captain America, Pepper Potts, Thor, Starlord, Gamora, Drax, Kingpin, Stick, Doctor Strange gibi karakterler cuk diye oturdu bence. ama sonra gidip kadın Ancient One, zenci Valkyrie, genç May hala gibi abukluklar yapıyorlar. hadi Idris Elba'yı anladım da, Valkyrie lan. Valkyrie. Tek olayı İskandinav mitolojisindeki sarı saçlı figürü yansıtmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Bu arada Eva Green oynayacak mi Lady Death'i? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 genç diyorsun da kadın 64 lü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Loki de iyi oturdu ama ;) Bone said: Sam said: ya bu adamlar gerizekalı cidden: http://screenrant3.imgix.net/wp-content/uploads/tessa-thompson-valkyrie.jpg?auto=format&cs=tinysrgb&q=20&w=1000&h=500&fit=crop&dpr=1.5 bu role bu oyuncu, bravo hollywood. idris elba yetmemiş galiba, odini de morgan freeman oynasın oldu olacak. asgard amerikada bir şehir çünkü. bu marvel'ı anlamakta zorlanıyorum. bazı kilit rollere mükemmel oyuncular seçiyorlar, Tony Stark, Captain America, Pepper Potts, Thor, Starlord, Gamora, Drax, Kingpin, Stick, Doctor Strange gibi karakterler cuk diye oturdu bence. ama sonra gidip kadın Ancient One, zenci Valkyrie, genç May hala gibi abukluklar yapıyorlar. hadi Idris Elba'yı anladım da, Valkyrie lan. Valkyrie. Tek olayı İskandinav mitolojisindeki sarı saçlı figürü yansıtmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 zorunuza gitmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Nasıl ki Blade'i beyaz biri oynarsa sırıtır ve orijinalliğini bozar, burada da durum böyle. Şu ırkçılık falan değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 dün akşam blade'i tekrar izledim de, aynısını düşündüm. yeni bir filmde blade'i beyaz biri canlandırsa yer yerinden oynamıştı. saçmasapan ve çok kötü olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 bttf remakete emmt brown kadın olacakmış (BİLİM İNSANI) marty de tabiki zenci kız arkadaşıda müslüman olucakmış. yalnız her izlediğimde bi dikkatimi çeker, bu plütonyumcu arapları canlandıranlara niye arapça 2 kelime öğretmemişler ya. hebele hübele diye silah sıkıyor adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 80'ler filmi abi, "sen ver malzemyi, bonba yapıcam hacı sana" diye arapların plütonyumunu hacılıyor lan ahahahah şimdi olsa arablar teröre mi, yazıklar olsun zemeckis diye yer yerinden oynadı. hani bi de keleşlerle minibüsle taraya taraya geliyorlar, bazuka sıkıyorlar falan, daha ne kadar karikatürize edilebilir bilmiyorum, towelhead işte tam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Bir donem oyledi, hatta cocuk dizileri filan daha feciydi. Bakiniz power rangers; black ranger zenci, yellow ranger asyali, pink ranger beyaz ponpon kiz, white ranger takim lideri, black ranger surekli dans figurleri sergiliyor. Bir nesil zenci kusagi dansci oldu bunlar yuzunden :D Kliseleri kirmak iyidir ama illa lore un icine sicmak gerekmiyor bunun icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 BTTF zamanı arap terörü de yoktu aslında pek, yani umursanmıyordu sağa sola çok ciddi tehdit olmadıklarından falan aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 kaddafi vardı o zaman, ki libyalı dı galiba onlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 evet kaddafi'nin uçak düşürme meselesi üzerine libyalılar koymuşlardı zaten, 80'lerin libyalı = terörist stereotype'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Feamer said: Heimdall dan da bahsetmedik zira, bu isimler iskandinav kültüründen birebir alınma, adamların tanrısı bunlar ayrıca Heimdall için şimdi google araması yaptığım zaman silme film görselleri çıkıyor... Heimdall bir de insanları kastlara bölen tanrı. Onu zenci yapmak ciddi garip :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 heimdall in olayı white god zaten zenci yapıldığında çok garipsedim. keza nick fury içinde öyle. zencilerin en çok ezildiği dönemde zencilerin o kadar rütbelenemeyeceği dönemden gelen bir karakteri zenci yapmak olmamış. bu son tercih te hayal kırıklığı oldu. said: Heimdallr is attested as possessing foreknowledge, keen eyesight and hearing, is described as "the whitest of the gods" and keeps watch for the onset of Ragnarök while drinking fine mead in his dwelling Himinbjörg, located where the burning rainbow bridge Bifröst meets heaven. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 iskandinav tanrıalrını zenci yapmak ezik sjwlikten başka bişi değildir üstüne laf söyleyen de ezik bir sjw dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 tanrilari filmlere meze ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=ue80QwXMRHg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 yine trailer a her şeyi koymuşlar abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Hakkaten trailer a her seyi koymuslar. Ama guzel ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 müthiş her şeyiyle, thor filmleri zaten genel olarak marvel filmlerinin kalitesinin üstünde oluyordu da bu bayağı bayağı iyi olacak gibi gözüküyor. strange'i neresine sokacaklar filmin acaba benim için en büyük gizem halen o asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar