Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 "hideo kojima ve eski sevgilin bunu retweet'ledi" bu günleri de mi görecektik djdhsgfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Trailer çok başarılı, Rogue One gibi taş gibi bir film geliyor olabilir, E7 ve özellikle E8 kepazeliklerinden sonra oturturlar belki. Öte yandan seçtikleri oyuncu tip olarak bayağı meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 midget clarke (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Film Obi-wan Kenobi'nin firavundan kacarken Israilogullari'yla karsilasmasini konu aliyor sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Şu üstteki mesaja çok güldüm. Bunlar gerçek fragmanlar mı ? Fan made işler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Aket-Atum said: Şu üstteki mesaja çok güldüm. Bunlar gerçek fragmanlar mı ? Fan made işler mi? sanssizsansli said: Şu üstteki iki video da Ewan'ın Last Days in the Desert adlı filminden kırpılmış sahneler sdf. İsayı oynuyordu orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=DOL5J5k__uM AAAAA KİKİKİKİKİKİKKİ AAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 rogue one'ı beğenen bu kadar adam çıkması beni şaşırttı şimdi yalan yok soon 20-30 dakka vay bee neleri izlioz diye gaza geldim ama geri kalanındaki kungfucu kör dayı ve diğer saçmalıklar beni averaj bi holivut aksyon filmi izliyormuşum hissine boğdu neyse zaten SW hayranlarının film kalite skalası baya düşük,beklentisi az,buda o dandiklikte bi film olsa yeter . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 rogue one 7 ve 8 den 10 kat daha iyi bir film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 rogue one gayet iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 I am one with the Force, and the Force is with me. Sopalarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Cokomantis said: "hideo kojima ve eski sevgilin bunu retweet'ledi" bu günleri de mi görecektik djdhsgfs niye hala taqibdesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Sparkcaster said: rogue one 7 ve 8 den 10 kat daha iyi bir film Bu doğru bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 sağol onadığın için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 bu onay bütün dengeleri değiştirdi, sitede kartlar yeniden dağıtılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 sparkcaster ve fin alt alta aynı şeyi beğenmiş. achievement açılmıştır büyük ihtimalle forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 bana kart gelmedi. gerçi sıtar vorsları izlemediğim için olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Villeneuve falan şöyle bir kyle katarn filmi çekseydi de izleseydik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Biliyorsunuz Star Wars denildiği zaman Obi Wan cosplay'i akla gelir bu sitede. Bu sebeple benim Star Wars relate sözlerim kanundur. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 episode 3'te millenium falcon Easter egg'i yokmuydu? bu film o dönemden sonra geçiyor. tipi neden farklı geminin anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Vardı Episode 3'de Millenium Falcon da kaç kere modifiye edilmiş, kaç kere başına iş gelmiş gemi sonuçta. Birebir aynı olması pek beklenemez, ki büyük bir değişiklik gözüme çarpmadı benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 yine sırf popüler kültüre sırt dayamak için beğenilip gişe yapacak şu film ona yanarım. hayır kötü yani ama şurası iyiydi eğlendim diyenler sayesinde daha kötüsüne yeltenecekler zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 goldbären said: Cokomantis said: "hideo kojima ve eski sevgilin bunu retweet'ledi" bu günleri de mi görecektik djdhsgfs niye hala taqibdesin. asırlardır twitter kullanmıyorum kalmış öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Sparkcaster said: Villeneuve falan şöyle bir kyle katarn filmi çekseydi de izleseydik böyle gayriciddi çocuk sinemasına pek sıcak bakmadığını söylemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Sparkcaster said: Villeneuve falan şöyle bir kyle katarn filmi çekseydi de izleseydik böyle gayriciddi çocuk sinemasına pek sıcak bakmadığını söylemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar