dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 DoGMeaT said: olm sen endonezyada maymun musun? zati onlar direk sokmuyor ,önce yiyolar. bahane arıyormuşsun gibi geldi , e kahve çekirdeğile başlamak mantıklı , zamanla elma armut patlıcana kadar gidersin allah izin verirse hersey espresso frap ile baslamisti halbuki... espresso trap falan derken koptu gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 eee nerden alıyoruz şimdi? starbuckstan daha ekonomik ve tadı benzer/daha iyi online store/marka neresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Cumartesi espresso makinam için Rio Minas Kahve den 200 gramlık 3 farklı kahve aldım : Colombia Dark - Guatemala - Etiyopya Genelde buradan aldığım kahvelerden memnunum. Öğütücüm olmadığı için ne için kullanacağımı belirtiyorum ona göre hazırlıyorlar. ( online alışveriş yok - telefon ile sipariş verebilirsiniz demişlerdi ama hiç denemedim ) Türk kahvesi içinde Nuritoplar var hemen yakınında oradan da Türk kahvenizi kapıp çıkabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 moda da kropka var orası da iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 bizim burdaki tchibo kapandı. internetten en iyi sanalbaharat mı şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 F/p bence en iyi sanalbaharat hala. Ucuza kahve içiyorsun işte, çok içiyorsan ve gündelik iş yerinde falan tüketeceğin kahveyi ondan al. Evine falan keyifli zaman geçirerek demleyeceğin kahveyi daha pahalı bir şey alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 iyi derken? en ucuzu sanalbaharat. en iyileri: (benim sevdiklerim) www.kronotrop.com * www.petracoffee.com * www.probadorcolectiva.com ** digerleri: (denemedim) https://www.baristocrat.com/ https://www.kahvefabrikasi.com/ https://kafeingo.co/ https://www.e-gurme.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 kafeingo da denedim ben, baya başarılı ama fiyatlar uçtu gittikçe. İlk açıldığında makul fiyatlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Kafeingo'yu denemiş biri olarak tavsiye verebilir misin Holy? O ayarda daha uygun olabilir mesela veya aynı fiyat daha iyidir ne biliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 ücretsiz kargo yapan yok mu la : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 serjuhan said: Kafeingo'yu denemiş biri olarak tavsiye verebilir misin Holy? O ayarda daha uygun olabilir mesela veya aynı fiyat daha iyidir ne biliyim.Benim için orta ayar yok çok ya :) Keyifle evde özenle demleyeceğim zamanlar için Kronotrop tercih ediyorum. Çok başarılı kahveleri. Onun dışında iş yerinde falan boktan nescafeyi içmemek için sanalbaharat'tan blend gurme alıyoruz. Tadı çok iyi değil ama gün içinde çalışırken falan gidiyor. Böyle orta ayar bir kahve olarak kafeingo guetamala veya colombia tercih edilebilir. Başka yerden almadım uzun süredir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Orta istemedim be ya o ayarda dedim :) Ama dediğin gibi ben de zaten Guatemala ve Medellin alıyorum Kafeingo'dan. Kronotrop bir kere almıştım da sanki Kafeingo filan gibi kavurup taze taze göndermiyorlar gibiydi. Tazeliği nasıl Kronotrop'un? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Ha evet Kafeingo'nun o siparişi bekletip, kavurma gününden sonra yollaması çok sevdiğim bir özelliği. Kronotrop'ta ben bayata denk gelmedim ya. Ha aklıma geldi, bir sonrakinde şu yerli kahve zinciri espresso lab'dan alıp deneyeceğim. Bunu bir arkadaşım söylemişti güzel çekirdekleri diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 http://overdosecoffee.com Buraya da bir bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 türkiyede hiç kahve yetişiyor mu az da olsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Hiç mi Yok ! Bizede mi yok ! Esnaf ağzıyla konuşayım biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 mersin de seralarda deneme amacli yetistirilmis..vermisler gazi da ticari bir uretim yada urun yok tabi..cig kahve cekirdegini filizlendirmisler..ha ne ister volkanik toprak..bol su..stabil sicak nemli iklim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Hepsinden önemlisi rakım ister. Oksijensiz ortamda yetişecek ki laktik asit kümelesin. O asit de tat/aroma verecek. Bir de çok katı iklim şartlarına ihtiyaç duyuyor. Robusta yetişebilir, dayanıklıdır adı üstünde robust, Arabica imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 cold brew yapim bi denim dedim, 2 gün demlendi buzdolabında, günde 1 kere açıp karıştırdım, baya enteresan tatlar veriyo, deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Bütün yaz soğuk içtim ben de kışın ortasında sıcak sıcak daha keyifli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 https://www.youtube.com/watch?v=l6MJe5wKT7Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 http://www.youtube.com/watch?v=l6MJe5wKT7Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 günde üçe çıkarınca artık içmeyi bıraktım. sigara gibi lanet bir şey bu kahve konusu. turşu suyu içiyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar