dana22 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Fistan said: kara kedilerden cadı cikiyor değil lan o, kedi besleyenler cadıdır diye fetva veriyo papa pope.. kedi kismi.. boyle demisler..
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 dana22 said: soyle birsey buldum.. http://t11.deviantart.net/4qwwLC113lFITEpzIh-1y1_BH0I=/fit-in/700x350/filters:fixed_height(100,100):origin()/pre05/cbe5/th/pre/f/2010/191/0/d/are_you_fucking_kidding_me__8d_by_shetani106.png
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 yumy said: Teoride güzel de, uygulamada saçma geldi. En ufak bir temizlik esnasında hart hurt ısırarak giriyorlar tırnaklara, bunları sökmemeleri içten değil.
yumy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 ahaha ben reddediyorum o işteni, bence içten :D
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 "Hayvan beslemek bir hataydı"- Panter Emel
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 dana22 said: soyle birsey buldum.. http://i.giphy.com/l3q2xaeKCwDb7N8vm.gif
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 boyle default olarak saldiran ev kedileri de var bi tanesini tanıyorum hatta ben :D
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 benimkisi maks gece yorgan altından ayaklarıma dadanıyor. bir de ev üç katlı bi aşağı bi yukarı çıkmak istiyor kapıları açtırıp. ya da balkona gitmek istiyor. bazen izin vermeyince ayağıma saldırıyor sonra kenara çekilip sinsi sinsi bakıyor. henüz ww yaşamadık ama ufak battlelarla geçiniyoruz. bir de işten okuldan vakit bulamıyorum hayvanı günde yarım saat anca görebiliyorum :/ annem de olmasa delirirdi hayvan.
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 pascalnouman said: boyle default olarak saldiran ev kedileri de var bi tanesini tanıyorum hatta ben :D benimki miydi la o? :D Laraken de summonlamış ama anca gördüm konuyu. benim delikızın da arada kafa gidiyor ve rage moda girebiliyor. olaylar arasında ortak nokta falan da yok. kedi davranışı konusunda uzmanlaşmış bi kaç vet ismi alıp biriyle görüşmüşlüğüm de var ama pek bir yorum yapamıyorlar. enjektörle ağızdan günde 1 ml prozac verdiğim dönemi bilirim, vet yönlendirmesiyle elbette . kedidir kedi diyorum artık. bir senedir falan yaşamadık malign bir olay ama neyseki.
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 yok doktor forumda cutebutpsycho isimli vatandasin yumak isimli cenevar bi kedisi var eve yabanci biri girecekse odanın birine kapatiyolar kediyi anca o sekil girebiliyosun oyle bisey yani senin kedi normel cnm
Lyv Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 ya kadinin kedisinin, kopeginin kokusunu aldilar delirdiler ya da kadin vampir
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 o kedi değildir, cüce leopardır lan.
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Kokudan dolayı saldırmaması lazım kedinin de köpeğinde. Evde kedisi köpeği olanlar sokağa çıkınca bütün kediler köpekler dalardı yoksa. Kedi köpek gibi değil geri adım atmıyor genelde ve sahip falan dinlemiyor kızdığı zaman. Vahşice ama sadece evde yaşıyorlar ise tırnaklarını aldırabilirsin. Ev hayatını etkilemiyor çok fazla.
senko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Archangel_ said: pascalnouman said: boyle default olarak saldiran ev kedileri de var bi tanesini tanıyorum hatta ben :D benimki miydi la o? :D Laraken de summonlamış ama anca gördüm konuyu. benim delikızın da arada kafa gidiyor ve rage moda girebiliyor. olaylar arasında ortak nokta falan da yok. kedi davranışı konusunda uzmanlaşmış bi kaç vet ismi alıp biriyle görüşmüşlüğüm de var ama pek bir yorum yapamıyorlar. enjektörle ağızdan günde 1 ml prozac verdiğim dönemi bilirim, vet yönlendirmesiyle elbette . kedidir kedi diyorum artık. bir senedir falan yaşamadık malign bir olay ama neyseki. seninki beni de kötü parçalamıştı, uyurken :D hayvan abi azcık aklı var, stabil/akıllı davranış bekleyemezsin, belgesellerde bile oluyor kaplan adamın yanında sakin sakin dururken bi anda kapıyor kolu kafayı.
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 aga isin komigi bir tane kedi daha vardi en son gittigimde evlerine araba carpmis bir ayagi yoktu o kedinin ondan acaip tirsiyomus bu yumak hatta bi kere camdan atlamis korkudan ajhsgdjalhlgda
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 senko said: Archangel_ said: pascalnouman said: boyle default olarak saldiran ev kedileri de var bi tanesini tanıyorum hatta ben :D benimki miydi la o? :D Laraken de summonlamış ama anca gördüm konuyu. benim delikızın da arada kafa gidiyor ve rage moda girebiliyor. olaylar arasında ortak nokta falan da yok. kedi davranışı konusunda uzmanlaşmış bi kaç vet ismi alıp biriyle görüşmüşlüğüm de var ama pek bir yorum yapamıyorlar. enjektörle ağızdan günde 1 ml prozac verdiğim dönemi bilirim, vet yönlendirmesiyle elbette . kedidir kedi diyorum artık. bir senedir falan yaşamadık malign bir olay ama neyseki. seninki beni de kötü parçalamıştı, uyurken :D hayvan abi azcık aklı var, stabil/akıllı davranış bekleyemezsin, belgesellerde bile oluyor kaplan adamın yanında sakin sakin dururken bi anda kapıyor kolu kafayı. adfgafdg sendin o di mi yav. var bi kaç tane şaziyezede :D
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Absolut said: Vahşice ama sadece evde yaşıyorlar ise tırnaklarını aldırabilirsin. Ev hayatını etkilemiyor çok fazla. vahşice ama senin de parmaklarını alsalar böyle girdiler yazamasan forum hayatını etkilemez çok fazla : ))))
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 tırnaklarını kesmek neden vahsice normal bir islem degil mi zaten
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 tırnaklara karşı niye parmaklarını aldırıyor ki tırnağa tırnak
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 tırnak-parmak farkı var. tırnakları kesmiyorlar yalnız köklerinden alıyorlar hayvanın da ebesine atlıyorlar. yapmayın öyle bişey salak salak işler.
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 kediye sorun hayır derse yaptırmayın tabi
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 hayır derse fetöcüdür, pkkdır
darkwingduck Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Ya benzer hikayeyi ben bi iki defa daha duydum. Kedi beslemeyin abi kedi ne kopek varken.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 devasa evlerde, çok iyi iş şartlarında çalışmadığımız için köpeğe gereken şartları sağlamayacağımızdan dolayı köpek sahiplenmiyoruz.
Suark Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 geçmiş olsun başkan hayvanlarda güce tapma durumu var biliyorsun, köpeklerde bu çok daha belirgindir ama kedilerde de benzer bir durum var. sırf eziyet olsun, eğlence olsun diye yapmış olabilirler eğer daha önce böyle birşey yaptılarsa ve kendilerini üstün gördülerse. O iki kedide bi şuur oluşmuşki "ulan bizim tırnağımız dişimiz var ne ayak la bunlar" diyip saldırmış olabilirler. Bu gibi durumlarda aslında geri çekilmek veya defansif takılmak değilde, alfa predatörün kendin olduğunu göstermen lazım. bu durum tekrar edebilir, bizim eve sahiplendiğimiz kedi beni ve eşimi tırmalamıştı naif davrandığımız için. Sonra misliyle karşılık verince baya uysala bağladı. Aslında motorsiklet kullanıyo olsan, motor ekipmanlarını ve kaskını giyip epey bir hırpala derdim. kediye bağırınca/sert yapınca karşılık verme durumu tamamen seni güçlü veya güçsüz görmesiyle alakalı. Eşime direk patisini kaldırıp tıslayan hayvan bana gıkını çıkartmaz ne kadar sert seversem seveyim. Normalde ben olmadığımda eşimle beraber uyuyan hayvan, benim yattığım yere koyduğum an fırlıyor sdafea. Nasıl tırsıyorsa artık çünkü zamanında bana fiziksel olarak ne zarar veriyorsa misliyle cevap verdim. Bir keresinde burnumu kanattı gözümü çıkarıyordu ( benim yüzümden tabi bu ) hiç yanına bırakmadım yani. Kendi ve ev ahalisinin güvenliği için fiziksel gücünü bi şekilde göstermen lazım. yaptıkları yanlarınca kar kalınca tekrar edebilirler abi aman dikkat.
Öne çıkan mesajlar