Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 aynaya baksana şapşal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Beyler kötü haber geldi , son halim ; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 hakkaten benziyo yalniz. son fotoyu gormemistim yazarken. kilo ver mithat. bosver curugu murugu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Son fotonun facebookta ki arkadaş yorumu ; "Daredevil ile avukat ortağının çocukları olmuş." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Düğme patladı patlayacak, can çekişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 3 çekere çay püskürtüm şu topik yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Daha önce biri patide yazmıştı , o düğmede ki gerilim bas gitar tellerinde yok diye. O da komikti. Kısacası , tatlıtuğ falan komple traş , baya bildiğin sıradan insan , hatta iki tane sıradan insan adfadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 dreagloth said: seni ilk gördüğüm andaki hayal kırıklığımı unutamıycam mithat olm asfasdfdasfdasfdasfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 adeta adam evrilip balığa doğru kaymış http://files.vividscreen.info/soft/92fc4fae0b45b4766b27daeef7670971/Funny-Bubble-Fish-wide-i.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Saçlarda sıkıntı sadece kilo değil , kilo verince toparlanmayacak yani kalıcı hasarlar var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 kilo verince zaten kilonun kalıtsal olarak bıraktığı şeyler gitmiyor abi. "istediğimde kilo veririm" olayı yıllarca fazla kilonun vücudunda yarattığın zararı yok etmediği gerçeğini değişmiyor. zaten o da yalan da neyse yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Bir zeki olmadığımı söylemem gerekiyor , bi yakışıklı olmadığımı anlatmam gerekiyor , olum öldürelim beni rahatlayalım lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Şaç ektirebilirsin. Ülkemiz şaç ekimi işinde baya tecrübeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Hayırr mithaaattt çok yakışıklısın tmm mı .s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 adam Louie Anderson'a benziyor lam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Gömleği içeri sokma madem Mithat. http://static.tvfanatic.com/images/gallery/eric-stonestreet-as-cameron.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 bLackcha0s said: adam Louie Anderson'a benziyor lam oha gerçekten asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Mithat ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Adam Arda Kural'ın paticik seocu yazılımcı dijital pazarlama evrilmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 oğlum şu forum mithat gibi adamı sinirlendirip kaçırırsa, yemin ediyorum bırakırım, üstüne gelmeyin lan çocuğun. mithat yürü baba ya, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Madcat e katildim Gereksiz zorluyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 şişman sarışın gördüğüm an çoğu zaman aklıma miika tenkula(rip) gelir. aslında sen de saçları uzatsan fena durmaz gibi mithatcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Bakmayın Mithat'ın böyle alçakgönüllü tavırlarına. Derinlerinde hırslı bir narsist taşıyor o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Yok lan ne kaçırıcak , baya övgü alıyorum şu başlığı açtığımdan beri. Bildiğin özgüvenim yerine geldi :D Louie çok benzetilir. Saçlarım uzamıyor , uzayınca seyreklikten kellik direk ortaya çıkıyor kabak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Fazla övdünüz mesaiye kaldım. Çok gülme başına bişi gelir kafası falan heralde. Altıda çıkıyorum normalde hala işteyim. Sitenin tasarımı y**rak gibi olmuş , benden önce kim yaptıysa siteyi , sadece fonksiyonel kısımlara odaklanmış , çalışıyor mu? çalışıyor diye düşünen biri , hani estetik tasarım falan sıfır , şimdi gel düzenle. Siteyide bu hafta içi taşıcaz artık dedik ama o da zor gibi bitmiyor şerefsiz. Artık en kötü bu haliyle taşıdıktan sonra üzerinde yapıcaz değişikliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar