Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 sabonis said: Xaero said: Lopeth said: örnek olarak her ay 100 euro harcayan birine aylık fazladan ne kadar yük binecek hesaplar mısınız? Standart bi tarife yokki canı ne isterse onu yazıyor adamlar... yahu belli işte. eskiden 75'ti şimdi 30. yani her siparişte 45 euro'nun %18'ini alacak yani her siparişte 8 euro fazladan vereceksin. budur olay + senede 5 defa alabiliyorsun + 2 ayda bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 o da mı var bu yeni olayda? senede 5'e mi düşürdüler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 gümrük vergisi oranı sabit %18 filan değil sallamayın, ürüne göre değişiyor. + sene de 5 defa olayı kalkmıştı, yeni ekledilerse bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Kalkmış olması lazım, yoksa federaller 2 ay once kapıma gelmiş olmalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 amazona göre bugün teslim edilmesi gerekiyor ama i-parcelde adamlar kargoyu aldıktan sonra hiçbir güncelleme yapmamışlar 19'undan bu yana ? Kargo gelir mi yoksa en son güncellendiği noktada mı halen ? Hala yola çıkmadıysa gümrükte patlıcak çünkü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Amazon'a gore benim kargo dun gelmeliydi, pts sitesinde pzt dagitima cikacagini yazmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Mon. 19 Dec 13:45 PM Received at i-Parcel Poyle, GB Fri. 16 Dec 17:52 PM Package details received electronically from Seller Bende son güncelleme böyle 19'undan beri kargoda bi hareket gözükmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 21 de sipariş verdim 22 de türkiyeye geldi 23 u bugün upsden aradılar gümrük için bugün işlemleri bitti pztesi falan bekliyorum gelmesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 reampage said: Mon. 19 Dec 13:45 PM Received at i-Parcel Poyle, GB Fri. 16 Dec 17:52 PM Package details received electronically from Seller Bende son güncelleme böyle 19'undan beri kargoda bi hareket gözükmüyor. Benim siparişlerden biri de GB'den, bekliyor bu şekilde, hatta amazon biliyo ki sipariş zamanı 2 ocak'ta teslim yazmıştı. Aynı gün aldığım başka bir ürün ise Polonyadan geldi şu an TR'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Amazon.de bugün geliyor kargon diyo bide böle şekilli yapmışlar santalar filan, birazdan yurt içi gelicek i-parcel sıçtıysa ürün ingilteredeyse hala gümrüğe giricem 2 euro için :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Aldığım şeyde north face çanta tam çingenelik yapıp aldım 49 euro küsürdü bi ara kısa süreliğine 50 euro oldu bi 10 euroda indirim ile 32 euroa yollatım. şimdi 64 euro olmuş çanta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 adamlar baya iyi Istanbul, Turkey 23/12/2016 12:49 Depo Barkod Okuması 23/12/2016 9:57 Varış Nokta Barkod Okuması Yesilkoy Istanbul, Turkey 23/12/2016 9:30 Varış Barkod Okuması Koeln, Germany 23/12/2016 4:13 Çıkış Barkod Okuması Koeln, Germany 22/12/2016 23:56 Varış Barkod Okuması Castle Donnington, United Kingdom 22/12/2016 21:33 Çıkış Barkod Okuması 22/12/2016 19:53 Çıkış Barkod Okuması 22/12/2016 17:38 Çıkış Ülke Barkod Okuması United Kingdom 22/12/2016 7:36 Talebiniz İşleme Alındı: UPS için Hazır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 abd de sipariş verince çok zevkli fedex te canlı takip ediyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 i-parcel'in güncellememesi hayra alamet değil ya, amazon ne dicek bakalım duruma, onlara göre bugün elimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 bu arada gümrük almadılar kasadan, 28 eur refund geliyor (tu) avrupada satılan parçayı avrupalıdan ucuza almış olmanın ferahlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 ben mp3 çalar almıştım geçen ay 23.11'de, kargo kaybolmuş refund edip tekrar aynı siparişi verin dediler yaptım dediklerini ama 4 gündür hala hazırlanma aşamasında. ABD'den alsaydım daha iyiydi valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 12'sinde verdiğin sipariş kayboldu resmen benim. böyle rezalet görmedim. i-parcel'de tracking no'yu yazınca çıkan şu. Mon. 12 Dec 20:35 PM Package details received electronically from Seller Mon. 12 Dec 20:34 PM Package details received electronically from Seller i-parcel'e mail attım dönüş şu. said: Thanks so much for reaching out. I've checked into your shipment and it doesn't look like we ever received the actual package from Amazon. They did give us some details on it letting us know the order was placed on 12/14/2016 and it was on the way but it never reached us. amazon ile konuşuyorum 27'sine kadar bekleyin diyor. indirim + kod indimiyle aldık diye üzerine yattılar resmen sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 arkadaşlar çok önemli bir soru. yardımcı olabilirseniz sevinirim. UPS'ten kargo gelipte beni evde bulamayıp geri döndülerse ben kargoma nasıl erişebilirim? elimde bir tracking no bile yok. ne yapabilirim? ups şubeleri de çok az. en yakın şubeye mi gider bu paket yoksa ana merkeze mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 amerikada dağıtım merkezleri oluyor, oraya götürüyorlar. bir sonraki dağıtım için. benim başıma gelmişti, bi sonraki dağıtımı da beklicek zamanım yoktu. gecenin bi yarısı gidip dağıtım merkezinden almıştım saçma gelmişti biraz ama halletmişlerdi. destek hattı falan vardır, ulaş bi şekilde. sor ordan. ama takip numaran yoksa kargoyu nasıl tanımlarsın bilemedim. isim/adres falan söyleyince vermeyebilirler ilgili detayları güvenlik sebebinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 refund edilen siparis bugun geldi ya. utandım simdi refund istediğime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Xenus said: 12'sinde verdiğin sipariş kayboldu resmen benim. böyle rezalet görmedim. i-parcel'de tracking no'yu yazınca çıkan şu. Mon. 12 Dec 20:35 PM Package details received electronically from Seller Mon. 12 Dec 20:34 PM Package details received electronically from Seller i-parcel'e mail attım dönüş şu. said: Thanks so much for reaching out. I've checked into your shipment and it doesn't look like we ever received the actual package from Amazon. They did give us some details on it letting us know the order was placed on 12/14/2016 and it was on the way but it never reached us. amazon ile konuşuyorum 27'sine kadar bekleyin diyor. indirim + kod indimiyle aldık diye üzerine yattılar resmen sanırım. bu durum bende işte ama bende i-parcel paketide aldı gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Esh said: refund edilen siparis bugun geldi ya. utandım simdi refund istediğime. geçen gün sen miydin refund istedim verdiler diyen. dicektim sana gelir o bi kaç güne diye. söyle adamlara böyle oldu, napıyım diye. anlaşırsınız bi şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Yolladilar abi refundi , sordugumda da onemli degil tarzi bisi yazmislardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 amazon tarafından satılmayan ürünlerde kargo bedava değil mi? 70 euroluk ürüne kargo ekledi 100 euro oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar