Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mithat'ın Maceraları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Daha önce biri patide yazmıştı , o düğmede ki gerilim bas gitar tellerinde yok diye. O da komikti.

Kısacası , tatlıtuğ falan komple traş , baya bildiğin sıradan insan , hatta iki tane sıradan insan adfadsf
Mesaj tarihi:
kilo verince zaten kilonun kalıtsal olarak bıraktığı şeyler gitmiyor abi. "istediğimde kilo veririm" olayı yıllarca fazla kilonun vücudunda yarattığın zararı yok etmediği gerçeğini değişmiyor. zaten o da yalan da neyse yani.
Mesaj tarihi:
Yok lan ne kaçırıcak , baya övgü alıyorum şu başlığı açtığımdan beri. Bildiğin özgüvenim yerine geldi :D

Louie çok benzetilir. Saçlarım uzamıyor , uzayınca seyreklikten kellik direk ortaya çıkıyor kabak gibi.
Mesaj tarihi:
Fazla övdünüz mesaiye kaldım. Çok gülme başına bişi gelir kafası falan heralde.

Altıda çıkıyorum normalde hala işteyim. Sitenin tasarımı y**rak gibi olmuş , benden önce kim yaptıysa siteyi , sadece fonksiyonel kısımlara odaklanmış , çalışıyor mu? çalışıyor diye düşünen biri , hani estetik tasarım falan sıfır , şimdi gel düzenle. Siteyide bu hafta içi taşıcaz artık dedik ama o da zor gibi bitmiyor şerefsiz. Artık en kötü bu haliyle taşıdıktan sonra üzerinde yapıcaz değişikliği.
  • Yeni Oluştur...