moriarty Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 sanmıyorum bu ücretsiz kargo olayını macaristana da yapmaya başladılar yeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 tr ye gelirse tr vatandaşı çalışacka. hb den bir farkı kalmaz ki. hb nin kendisinde sorun yok, işin içine insan faktörü girince ortalık karışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 yeni gumruk limiti devreye girdi mi? hala sansimiz var mi son bir iki siparis icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 15 ocak m ıne işte o tarihten sonra gümrüğe girenler gg mesela bana girecek fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 mono said: yeni gumruk limiti devreye girdi mi? hala sansimiz var mi son bir iki siparis icin? Bakanlar Kurulu’nun 2016/9616 no’lu kararına istinaden, 75 Euro olan hızlı kargo gümrük muafiyet limiti 30 Euro olarak güncellenmiştir. Değişiklik 15.01.2017 tarihinde yürürlüğe girecektir. Resmi Gazete’de yayınlanan ilgili karar yazısını aşağıda bulabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 teskurr, son bir siparis daha yetistireyim aradan tamamdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 ocak 16'da teslim edilecek diyor. Umarım 15 ocaktan önce gümrükten geçer de 2 gün de internal dağıtıma koymuşlardır. QQQQQ olur yoksa valla :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 barbu said: ocak 16'da teslim edilecek diyor. Umarım 15 ocaktan önce gümrükten geçer de 2 gün de internal dağıtıma koymuşlardır. QQQQQ olur yoksa valla :( Uzulme gelir, holy gibi ölücülere karsi emniyet subabi olarak normalinden uzun yaziyorlar. Guncellenip dusuyor o tarih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 ahahah bi ara üşenmezsem günlük yazayım amazon ile yaşadıklarıma, belki ölücülüğü atarım üzerimden. benim kadar sorunlu sipariş yaşayan var mıdır acaba gerçekten merak ediyorum da son 3 siparişimin 2'si bozuk ürün, 1'i yanlış ürün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 amazon.tr yazınca de ye yönlendiriyorda, birde buradan software developer arıyorlar, müracaat istanbulda 23-27 ocak mı neydi. Yani birşleyler dönüyor anlayacağınız :D keşke olsa. Apple burada yer açtı , tamam bizim yerli insanlar çalışıyorlar ama apple ın müşteri politikasını aynen uyguluyorlar. Sana laubalilik yapamıyorlar yani. Bizim yerli siteler nasılsa iş yapıyoruz denizde balık çok arada kaybetsemde dert değil modundalar. HB bana sağlam kazık attı yakın bir zamanda, davalık olduk. Adamın tekine tv yollamış kırık çıkmış içinde başka birine düzenlenmiş irsaliye ve kırık raporu çıkmış mesela heuaeh. Bizim firmalar iyice hayvanlaşmış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 İsim ve adreste Türkçe karakter sıkıntısı var mı? Türkçe arayüz eklendiğine göre yoktur gibi ama sıkıntı çıkmasın sonradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 adrese türkçe karakter kabul etmiyor ama sorun da yaşanmıyor. başıma şöyle bir durum geldi, bi bi siparişte 3 parça ürün aldım, birisi arızalı çıktı, ben de aradım böle böle, tamam dediler yenisini gönderelim, eskisini bize göndermenize gerek yok dediler. eyvallah dedim ben de. yeni sipariş oluşturmuşlar, 0 euro bedelli. eyvallah ok. ama eski satın aldığım üründe de iade-değişim yazıyor, 5 şubata kadar göndermeniz gerekir diyor. daha önce iade tecrübesi olanlar bi aydınlatsa, hep böyle mi yazar iade sürecinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 abi sonuçta göndermenize gerek yok demiş. eğer bu ikinci gelende sorun çıkarsa senin için daha iyi. bana böyle demiştiniz dersin amazon aa evet der usp ile yollar veya parasını iade eder falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 yazar o takma kafaya süre geçince siliniyor ya da sildirirsin mesaj atıp ben de .com dan bi alet almıştım geçen sene 100 dolar civarı bişeydi dedim geri göndericem ama kargosu cok tutuyor, o zaman gönderme sende kalsın dediler full refund yaptılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Istanbul destination olan paketim almanyadan israile gitti lan su an sdf. Hayir acele var gunruk drgismeden once olana bak. Resmen israilin bir oyunu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 benim paket hala received at i-parcel, edison usa'da olarak gözüküyor kaç gündür :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 alışveriş limiti gelince topiğe yazan kalmadı sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Liebe said: benim paket hala received at i-parcel, edison usa'da olarak gözüküyor kaç gündür :( pts.net'e baktın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 abi böyle bir şey mi varmış yuh haberim bile yoktu ya sağolasın :D i-parcel'de şöyle diyor; Tue. 10 Jan 12:50 PM Exported i-Parcel and in transit to country of destination pts'te şu şekilde son durum; 10 Oca 2017, Salı 15:58 Veri Girişi Yapıldı; Varış Bekleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 pts de sana ref2 kodu verecek, o kargo numarası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 waybill diye bir numara gözüküyor acaba o mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 hayır. önce REF2'YE 24 SAAT İÇİNDE KARGO TAKİP NO DÜŞECEK yazar, o düştüğünde zaten kargo çoktan gelmiştir veya gelecektir. yurtiçi kargo takip no falan diye yazıyor. ekstra satır gelecek ref2ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 varış bekleniyor diyorsa hala yolda yani. ama i-parcel trye girdikten sonra güncellemez iyi, girerse buradan okursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 bingildak said: 4 Liradan euro almışsın abi :) İyi almış bence Kaç oldu 4.1? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 di mi ne kadar hızlı gelişti, 4 liraya dolar alıcaz bu hafta sonuna kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar