Xaero Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Ahh be amazon senide bitirdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Bazi urunler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 skechers aldım şimdi, veri dahil 59 euro. türkiyede baya yüksek fiyatları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 tr'de de 200-250 aralığında genelde. bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 200-250 arası nerde satılıyor abi, yeni modeller 350-400 falan, eski modelleri de indirimle 250ye düşürmüşler ne rengi var ne numarası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 60 euro'ya skechers öyle hiper bi deal diil ya. bi kere skechers zaten yani :P ben ve buradan biri daha mesela columbia bot almıştık 48 euro'ya mı ne, o mesela efsaneydi. tr'de bakıyorsun 550 tl'den 'den aşağı bot yok 2 sene derimod boktan ötesi bot almıştım 150 tl'ye, amazon sağolsun aynı paraya columbia aldım 2 sene sonra. türkiyenin homunike gerçekten ya. gerek vergileri gerek aşırı kar peşinde koşan ithatlatçıları... nefret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 µh said: skechers aldım şimdi, veri dahil 59 euro. türkiyede baya yüksek fiyatları.Skechers US amazon'da çok daha ucuz genelde, baktın mı oraya da? Ben geçen sene 20 dolara aldım indirimde, 7 dolar da kargoya verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 baktim orda da yuksek fiyatlar ya, ustelik vergisini eklemeden de yuksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 US amazondan bırsey alıcam 74 dolar. Gıft kart alıp 50 dolarlık olandan burada genede vergıye takılıyormu paket ? Faturada 24 dolarmı gecıyor 74 mu alan vardır ıllakı bı bılgı rıca edıcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 oha güzel taktik olabilir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 ben converse baktım geçen gün ama pahalı geldi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 gift card ile alsan ne farkedecek anlamadim, vergi odeyip odemeyecegin urun gumruge geldiginde ortaya cikiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 toggie said: gift card ile alsan ne farkedecek anlamadim, vergi odeyip odemeyecegin urun gumruge geldiginde ortaya cikiyor? soylede sorabılırım . baska kullanıcı ıle aldıgım gıft kart ı baska bır kullanıcı kullanabılırmı soru 1 bu soru 2 de .ıkıncı kullanıcının aldıgı urunde faturada 74 mu yazar 24 mu ? Amac 35 doların altına dusebılmekte kargoda .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 gift card ara iskonto olarak geçiyorsa fatura dip toplamı düşeceği için gümrükte ona göre işlem görecek işte. 100 dolarlık malı sen indirimde 50 dolara aldığında 50 dolar üzerinden gümrükte işlem görüyor, aynı mantık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 ürünün birim fiyatı değişmez, birim fiyatı iskonto öncesi ne ise o yazacak. fakat bildiğim kadarıyla dip toplama göre işlem görüyor gümrükte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 dieevil said: US amazondan bırsey alıcam 74 dolar. Gıft kart alıp 50 dolarlık olandan burada genede vergıye takılıyormu paket ? Faturada 24 dolarmı gecıyor 74 mu alan vardır ıllakı bı bılgı rıca edıcem totalin vergisini alıyor. 70dolar gift kartım vardı 2 kulaklık aldım ucuzundan 22 dolarda vergi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 bana supportta adam demişti bunu. ürünleri kredi kartıyla satın almak yerine gift card satın al, onunla istediğin ürünü al, gümrükte kafan rahat olsun diye. o an nedense düşmemişti jeton. mantıklıymış baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 abi gördüğünüz üzre gümrüğü ekliyor zaten, değişmiyor ödediğiniz. Amazon dışındaki satıcılardan alırsanız yiyebilir ama, o siparişlerde gümrük hesaplanmıyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
151kkk Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 merhaba arkadaslar simdi amazon.de den boyle bir sey alicam ama amazon disindaki bir saticidan aliyorum. turkiye'ye harac oder miyim? odersem diger arkadaslarin soyledigi gibi gift cardla halledebilir miyim? simdiden tesekkur ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 haraç tabii ki. online retail mafyası bu konuda acımıyor haracı kesiyor kapına gelip öncelikle o ödeme kurunu euro yap, amazon geçiriyor. ikinci olarak da evet yüksek ihtimalle ödersin vergisini. %18 civarı, ve de uğraşırsın baya bi. satıcının amazon olduğu bi ürün tercih etmeye çalış derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
151kkk Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 cok tesekkur ederim. aynisini amazon 64 euroya satiyor onu alayim en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 gtx1070 şunu alayım diyorum sepette vergiler dahil 415,47 euro diyor. 1.6k civari birşey yapıyor. bundan başka ücret öder miyim tr'ye gelince??? bir de i5 7500 ile darboğaz falan yapar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 satıcı amazon, başka bişey ödemezsin hatta refund bile alabilirsin bir ay içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 EVGA GeForce GTX 1070 SC GAMING ACX 3.0, 8GB GDDR5, LED, DX12 OSD Support (PXOC) Graphics Card 08G-P4-6173-KR USD 470.28 ben senin yerinde olsam evga alırım amerikadan avrupadan msi almak yerine. hemen hemen aynı fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 i5 2500k ile yapmıyor bir darboğaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar