Crawler Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Evet belge alma işi belki zor, ama yapan adam belgeyi aldıktan sonra bile hile hurda yapabilir. O yüzden, tanıdık bildik çiftlikleri tercih etmek önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Foto bana güven verdi. Postta barzo typosu da yok. Would lay, 8/10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 önce badiciler denesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 padiciler icin nitelik degil nicelik onemli panpa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 ankarada neden boyle olusumlar yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 vardır tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 (tu) guzel gozukuyor hayirli olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Frostbite said: ankarada neden boyle olusumlar yok :( Nasıl yok lan sütçü abilerin hepsi yapıyor bu işi çok istiyorsan anamdan alayım telefonunu bizim sütçü abinin ara konuş gelir mi senin oralara sor. Yıllardır bizimkiler bu abiden alır bi sıkıntı olmadı dönem dönem sebze meyve de satıyor kendi ekip biçtiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 samaella said: önce badiciler denesin asdhgsfahj buna güldüm baya senko koş yımırta var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 günde 10-15 yumurta yiyiroum adamın belini büker tanesi 1tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 toptan alırsın indirim yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Jaegerjaquez said: günde 10-15 yumurta yiyiroum adamın belini büker tanesi 1tl ÖF. nasıl ağzın kokuyordur senin ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 sen bi de osuruğumu kokla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Ağız kokmaz da osuruk fena direk saf metan gazı salıyordur bu camış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Frostbite said: ankarada neden boyle olusumlar yok :( Tazecim.com Ayrica Ankara'nin tek guzelligi AOC urunlerini bulundurmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 abi bizim bi arkadaş da aynı sekilde protein bombardımanıyla besleniyodu. kullanmadığı supplement yoktu. bi gün arabada bi saldı herif. ben hayatımda boyle bir koku hissetmedim abi. nice cami tuvaletnde sişedim, kamyoncu restoranında kabahtı bıraktım böyle bir koku yaşamadım. 1 dakika 16 saniyelik metan gazı-sulfur dioksit ortamında Oksijen, sinan çetin in Film Gibi'sindeki kapı açılış sahnesi-barış manço şarkısı-kimsenin gelmeyip kapının kapanması üçlemindeki -araya reklamın da girdiği- bir hayal kırıklığıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Frostbite said: ankarada neden boyle olusumlar yok :( Sutculuk Ankara'da hala yasayan bir meslek. Bizim buraya haftada 2 kere filan geliyor. Istersen yumurta da var yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Esh said: abi bizim bi arkadaş da aynı sekilde protein bombardımanıyla besleniyodu. kullanmadığı supplement yoktu. bi gün arabada bi saldı herif. ben hayatımda boyle bir koku hissetmedim abi. nice cami tuvaletnde sişedim, kamyoncu restoranında kabahtı bıraktım böyle bir koku yaşamadım. 1 dakika 16 saniyelik metan gazı-sulfur dioksit ortamında Oksijen, sinan çetin in Film Gibi'sindeki kapı açılış sahnesi-barış manço şarkısı-kimsenin gelmeyip kapının kapanması üçlemindeki -araya reklamın da girdiği- bir hayal kırıklığıydı. :D (tu) yalniz "bir arkadas"... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 özgün lan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 saf protein de yapıyor da, asıl sıkıntı protein tozu supplement falan filan. onlar feci yapıyor bağırsakları dsahfudsah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 konu "tavuklar osurur mu?" ya kadar gidecek sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 tavukların taharet musluğu var mı? yoksa avrupa tavuğu mu bunlar? taharet önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Abus said: Aluriel said: sabonis said: 5 litrelik sütü 3-4 günde kim nası içecek la :P yoğurt yapılıyor güzel oluyor baya Aynen bu sütten yoğurt yapın yiyin ya da herhangi bir çiğ sütten yoğurt yapın yiyin marketlerdeki yoğurtları yiyemez oluyorsunuz. Markettekiler yoğurt değil başka kimyasal bir şey :( tikveşli yoğurt harici yoğurtlarda istediğim tadı bulamıyorum ben ya. ama tikveşliye laf ettirmem :P bu arada anama gösterdim 30 yumurta falan alalım dedi =) kontağa geçiciim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 tikveşli mi? nigger please tikveşliye falan çok iyi diyorsan yoğurt yememişsin demnektir hayatında. he marketten alacağın shit tier yoğurtların iyisi dersen ok ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 ben süt alabilirim. bi yer bulmuştum hatta ordan gidip alacaktım da madem anadolu yakası evlere servis varmış 5-10 litre süt alırım. anam sütlaç yoğurt falan yapar sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar