Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Petburada ve Zooplus Hariç Mama aldığınız siteler


deadwoll

Öne çıkan mesajlar

Bu iki firma hariç mama aldığınız bir site var mı? Bu firmalar 48 saat içerisinde kargoya teslim garantisi veriyorlar fakat Zooplus 10 günde, Petburada ise 4 günde siparişi göndermeyi başaramadı. Müşteri hizmetleri falan da bok gibi. Müşteri memnuniyetini falan umursamıyorlar kesinlikle.

Edit: Kütahya'da düzgün mama satmadıkları için arkadaşlarımdan aldığım mamalarla besliyorum kediyi 10 gündür, şaka gibi. Müşteri hizmetlerinden birini elime verseler parçalayacağım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Petburada dan alışveriş yaptım adamlar baya ilgilenmişti. Sadece mama ellerinde olmadığı halde satıp tedarik edip gönderme gibi özellikleri var özellikle orijen gibi stok eritmesi zor markalarda ama bu kötü değil iyi bence bozulma bayatlama riski yok eğer orijinal ürünse ki öyle. 4 gün sonra fln geliyor ertesi gün yerinem
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

zooplus'ın müşterim temsilcileri almanyada lan. toşşank geçer gibi. bu arada petburada baya ilgilenmişti benim siparişle açıkçası. ama onlarda mama fiyatları aşırı uçuk. hani öle böle diil. 200 lira yerine 290 lira falan. saçma sapan.

birmama
markamama
petlebi

bunları biliyorum ben. zaten sipariş verdiğimde 12 kiloluk falan vereceğim için acelem olmuyor. arkadaşım kedi kumu falan gibi acele olan alışverişler için petlebi kullanıyordu hızlı getiriyorlar diye.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bizim mahallede çok düzgün çalışan petshop var. adam çok saygılı, işi düzgün yapıyor, etraftaki kedi-köpeklerle ilgileniyor, sokak hayvanlarını besleyenlere falan yardımcı oluyor bla bla. web sitelerine göre biraz pahalı kalıyor, onu da söylüyorum o fiyata düşüp veriyor sağolsun kapıya getirip pos çekiyor. bayadır netten almıyorum adamın işi olsun diye. varsa etrafta böyle esnaf onları da es geçmeyin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

Ben Gittigidiyor'dan en ucuz kim satıyorsa ondan alıyorum, şimdiye kadar sahte falan çıkan olmadı.

GG'den bakabilirsin.


Hepsiburada/N11/Gittigidiyor'dan anlık indirim, kampanya, kupon, kargo bedava vs. durumlarına göre bakıp seçiyorum, sadece bir kere vakumu biraz bozulmuş geldi ama sorun yoktu kokusunda yemelerinde falan. En kötü ihtimal Zooplus'tan yeni üyelik açıp %10 ucuza alıyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dun siparisimi iptal edin diye petburadaya carlayinca motokuryeyle geldi mama... Boyle davranmak gerekiyor sanirim.

Zooplus'in da musteri servisleri hakkatten almanyada. Adamlar oradan telefon acti iptal mi istiyorsunuz diye.

Bundan sonra bir aksilik olmazsa Eskisehir'deki veterinerimden falan alicam mamayi. Cidden su iki siteden tiksindim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...
bingildak said:

11 kilo acana nasıl 200 lira olabilir ki?


nasıl olabilir bilmiyorum valla ama indirim yaptıklarında baya düştü. bindirim üstü indirim yapmadıkları tek yer galiba petshop ürünleri ahsdfuhdsau. satıcı hepsiburada olarak aldım. 180'e wild prairie da vardı tavuklusu.

1 ay önce 270'e başka bi acana almıştım gittigidiyor'dan, o da 220'ye düşmüştü :( ben de elimde olmasına rağmen ucuza bulmuşken aldım, 5 ay kafam rahat mama konusunda şimdi dhsfuahsd.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

ürünün perakende satış fiyatı 600 TL a yakın ve ithal mal.

dikkat edin canlıya besliyorsunuz.


600 tl mi ashdfuahsdufh 270 tl falan normal satış fiyatı. hayır 10 saniye google'lasan görecen zaten, 600'ü nereden çıkarıyorsun...

bi de satıcı hepsiburada. ne kadar sahte olabilir yani?

bi üsttekinin dediği gibi son kullanma tarihi yaklaşınca yapabiliyorlar indirim ama benim aldığımda öle bişi de yoktu 2018 tarihli. Zaten haziran falan olsaydı son kullanma, teslim almayacaktım, çünkü elimde zaten mayısa kadar gidecek mama vardı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

10 saniye google'a bakmaya ihtiyacım yok abi zaten biliyorum liste fiyatlarını.

acana red nedir bu arada? orijen red olmasın o. acana red köpek maması olarak var da kedi maması olarak ben bulamadım.

10 kilo acana mama 270 lira liste fiyatı olamaz. 6,8 kilo fiyatı indirimli olarak olabilir. orijen ve acana mamalarının kilo fiyatı modeline göre 37-48 arası gidip geliyor.

https://www.google.com.tr/search?q=acana+kedi+mamas%C4%B1&oq=acana+kedi+mamas%C4%B1&aqs=chrome.0.69i59.3329j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8#q=acana+kedi+mamas%C4%B1&tbm=shop
https://www.google.com.tr/webhp?hl=en&sa=X&ved=0ahUKEwi6qqTgpqHTAhVpYZoKHW2IDfYQPAgD#hl=en&tbm=shop&q=orijen+kedi+mamas%C4%B1
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...