Red Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Holy said: Abi ön satışta falan gitmişsin, hadi gel gidelim olmamış o asdasdf yok bu sefer bilinçli gittim zaten sdfs. beğendim ne yalan söyliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Marmara forumda 5 salonda birden gösterime girmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 axedice said: İş yerinden rapor veriyorum recep ivedik sevenler filmin konusunu beğenmedi. İlk filmleri daha iyiymiş çünkü yok acunlu yarışma yok güreş şampiyonası gibi belli temaya sahip filmler saçma oluyormuş ve neden ilk filmler gibi daha basit konular seçmiyormuş. ben de ilk filmlerini sevmistim ama acunlu olani sacma gelmisti, para kazandirmam ama bunu da bedavaya bulursam izlerim tvde neyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 http://www.milliyet.com.tr/scorsese-ye-verilecek-salonumuz/magazin/ydetay/2398341/default.htm Bırakıldı mı bilmiyorum ama rezalet.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 sajhasjhg "Recep İvedik’i eleştirecek değilim tabii" diye başlayan yazı <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 inyormaynd said: http://www.milliyet.com.tr/scorsese-ye-verilecek-salonumuz/magazin/ydetay/2398341/default.htm Bırakıldı mı bilmiyorum ama rezalet.... imdb'de 17 şubat yazıyordu bekliyorduk biz, girmeyince anlamamıştı ksebebi buymuş demek. inanılmaz anasını satayım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 silence düşer yakında hdfilmcehennemi'ne sıkıntı yapmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Cokomantis said: rock'çıların arabeske sahip çıkması gibi şuna da sahip çıkma akımı olacak mı acaba :) zaruri paylaşım http://i.imgur.com/CQyTznu.jpg bazı metal müzikler direk arabesk havası veriyor belki ordan gelmiştir sfdsg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Anathema bildiğin amerikan arabesk mesela, ingilizce diye millet elitist beyaz eldivenle el üstünde tutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 o mantıkla bakarsan heavymetal parçalarına bile arabesk dersin. anathema el üstünde tutuluyor çünkü müzikalitesi iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 ingiliz arabesk desen neyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Alın size arabesk https://www.youtube.com/watch?v=pm3rDbXbZRI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 http://i.imgur.com/RsL6LPS.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 biz geçen cuma akşamı saat 22.00 matinesine john wick e gittik. sıra pide kuyruğu gibi saat 10 olmasına rağmen platinium şifresi falan var diye gişeden aldık eşşek gibi neyse. bi yandan da sürekli refresh yapıyorum telefondan salonda kaç kişi kaldı falan diye. abi bi ara bizim arkadaş çok bikbiklendi olm gidelim olm akasyaya gidelim olm burda sıra kalmaz olm kalabalığa bak dedi. abi resmen gayr-i ihtiyari kafayı kaldırdım şöyle bi modellerin tiplere baktım ama bağırdım sanırım resmen "yok moruk burdaki tiplerde john wick izleyecek potansiyel yok. recep ivedik seçmeni bunlar" mı ne dedim. yemin ediyorum bir anda ölüm sessizliği oldu şey düşündüm ulan ya bunlar o sessizlikte kendilerini sorguladılar yada birisi gaza gelip bana saldırsında kolunu bacağınıda ben koparırım bakışı arası bişeydi. ulan dedim iyi yırttık beygir kalabalığından derken bugün haberde gördüm maltepe parkta recep ivedik kuyruğunda kavga çıkmış diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 gittin mi gitmedin mi lan onu söyle ne uzatıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
151kkk Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 inyormaynd said: http://i.imgur.com/RsL6LPS.jpg boyle ulkeye boyle sinema. siz bide reis filmi cikinca yapin aynisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 IMAX e Recep İvedik koymak neyin kafası yalnız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 ülkemin neden demokrasi ile yönetilmemesi gerektiğinin kanıtı gibi adeta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 ne kadar hasılat yaptı acaba haftasonu? boxoffice daha açıklamamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Fransuxa said: biz geçen cuma akşamı saat 22.00 matinesine john wick e gittik. sıra pide kuyruğu gibi saat 10 olmasına rağmen platinium şifresi falan var diye gişeden aldık eşşek gibi neyse. bi yandan da sürekli refresh yapıyorum telefondan salonda kaç kişi kaldı falan diye. abi bi ara bizim arkadaş çok bikbiklendi olm gidelim olm akasyaya gidelim olm burda sıra kalmaz olm kalabalığa bak dedi. abi resmen gayr-i ihtiyari kafayı kaldırdım şöyle bi modellerin tiplere baktım ama bağırdım sanırım resmen "yok moruk burdaki tiplerde john wick izleyecek potansiyel yok. recep ivedik seçmeni bunlar" mı ne dedim. yemin ediyorum bir anda ölüm sessizliği oldu şey düşündüm ulan ya bunlar o sessizlikte kendilerini sorguladılar yada birisi gaza gelip bana saldırsında kolunu bacağınıda ben koparırım bakışı arası bişeydi. ulan dedim iyi yırttık beygir kalabalığından derken bugün haberde gördüm maltepe parkta recep ivedik kuyruğunda kavga çıkmış diye :P Derbide fenerbahçe tribününde GS bayrağı sallamakla eşdeğer hareket yapmışsın, verilmiş sadakan varmış yine ucuz kurtulmuşun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 2. yarısı özellikle hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Ben IMAXde gitmeyi düşünüyorum. 3D mi acaba* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 imax deneyimi çok farklı tabii ki. osurma sıçma esprilerinde koltuk altından koku ile gerçekliği arttırılıyor. daha içten bir deneyim sunuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 O dediğin 4DX abi, Marmara Forumda var. Imaxde koku yok. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar