yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Mehmet Efendi Orta olsun benimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 bingildak said: tchibo kapsülleri başta beni rahatsız etmemişti. 2 ay sonra iğrenç bir tat gelmeye başladı. neden anlamadım. Tchibo'larda makineyi temizlemek için bir sıvı satıyorlar, kullanma kılavucunda da nasıl yapacağı var. Başta bana da aynısı olmuştu, şimdi ayda bir temizliyorum, sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Drall said: Aeropressle cam bardağa kahve basan bi arkadaşım bardağı patlatıp iki parmağının tendonunu kesti şu olay muhtemelen aeropress e abanmasından kaynaklı. çok baskı uygulamadan hafifçe ittirmeniz lazım diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Mal said: kahveye kakule koyarsanız içindeki kafeini detoksifiye eder. yani toksik maddelerden arındırır. bu ne demek olm sallıyosun galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 CARDAMOM is one of the best and safest digestive stimulants. It stimulates the mind and heart and gives clarity and joy. Added to milk it neutralizes its mucus forming properties and it detoxifies caffein in coffee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 şu site hakkında ne düşünüyorsunuz? aylık abonelikler var, belli miktar çekilmiş brezilya vs. kahvesi getiriyorlar kapıya: https://abonelik.kahve.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Mal said: CARDAMOM is one of the best and safest digestive stimulants. It stimulates the mind and heart and gives clarity and joy. Added to milk it neutralizes its mucus forming properties and it detoxifies caffein in coffee tamam kaynağın sallıyor işte. detoxify caffein ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 kafeni toksik maddelerden arındırmak demek. zaten çok eski bir gelenektir kahveyi kakuleyle içmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 kafeini nasıl detoks ediyoruz abi bak sallıyor diyorum okuduğun yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Ya sen mi bilicen internet mi tili sen git vicut çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 kafeingo yahudi kampanyası sona ermiş nerden alıyoruz şimdi 11 sayfa okutmayın alternatifler neler filtre gayfe için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 quixef said: Ya sen mi bilicen internet mi tili sen git vicut çalış bak bunu görmemişim. olm kafein, detox falan bu kelimeler vicıdcının bileceği şeyler hep. tchibo brazil mild - ekşi bok gibi tchibo barista - kafeingodan aldıklarımdan da daha güzel tadı starbucks decaf espresso mehh. decaf lazımdı bi bunu bulabildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Quel-Thul said: kafeingo yahudi kampanyası sona ermiş nerden alıyoruz şimdi 11 sayfa okutmayın alternatifler neler filtre gayfe için http://www.boxxcoffee.com http://www.coffeenutz.net http://www.sanalbaharat.com Hepsi taze kavurup yollayan yerler. Sanalbaharat fiyat olarak diğerlerine göre baya uygun ama en az 1 kiloluk satıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 bu kafeingo'da hangi çekme türü kağıt filtre için ya bissürü şey yazıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 boxx dan sipariş verdim, inş memnun kalırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 25 gün kahve detoxundan sonra günde 1 ile geri döndüm. Baş ağrım kalmadı. Tisikkirler regen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Ara verince güzel oluyo, lezzetini daha iyi alıyosun. Arada bir Yapmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Bu ikisini devamlı tüketiyorum, Jacobs daha güzel ama tadını hep tutturamıyorum aynı ölcü ve aynı sekeri atıyorum olmuyor her zaman. O yüzden daha çok Nescafe gold içiyorum onu tadı hep tutuyor. Böyle bir durumum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 kahve konusu bu çıkıp git lütfen........ şaka şaka kal da kahve değil onlar yhaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 sanssizsansli said: Ara verince güzel oluyo, lezzetini daha iyi alıyosun. Arada bir Yapmak lazım. Su dogru ama hersey icin gecerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Gittim ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 yukarda gördüm gold kahve isminden iyi bişey zannediliyor diyemi satıyor. toprak gibi pis bi tadı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 birde türk kahvesi ne almak lazım. herkes tutturmuş mehmet efendi en iyisi o zannediliyor. ekşi kahvenin tadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 birde daha içtiğim en güzel kahve bir avm stand kahvecisinde macchiatoydu. ama sütü daha çoktu kahveden latte macchiato mu oluyor ozaman gittiğim yerde öyle mi istiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Markete gidip bulabildiğim en iyi kahve bunlar, neredeyse her hafta alıyorum. Gidip öyle kahve peşinde koşamam devamlı yani. Gayet keyifle içiyorum, diğerlerini içsem daha hoşuma gider o kesin denemediğim için sorun yok yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar