akirafes Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Çin dijital para çıkartmaya hazırlanıyor, çok farklı bir sisteme ilerliyoruz. Kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 bu çok eski haber aslında. btc'yi etkilicek bi durum. hatta söylentiye göre dijital parayı çıkardılar ama resmi değil. alım-satımı diğer cryptolar gibi yapılıyor diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 şimdiki para da hemen hemen digital değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 ama gerçek karşılığı olmak zorunda şu anki paranın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 malesef karsiligi olmadan dolar basilabiliyor mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Hakketen apple gidip bankadaki 10milyar doolari nakit istiyorum dese nolur Merkez bankasi para mi basmak zorunda o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Bankalar toplam parasının belli bir yüzdesini banknot olarak kasasında bulundurmak zorunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Senko ya hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Sistem çöküyor pampa. Reset atıyor ondan sonra IT gelip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 senko said: Hakketen apple gidip bankadaki 10milyar doolari nakit istiyorum dese nolur Merkez bankasi para mi basmak zorunda o zaman? Ben de merak ediyorum bunları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 senko said: Hakketen apple gidip bankadaki 10milyar doolari nakit istiyorum dese nolur Merkez bankasi para mi basmak zorunda o zaman? One Billion Dollars $1,000,000,000 - You will need some help when robbing the bank. Interesting fact: $1 million dollars weighs 10kg exactly. You are looking at 10 tons of money on those pallets. x 10 diyosun. http://demonocracy.info/infographics/usa/us_debt/us_debt.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 logistigi problem olmaz abi dayarsın 5 tır taşıtırsın da banka ne yapar o durumda onu merak ettim :) bi de sayarlar mı o parayı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 senko said: Hakketen apple gidip bankadaki 10milyar doolari nakit istiyorum dese nolur Merkez bankasi para mi basmak zorunda o zaman? komanizim geliyor o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 abi yeter para para para para. bütün forum para topiği oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 yeni haber değil ki bu, çıktı desinler o haber olur. erkenden basmak lazım bu çıkınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 dünyadaki herkes gidip parasını nakit istese nolur mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Dünyada ne olur diye düşünmeye gerek yok, ekonomik krizlerde mevduat sahipleri bankalardan paralarını bir anda çekmeye çalışırsa bankalar para vermeyi durdurur ve kısıtlı olarak vermeye başlar. Bunu teorik olarak söylemiyorum, dünyanın her yerinde uygulama bu şekilde olmuştur ve olmaktadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 şu anki para dijital değil sanki o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 spompas said: malesef karsiligi olmadan dolar basilabiliyor mesela karşılığı nasa, hollywood, askeri güç etc bedavaya mı yapıyorlar o filmleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 yav said: şu anki para dijital değil sanki o/ dijital olsa kontrollü olurdu şu an mevduatın 10x ini sanal olarak dağıtabiliyorsun 10x para varsa 9x i sanal şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 dijital ortam ile sanalın farkı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 rekabet sanslari yok uzgunum https://bitcoinpaperwallet.com/bitcoinpaperwallet/images/finished-sample-alt-dogecoin.jpg TO THE MOOON! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 liberal said: dijital ortam ile sanalın farkı ne? kastım: paranın tam olarak karşılığının olması dijital dense bile sanal ise şu anki uygulama x projesi için 1 milyar tl kredi verdik veren bankanın 100 milyon tl nakit rezervi var para havale/eft/swift olarak dolaşabiliyor esnafa ödeme yapmak için bir kısmı nakit olarak istenebilir ama tamamını nakit isterse banka bir sağa sola bakmam lazım diyor sıkıntı dolar euro kredisinde çıkıyor türkiyedeki banka tl ile döviz bulmaya çalışıyor ve tam karşılık bulmak zorunda çünkü bizim paramız değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 fresia said: spompas said: malesef karsiligi olmadan dolar basilabiliyor mesela karşılığı nasa, hollywood, askeri güç etc bedavaya mı yapıyorlar o filmleri para burada cek gibi soz gibi birsey olarak calisiyor deger koyan diger dunya ulkeleri kendi paralarini vizir vizir basabiliyorlar ne dedigini anlamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 vızır vızır para basma diye birşey yok. türkiye para basacağı zaman altın rezervlerini ve piyasada (bankalar) dolaşan eski paraları açmak zorunda. öbürtürlü olsa sonsuz para basmanı kim nasıl engelleyecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar