Biyik Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Deli gibi oyun oynamıyorum ama Steam oyunlarını gamepad ile oynayasım geldi. Gamepad araştırdım, Logitech'lere ağır küfürler etmişler. O yüzden geldim, iki sorum var. 1) PS4 veya XBOX kolunu alsam bilgisayar bağlantısı oluyor mu bunlarla Steam oyunlarını oynayabilir miyim? 2) Gamepad'e 250-300 TL vereceğine git konsol al mı dersiniz? Saygı, sevgi, hürmetler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Snoopy gamepadle yapamayacağın ne var 250-300 lük gamepade göre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 F710 al geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 aynen dediğin gibi f710 falan feci küfürler ediyorlar yarım metreden sürekli kesiliyor vs diye. şununla ilgili de hep iyi reviewlar var diye almıştım ben, 4 sene falan oldu galiba, wireless vericisi bozuldu 25 tl'ye bi elektronikçiye yaptırdım. hala taş gibin kullanıyorum. http://urun.n11.com/joystick-ve-gamepad/xbox-360-kablosuz-oyun-kolu-joystick-pc-uyumlu-jr9-00010-P86032206 veya kablosuz olması önemli diil diyorsan http://urun.n11.com/microsoft-xbox-360/xbox-360-kablolu-kol-pc-uyumlu-orjinal-urun-P152436915 /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Xb1, ds4 controllerlari varken maceraya gerek yok 360 da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 f310 var bende güzel daha önceden kablosuz da vardı ama parçalandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 valla ben f710 ile xbox arasında kalmıştım. xbox'ın elde duruşu berbat diye f710 aldım memnunum hiç bir sorun çekmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 kanser olmak istemiyorsanız ucuza kablolu x360 para varsa xone. Dünyalar kadar fark var supportta. Edit: Araya mesaj girmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 f710 kanser eder. 20dkda bir kopar. bir de yazılımsal bir şey. dongle ile alet arası kesiliyor usbde sorun yok. kanada iner orta açacam derken outa koşarsınız, virajda senna gibi dümdüz duvara çarparsınız falan ağır kanser o parayı vermeye. f310 alıp ucuza kaçın ya da başka kablosuzlara yönelin. adamlar beş senedir satıyor kronik sorunlu f710'u. ne denediysem olmadı. iki tane aldım bir de iki sene arayla düzelmiştir diyei, sadece pakedi değiştirmiş herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 ben garip bi şekilde xbon gamepad'iyle rahat edemiyorum ya. bi f310, bi de kablolu x360 pad'im var, ikinciyi almasam da olurmuş diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 f710 o kadar kütük ki kelimeler yetmez. Elin büyükse ve ekstra programla uğraşmam diyorsan X1 kolu kesinlikle. Sanki ellerimi koymuşum da içine dökmüşler kalıbı gibi. Ama ps4 kolunun da tuşları çok tatlış. Meme ucundan yapılmış gibi. Wireless istiyosan x1 kolu için ekstra aparat alman gerek. Ps4'ünkini bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 steam big picture'a ds4 support geldi, bilimum konfigurasyonla ayarlayabiliyorsun, onu yetersiz bulursan ds4windows gayet temiz calisiyordu (steam'e native support geldikten sonra acmadim su anki durumu bilmiyorum). modern bir bluetooth dongle ile wireless'da da sorun yok... bir gun konsol alirsan sacmalamayip, xbone yerine ps4 alacagini varsayarsak, o zaman ikincil gamepad olarakta cebinde olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 F710 kullaniyorum, simdiye kadar bir problem çekmedim. Gerci ayda max 10 saat oyun oynayan adamik bunun da 4 saati fln gamepadledir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 ^ yazdıktan sonra gördüm silmeyecem. ds4 al, daha sonra konsol alınca yedek kol da olur. ds4windows ile kullan. http://ds4windows.com f710 var bende, logitech alma sakın. sol analog 1 ayda elastikliğini kaybetti. rahatsız ediyordu oynarken. zaten kütük gibi bişi 1 saatte elin yorulur onu tutarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 ds4'e elim gidiyor. sonradan ps4 alırsan ikinci gamepad olur fikri ikna etti biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 ds4 net omrumde kullandigim en iyi gamepad ki kullanmadigim yok sanirim orjinal kutuk iksboks controlleri saymaz isek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 steam ds4 destekliyor artık btw , https://puu.sh/udIkw/b48cc9ef99.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 ben ds4 umu rafa kaldirdim, xbox'a benzer kablolu! (wtf?) kontroller aldim. bi kere ds4 insan eli ergonomisine ters lan, yanda analog mu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 aslinda hayalimdeki controller, her iki el icin ayri, silah namlusu tutar gibi tutabilecegimiz, her iki tarafta 5'er tusu bulunan (bas parmak icin olani analog), ve icinde trackera gerek kalmadan yon sensoru olan bisey. cikaramadilar bi turlu, 3 generasyondur ayni kontroller, nerde inovasyon nerde jamasuki iteraci? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 ds4'ü alırsam bilgisayar'a nasıl bağlayacağım, kablosu falan var mı içinde? genelde gördüğümde mağazada düz gamepad var sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 kablosuz satiliyor evet, sony cimri 3 dolarlik kabloyu koymuyor pakete oyle ozel bir kablo degil, standard micro usb o yuzden bakkaldan bir seyler alabilirsin yada telefondu suydu buydu bir yerden varsa onu kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 bi soru da ben sorayım, steam big pic destekliyor denmiş de kabloyu aldın taktın, ekstra bi yazılım falan gerekiyor mu? önceden bunu xbon controller'ı gibi gösterten bi program kullanılıyordu. taktın gogogo mu şu an? bi de bunu kablosuz kullanmak mümkün mü pc'de? bi dongle'a bakar sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 ne kasmışsınız ya, benim f310 bozulmuştu gittim bugün bir tane daha aldım mutluyum baya fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 bende xbox controller da var steampad de. ikisini de ayrı seviyorum. pc'de de kolla oyun oynanıyor, konsol almaya gerek yok bence. Steampad de 35$ falandı dün Amazon'da, yapıştır geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Cokomantis said: bi soru da ben sorayım, steam big pic destekliyor denmiş de kabloyu aldın taktın, ekstra bi yazılım falan gerekiyor mu? önceden bunu xbon controller'ı gibi gösterten bi program kullanılıyordu. taktın gogogo mu şu an? bi de bunu kablosuz kullanmak mümkün mü pc'de? bi dongle'a bakar sanki. bluetooth ile kablosuz kullanabiliyorsun. steam'de taktigin gibi taniyor artik ama big picture uzerinden tus konfigurasyonlarini falan ayarlamak gerekebilir ilk seferinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar