BonePART Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 CKII ve EU4 baya farklı oyunlar bence. CKIIde oyunun 9/10unu pause modda oynuyosun onu bunla everiyim bunu oldiriyim buna kıtlatıyım diye. EU4 daha savas tmalı bi youn. İlber ortaylı hocamızın lafıyla CKII de sınırlar evlilikle, EU4te savaşlarla belirlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 fallout4 mis gibi, ömür billah rpg niyetine 15 yıllık oyun oynamak istemeyen herkes gönül rahatlığıyla alabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 15 yıllık çoğu oyun tokatlar onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 gömer çoğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 witcher 3 o aclıgı giderdi fazlasıyla, fo4'e ihtiyac kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 malesef hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Fallout 4 lel. Oyanayacaksan New Vegas oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 the red solstice 6₺, alien swarm'un daha detaylısı gibi gördüğüm kadarıyla. tarzın meraklısı bir göz atsın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Alien: Isolation http://store.steampowered.com/app/214490/ Kulaklarınla görebildiğin oyun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Blood&Gold:Caribbean güzel mi? Mount&Blade'in korsanlısı gibi duruyor ama alsam mı emin olamadım. Bir de M&B2:Bannerlord çıkınca birileri bundan daha güzel mod yapar kesin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 aynen korsanlısı, başlığını açmıştım hatta. pirates! gibi bir yandan. oynamıştım bir süre ama çat çut inebiliyor insan gemide tüfekle. en iyi tüfek türk yapımıydı. :P çok güzel diyemem ama korsanlı m&b işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 monkey island bundle 6 lira lan, her koleksiyonda olmalı heh. http://store.steampowered.com/sub/6183/?snr=1_237_querypaginated__104 bu Blood & Gold: Caribbean! güzel mi sahi ? Pek olumlu degil rate'ler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 kizillelma said: Alien: Isolation http://store.steampowered.com/app/214490/ Kulaklarınla görebildiğin oyun.. Ben aldım valla merak ediyordum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Ck2 için way of life, old gods ve legacy of rome dlc lerini aldım. Bir şans daha vereyim CK2 ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 xunn said: kizillelma said: Alien: Isolation http://store.steampowered.com/app/214490/ Kulaklarınla görebildiğin oyun.. Ben aldım valla merak ediyordum zaten. serinin en iyisi. tam filmlerdeki kafaya sokuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 alien isolation her detayıyla şiir gibi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 patide bu kadar hype yapıldıysa kesin kötüdür, de alıyorum yine. IP'lerinizi aldım sarı şahini çektim kapıya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 millet no mans sky çıkmadan önce "15 GAZİLYON GEZEGEN VAR İNANILMAZ" diye çıldırırken biz patlayacağını anlamıştık yalnız. bizde yanlış hype olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 burada no man's sky icin hype olmadı mı diyosun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Baltazarın laneti tuttu bilgisayar lowda bile kaldırmadı. Bildiğin gameshowdaki not enough ram moduna dondum. Ya indie ya oldie oynuyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Alien Isolation oynayan vatandaşlar, konuda uyarmıştım burada da uyarayım. 1. Düşman oyunun başlarında sürekli yerinizi biliyormuş gibi hissedebilirsiniz. Durum öyle değil. Düşmanlar sizi görmeden veya "duymadan" yerinizi kesinlikle bilmiyor. Bütün düşmanlara karşı uygulayabileceğiniz değişik taktikler var. İçine düşme potansiyeliniz olan bütün tuzaklar için orada tuzak olduğunu belirten bir şeyler oluyor. Özellikle oyunun ilk kısımlarında kaçınamayacağınız sıkıntı yok. Sadece sizin düşmanı ve elinizdeki araçları gözlemlemenize bakıyor. 2. Başlarda alacağınız hareket detektörü gimmick değil, hayatı bir şey. Düşmanlar sizden daha iyi hareket edebiliyor ama bu zımbırtıyla geldiklerini görebildikten sonra size karşı avantajları olmuyor. Hareket detektörünün üst tarafında ve dış hattı üzerindeki yeşil çizgi bir sonraki görevinize giden waypointi gösteriyor. Bu özelliği görmeyip kaybolan tonla reviewcı ve youtubecu oldu. Oyun kaybolmak üzerine değil. İçinde bulunduğunuz alanda hayatta kalmak üzerine. Bu aleti silahlı çatışmalar haricinde aktif olarak sürekli kullanmamak için en ufak bir sebep yok. 3. Alien sese geliyor. Ses duyma özelliği görme yeteneğinden kat kat güçlü. Bunu örneğin silahlı düşman görürseniz avantajınıza kullanabilirsiniz. Çömelerek gitmek daha sessiz olmanızı sağlıyor. 4. Oyundaki save spotlar birbirinden çok uzak değil. Ama sürekli koşturunca gözden kaçabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 başta düşman düşman demişsin, dedim düşman dediği ağzından ağız çıkan arkadaş değil mi, ama silahlı adamlar da mı var lan abaav. oynayamıyorum ya ben böyle oyunları. önce korkuyorum sonra sinirlenip rage quit atıyorum. pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 mutlaka kulaklıkla oynayın, kesinlikle alien serisinin hakettiği oyun olmuştu. ben 2014te oynadım %50 indirim çıkmıtı bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Borderlands 2 Alien: Isolation Collection Hand of Fate Life Is Strange Complete Season (Episodes 1-5) Her Story South Park™: The Stick of Truth™ Spelunky Grim Fandango Remastered Qvadriga Papo & Yo Dungeons of Dredmor Complete The Talos Principle Transistor Papers, Please Kingdoms of Amalur: Reckoning - Collection ABZU Don't Starve: Shipwrecked Monkey Island: Special Edition Bundle The Room Two This War of Mine Metro Redux Bundle bir sepet oyun aldim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Masticore said: monkey island bundle 6 lira lan, her koleksiyonda olmalı heh. http://store.steampowered.com/sub/6183/?snr=1_237_querypaginated__104 bu Blood & Gold: Caribbean! güzel mi sahi ? Pek olumlu degil rate'ler Mİ 3 ve 4 neden steam'e gelmedi acaba ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar