-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 mulgear6 said: Rewendor said: Ben 4-5 kere gittim, bazen içeri girdiğimde felaket sıcak oluyo içerisi, valla iyi dayanıyorsunuz. Somonlu kumpir çok zamandır aklımda ama bir türlü cesaret edip söyleyemedim daha, klasiklerden gidiyorum. Somonlu yok malesef stoklarda somonlu istiyoruz derhal getir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 axedice said: Malgiyır gitti almanyalarda okudu sonra burda garson mu oldu şimdi? sdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Hadi gidelim bari , çok meraklandın patates işin içinde olunca Masticore said: Loxias said: ilk yorumumu geri aliyorum. son 2 yedigim efsaneydi. aynen devam lutfen :)-D hangileri onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Narstil said: Hadi gidelim bari , çok meraklandın patates işin içinde olunca Masticore said: Loxias said: ilk yorumumu geri aliyorum. son 2 yedigim efsaneydi. aynen devam lutfen :)-D hangileri onlar ne zaman ısmarlıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 axedice said: Malgiyır gitti almanyalarda okudu sonra burda garson mu oldu şimdi? abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 axedice said: Malgiyır gitti almanyalarda okudu sonra burda garson mu oldu şimdi? O iş öyle degil , bilmediğin şeyler var. Bir kaç ay sonra öztaunt potato club'ı görebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 sube tarz buyutseler isi mm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 besiktasa acin hadi ikinci subeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 axedice said: Malgiyır gitti almanyalarda okudu sonra burda garson mu oldu şimdi? Bana kumpir getiriyor bazen. Hafiften torpil de geçiyor allah için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Lancelion said: axedice said: Malgiyır gitti almanyalarda okudu sonra burda garson mu oldu şimdi? abi abi ben burayı arkadaşlarıma tavsiye ediyorum kendim de arkadaş götürüyorum ........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 işe girdiğimden beri çay getir götür ofis boy oldum Hele müdürüm manyağın biri, herifin masasında 10 tane kumpir.. paso çay kahve isteyip duruyor. Hesapta bildiklerini öğretecekti. Tükürecem kolasına ama adama kıyamıorum bi yerde aslında ii biri ama bilmiyorum damarıma basarsa düşünmeden yaparım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 arda bey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Hemen şimdi , kahvaltıda yeriz Masticore said: Narstil said: Hadi gidelim bari , çok meraklandın patates işin içinde olunca Masticore said: Loxias said: ilk yorumumu geri aliyorum. son 2 yedigim efsaneydi. aynen devam lutfen :)-D hangileri onlar ne zaman ısmarlıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 mokoko said: arda bey? bu topic'e link verecek var mı? Tekrar okuyasım geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 mulgear6 said: işe girdiğimden beri çay getir götür ofis boy oldum Hele müdürüm manyağın biri, herifin masasında 10 tane kumpir.. paso çay kahve isteyip duruyor. Hesapta bildiklerini öğretecekti. Tükürecem kolasına ama adama kıyamıorum bi yerde aslında ii biri ama bilmiyorum damarıma basarsa düşünmeden yaparım.. sen nerede çalışıyosun? aehfuafh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 yav said: istanbul'unortadoğu ve balkanların en iyi hamburgercisini söyleyeyim mi bu arada dur spoiler yapayım ayıp olmasın burger X göztepe,kadıköy paket servis dükkanı sayılır zaten dükkanlarında 1 masa falan var erenköy göztepe taraflarından sipariş verebilirsiniz. ömerpaşa cd'nin minibüs cd. bitişiğinde kalıyor. her türlü kefilim acayip iyi adamlar ya Geçenlerde yeme şansım oldu. O NASIL Bİ HAMBURGER LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 ben de bir denk getireceğim, anonim bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Burayı da bir deneyim oralara yolum düşünce. Benim Türkiye'deki favori hamburgercim Gümüşlük'teki Little Burger Shop by the sea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 oranın sahibi de zaten adamınbirinin arkadaşı ben de en son cumartesi günü gittim baya güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 şu kıyıdaki balık restoranların arasındaki minik yeri diyorsanız tam allah vergisi orası bi de güzel pastane tarzı bir yer var. bu ikisi olmasa fahiş meze balık dışında gitmek için neden olmacak gümüşlüğe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 Dün akşam bir arkadaştaydım söyledik çok güzeldi elinize sağlık. Yanında gelen hediyeler de çok hoştu :) Getiren arkadaş da Paticikten mi diye soracaktım da sonra abuk olur diye sormadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 ona ozgu birsey bulun ya..siparis verirken patili olsun filan desinler gelenler..sahipler de ilgilenmek isterlerse o bilgiyi edinmis olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 afiyet olsun :D hayır getiren patiden değil :D nota pati yazarsanız beleş gazoz içme şansınız var @dana ben götürüyorum yakında xunn'a kermite yürüme mesafesinde oldukları için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 Getiren patiden diye biliyorum ama lurker, yazmıyor. bi de çok sık okumuyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 dün gelecektik de çok üşendik kadıköye inmeye. kurtköye şube istiyoruz acil dsfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar