sabonis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 olm hala google bakmayıp iddia ediyorsun ya. al dünya çapında sitenin fiyatı 270 bile değil: http://www.zooplus.com.tr/acana-classics-classic-red-kopek-mamasi ben köpekten bahsediyorum bu arada kedi değil zaten =) kedi mamaları 600 tl mi 11 kiloluk? o zaman sağlam kazık yiyorsunuz kedi sahipleri olarak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 ha ok şimdi anlaşıldı. köpek mamaları daha ucuz kedilere nazaran. kedi mama fiyatlarını attım bir önceki mesajımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 olm 50 tane iddialı mesaj yazmadan önce insan bi bakar acana red neymiş diye ya. ne cinssin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Başlık kedi maması olarak aklıma kalmış ya. Hiç köpek maması olacağı aklıma gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 başlık kedi maması zaten. sabunis karıştırmış ortalığı. bir de kedi günde 40-50 gram yiyor senin it gibi yarım kilo yemiyor o yüzden esas kazığı köpek sahipleri yiyor. biomass diye bir şey var cahal. of hep cahalsınıs yha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Hah baağğren de geldi. Sanki özellikle kedi mamasına özel konu anasını satiim başlıkta da yazmıyor, neyin derdindesin asdfasdf. Ayrıca benim ito 130-140 gram yiyor günde. 11.5 kilo 3 ay gidiyor, daha nolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 140gr×90 gun diye gelecekler simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Ya bu Acana Grassland'ın 6.8 kiloluğunu alıp buzdolabı poşetlerine ayırdım ve çok memnun kaldım. Son poşete geldiğimiz için yenisini sipariş edeyim dedim 6.8 bitmiş 5.4'e düşürmüş hıyarlar. Birkaç yerde 6.8 kiloluk var görünüyor ama son kullanma tarihi falan sıkıntı yaratır mı hayvana? Malum yaz da geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 buzdolabında mı yoksa donduruca da mı sakladın peki buzdolabı poşetlerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Kuru mamayı niye buzdolabında saklıyorsunuz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Posete koydum diyor dolaba degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 ben poşetle dolaba koyuyorum, özel bi durum olduğundan değil alışkanlıktan koyuyorum. ne farkı var ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 juenpet den acana alıyorum sürekli ki sipariş vermeden önce sorarım son kullanma tarihini şu ana kadar hiç bir sorun yaşamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Temizmama'dan aliyorum ben. Kapida odeme, UPS. 2-3 gun icinde geldi hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 hepsiburada indirim var yine, gömün gitsin. baya uyguna geliyor diğer yerlerdeki fiyatlara oranla. bugün açtığım 11.5 kiloluk mama var, yedeğini alsam mı diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Ben temizmama'dan demin verdim siparişi, bugün üretilmiş bi de. O değil de kum da sipariş ediyorum. x2 olarak paketlendiğini unutup 3 tane verdim. Kargocu 70 kg'lik kargoyu eve getirirken anama sövmese bari :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 2 kişi geliyorlarsa neyse de tek kişi geliyorsa baya güzel ana avrat sülale gider bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Temizmama kullananlar memnun musunuz? Tüy durumu, ishal vs. İnternette hep kötü şeyler okudum da, acaba yerli marka diye mi insanlar her problemi oraya bağlıyor merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Ben Royal Canin'den geçtim, bir farklılık yok. Tüy dökme belki biraz artmış olabilir ama emin olamıyorum 4 tane olunca. Ama tüylerin parlaklığı, yumuşaklığında falan her hangi bir değişiklik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Generic olanlari denemedim ama o kisirlastirilmis kedi icin olanlari falan kullandim, deluxe mu premium mu ne deniyor, bi sorun yasamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Ha evet bu arada benimki de kısırlaştırılmış kedi maması olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 şu tüy dökme konusunu hep mamaya bağlama peşinde millet. abi kedi bu tüy döker hele ki şimdi gibi mevsim geçişlerinde topak topak döker. ne mama alırsanız alın. bok gibi mama olmadığı sürece içerisinde besin değeri üzerinden değerlendirip alın mamalarınızı. özellikle tüy döken dökmeyen diye mama yok. hepsi satış stratejisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Valla ismi lazım değil bir arkadaşın karısı bakmış baya içindekilere karşılaştırmış, Royal caninlerden falan farklı değilmiş içeriği ve besin değerleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 @holy bonacibo'dan mı bahsediyorsun temizmama'nın kısırlaştırılmış maması derken? ben n&d tahılsız çeşitlerinden alıyorum bizimkilere. evdekiler dışında kapı önünde mama verdiğim 10-15 sokak kedisi daha var. onlara da ayda 2-3 çuval micho alıyorum temizmama'dan. bizim evdeki deliriyor micho kokusunu fark ettiği anda ille de ondan isterim diye evde her deliği yokluyor. arada veriyordum epeydir vermiyorum o yüzden soruyorum. bir de arkadaşım incelemiş derken paketler üzerinde yazan içerik üzerinden mi bir inceleme yoksa analiz gibi bir şey mi? malum, yerli firmaların paket üzerine yazdıklarına güvenme konusunda epey temkinliyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 temiz mamada kedi mamaları benim kediyi hep ishal yaptı. Ben bozita ve nd karıştırıyorum şuan. Çok sevmiyor ama yiyor. Kilolu hayvan zaten, az yemesi güzel. Arada da proplan sterilize veriyorum. Onu seviyor. Temizmamanın köpek mamalarında hiç sorun yaşamadım. 2 ufak 1 büyük köpeğe veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar