Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gamepad sorunsalı

Biyik

Öne çıkan mesajlar

Deli gibi oyun oynamıyorum ama Steam oyunlarını gamepad ile oynayasım geldi. Gamepad araştırdım, Logitech'lere ağır küfürler etmişler. O yüzden geldim, iki sorum var.

1) PS4 veya XBOX kolunu alsam bilgisayar bağlantısı oluyor mu bunlarla Steam oyunlarını oynayabilir miyim?

2) Gamepad'e 250-300 TL vereceğine git konsol al mı dersiniz?

Saygı, sevgi, hürmetler.
Sosyal ağlarda paylaş

aynen dediğin gibi f710 falan feci küfürler ediyorlar yarım metreden sürekli kesiliyor vs diye. şununla ilgili de hep iyi reviewlar var diye almıştım ben, 4 sene falan oldu galiba, wireless vericisi bozuldu 25 tl'ye bi elektronikçiye yaptırdım. hala taş gibin kullanıyorum.

http://urun.n11.com/joystick-ve-gamepad/xbox-360-kablosuz-oyun-kolu-joystick-pc-uyumlu-jr9-00010-P86032206

veya kablosuz olması önemli diil diyorsan

http://urun.n11.com/microsoft-xbox-360/xbox-360-kablolu-kol-pc-uyumlu-orjinal-urun-P152436915

/thread
Sosyal ağlarda paylaş

f710 kanser eder. 20dkda bir kopar. bir de yazılımsal bir şey. dongle ile alet arası kesiliyor usbde sorun yok. kanada iner orta açacam derken outa koşarsınız, virajda senna gibi dümdüz duvara çarparsınız falan ağır kanser o parayı vermeye. f310 alıp ucuza kaçın ya da başka kablosuzlara yönelin.

adamlar beş senedir satıyor kronik sorunlu f710'u. ne denediysem olmadı. iki tane aldım bir de iki sene arayla düzelmiştir diyei, sadece pakedi değiştirmiş herifler.
Sosyal ağlarda paylaş

f710 o kadar kütük ki kelimeler yetmez. Elin büyükse ve ekstra programla uğraşmam diyorsan X1 kolu kesinlikle. Sanki ellerimi koymuşum da içine dökmüşler kalıbı gibi. Ama ps4 kolunun da tuşları çok tatlış. Meme ucundan yapılmış gibi.

Wireless istiyosan x1 kolu için ekstra aparat alman gerek. Ps4'ünkini bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

steam big picture'a ds4 support geldi, bilimum konfigurasyonla ayarlayabiliyorsun, onu yetersiz bulursan ds4windows gayet temiz calisiyordu (steam'e native support geldikten sonra acmadim su anki durumu bilmiyorum). modern bir bluetooth dongle ile wireless'da da sorun yok... bir gun konsol alirsan sacmalamayip, xbone yerine ps4 alacagini varsayarsak, o zaman ikincil gamepad olarakta cebinde olur
Sosyal ağlarda paylaş

^
yazdıktan sonra gördüm silmeyecem. ds4 al, daha sonra konsol alınca yedek kol da olur. ds4windows ile kullan.

http://ds4windows.com

f710 var bende, logitech alma sakın. sol analog 1 ayda elastikliğini kaybetti. rahatsız ediyordu oynarken. zaten kütük gibi bişi 1 saatte elin yorulur onu tutarken.
Sosyal ağlarda paylaş

aslinda hayalimdeki controller, her iki el icin ayri, silah namlusu tutar gibi tutabilecegimiz, her iki tarafta 5'er tusu bulunan (bas parmak icin olani analog), ve icinde trackera gerek kalmadan yon sensoru olan bisey.

cikaramadilar bi turlu, 3 generasyondur ayni kontroller, nerde inovasyon nerde jamasuki iteraci?
Sosyal ağlarda paylaş

Cokomantis said:

bi soru da ben sorayım, steam big pic destekliyor denmiş de kabloyu aldın taktın, ekstra bi yazılım falan gerekiyor mu? önceden bunu xbon controller'ı gibi gösterten bi program kullanılıyordu. taktın gogogo mu şu an?

bi de bunu kablosuz kullanmak mümkün mü pc'de? bi dongle'a bakar sanki.

bluetooth ile kablosuz kullanabiliyorsun. steam'de taktigin gibi taniyor artik ama big picture uzerinden tus konfigurasyonlarini falan ayarlamak gerekebilir ilk seferinde
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...