Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Petburada ve Zooplus Hariç Mama aldığınız siteler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
olm hala google bakmayıp iddia ediyorsun ya. al dünya çapında sitenin fiyatı 270 bile değil: http://www.zooplus.com.tr/acana-classics-classic-red-kopek-mamasi

ben köpekten bahsediyorum bu arada kedi değil zaten =) kedi mamaları 600 tl mi 11 kiloluk? o zaman sağlam kazık yiyorsunuz kedi sahipleri olarak :P
Mesaj tarihi:
başlık kedi maması zaten. sabunis karıştırmış ortalığı. bir de kedi günde 40-50 gram yiyor senin it gibi yarım kilo yemiyor o yüzden esas kazığı köpek sahipleri yiyor. biomass diye bir şey var cahal. of hep cahalsınıs yha.
Mesaj tarihi:
Hah baağğren de geldi. Sanki özellikle kedi mamasına özel konu anasını satiim başlıkta da yazmıyor, neyin derdindesin asdfasdf. Ayrıca benim ito 130-140 gram yiyor günde. 11.5 kilo 3 ay gidiyor, daha nolsun.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Ya bu Acana Grassland'ın 6.8 kiloluğunu alıp buzdolabı poşetlerine ayırdım ve çok memnun kaldım. Son poşete geldiğimiz için yenisini sipariş edeyim dedim 6.8 bitmiş 5.4'e düşürmüş hıyarlar. Birkaç yerde 6.8 kiloluk var görünüyor ama son kullanma tarihi falan sıkıntı yaratır mı hayvana? Malum yaz da geldi.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Ben temizmama'dan demin verdim siparişi, bugün üretilmiş bi de.

O değil de kum da sipariş ediyorum. x2 olarak paketlendiğini unutup 3 tane verdim. Kargocu 70 kg'lik kargoyu eve getirirken anama sövmese bari :(
Mesaj tarihi:
Temizmama kullananlar memnun musunuz? Tüy durumu, ishal vs.
İnternette hep kötü şeyler okudum da, acaba yerli marka diye mi insanlar her problemi oraya bağlıyor merak ediyorum.
Mesaj tarihi:
Ben Royal Canin'den geçtim, bir farklılık yok.

Tüy dökme belki biraz artmış olabilir ama emin olamıyorum 4 tane olunca. Ama tüylerin parlaklığı, yumuşaklığında falan her hangi bir değişiklik yok.
Mesaj tarihi:
şu tüy dökme konusunu hep mamaya bağlama peşinde millet. abi kedi bu tüy döker hele ki şimdi gibi mevsim geçişlerinde topak topak döker. ne mama alırsanız alın.

bok gibi mama olmadığı sürece içerisinde besin değeri üzerinden değerlendirip alın mamalarınızı. özellikle tüy döken dökmeyen diye mama yok. hepsi satış stratejisi.
Mesaj tarihi:
Valla ismi lazım değil bir arkadaşın karısı bakmış baya içindekilere karşılaştırmış, Royal caninlerden falan farklı değilmiş içeriği ve besin değerleri.
Mesaj tarihi:
@holy

bonacibo'dan mı bahsediyorsun temizmama'nın kısırlaştırılmış maması derken?

ben n&d tahılsız çeşitlerinden alıyorum bizimkilere. evdekiler dışında kapı önünde mama verdiğim 10-15 sokak kedisi daha var. onlara da ayda 2-3 çuval micho alıyorum temizmama'dan. bizim evdeki deliriyor micho kokusunu fark ettiği anda ille de ondan isterim diye evde her deliği yokluyor. arada veriyordum epeydir vermiyorum o yüzden soruyorum. bir de arkadaşım incelemiş derken paketler üzerinde yazan içerik üzerinden mi bir inceleme yoksa analiz gibi bir şey mi? malum, yerli firmaların paket üzerine yazdıklarına güvenme konusunda epey temkinliyiz.
Mesaj tarihi:
temiz mamada kedi mamaları benim kediyi hep ishal yaptı. Ben bozita ve nd karıştırıyorum şuan. Çok sevmiyor ama yiyor. Kilolu hayvan zaten, az yemesi güzel. Arada da proplan sterilize veriyorum. Onu seviyor.

Temizmamanın köpek mamalarında hiç sorun yaşamadım. 2 ufak 1 büyük köpeğe veriyorum.
  • Yeni Oluştur...