Bright Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 500'lük bile tek kişilik ayarlarken baygınlık geçirtiyor abi, 375'lik falan alsaydın keşke. 1 litrelik de 4 kişiye falan yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 neyse ayarladım ya 500 ml su koyuyorum 1.5 kupa çıkıyor işte çokta şey yapmamak lazım, bir sonraki ay birde tek kişilik alıcam 375lik oh mis, abi kahveyi açıp açıp kokluyorum çok beğendim yalnız, diğerlerinide denerim sonra ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 kafein withdrawal çeken oluyor mu aranızda? hafta sonu kahveyi biraz keseyim dedim. perşembe ve cuma günü akşam kahvelerimi içmedim. cumartesi günü bir kalktım ki aman aman böyle bir baş ağrısı yok. tv izleyemiyorum, pc e bakamıyorum. kahveyi içtim 20 dk sonra ne baş ağrısı kaldı ne bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 o kadar ciddi yaşamıyorum; ama bağımlılık yaptığı gerçek. arıyor vücut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 ne kadar içiyorsun ki günde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 hafta içi 2 cup sabah, akşam 1 büyük press (375ml'miş, 300 de ona hepsini içmiyorsun sonuçta) hafta sonları 2-3 büyük press Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Welcome to taşikardi, please have a seat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 bingildak said: hafta içi 2 cup sabah, akşam 1 büyük press (375ml'miş, 300 de ona hepsini içmiyorsun sonuçta) hafta sonları 2-3 büyük press http://c11.incisozluk.com.tr/res/incisozluk/11000/1/61521_o836a.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 bingildak said: hafta içi 2 cup sabah, akşam 1 büyük press (375ml'miş, 300 de ona hepsini içmiyorsun sonuçta) hafta sonları 2-3 büyük press ben de gunde 3-4 espresso. araya bazen 1 tane de turk kahvesi koyuyorum kokteyl oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 benim de günlük ortalamam 2 lungo/espresso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 kalpte sorun yok abi. resting 65 in altında. yıllardır adapte oldu herhalde. uyku falan da kaçırmıyor. çarpıntı da yapmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 fekat başım ağrıyorsa 80% kafein eksikliğinden gibi. ne zaman başım ağrısa kahve içtiğimde geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 aynı bok mu bilmiyom ama kafein tableti falan denesen yer mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 yarasin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 kafein alacaksam kahveden alırım abi, kahvenin hayatındaki tek negatif etkisi dişlere verdiği zarar. diş fırçalamaktan, her kahve içtikten sonra elma yemekten ömrüm çürüdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 gazlı icecek yerine kahve iceyim artik diyorum bende sundan aldim 200 tl ye https://www.tchibo.com.tr/m/cafissimo-tuttocaffe-p400094249.html?dim1=HoRe gelir bugun isallah sadece tchibo kapsul mu kullanabiliyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 kapsül baya meh ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 iki farklı türünü denedim hiçbiri presste yaptığın kahveye yakın bile olamıyor. tembellik için iyi yoksa nay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 tembellik maksimum, toz nescafeden biraz iyi olsun yeter bana yoksa bi ara kahve cektirip pressle yapiyordum artik cay felan yapiyorum o pressle dgsggd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 kavrulmus cekirdek cigne..o da feci.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Bende var o caffisimodan duruyo kenarda boşa para resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 kahveye kakule koyarsanız içindeki kafeini detoksifiye eder. yani toksik maddelerden arındırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 aeropress aldım hoşuma gitmeye başladı bir espresso değil tabi ama pratik, temiz, hızlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Kapsül iyi ya. Nescafe içeceğine her türlü tercih sebebi. Bunun da kaliteleri vardır herhalde Nespresso, Krups vb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar