khalad Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 hediye verdiği packlerden birinden legend çıktı vay arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 52 packte Stargazer Luna - default legendary Luna's Pocket Galaxy Zerek's Cloning Device Myra's Unstable Element The Boomship Subject 9 cikti. Drop rateler filan mi degisti acaba. Dan dun legendary yagdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 65 pack 2 leg açtım :( hediyeyle 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 sen fener maçını izleme o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 143 pack: 9 legendary (1 golden), 32 epic (3 golden) zerek's cloning gallery kangor's endless army dr morrigan dr boom (golden) boommaster flark boomship electra stormsurge flark's boom-zooka zilliax [oduller de myra rotspring ve luna's pocket galaxy (golden)] gecen expansionda pity timer calistiracak kadar kotu acmistim.. bunda toparladim biraz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 45 pack 2 legendary. öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 HS kariyerimin en verimli pack açılışı falan oldu sanırım. Spyro'nun balını zorladım. 141 pack 10 legendary. Gerçi yok spyro naapmıştı 160'da 18 mi ne açmıştı galiba 2-3 expansion önce:D Floop's Glorious Gloop Flark's Boom-Zooka (çöp) Stargazer Luna Crystalsmith Kangor (çöp) Kangor's Endless Army (sanki çöp) Zerek, Master Cloner (çöp) The Storm Bringer (çöp??) The Soularium (bu sanki girer bazı decklere) The Boomship (kullanılacak gibi) Whizbang the Wonderful (anlamsızlığın kralı) Dr. Boom Mad Genius (hediye geldi güzel) Harbinger Celestia (hediye geldi büyük çöp sanki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 HS oynamıyorum artık ama izlemeyi seviyorum. Streamerların oynadıkları deckler arasında açık ara en iyisi bu priest decki. Blizz yakında Charge keywordlerinin tamamını rush olarak değiştirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 55 pack: 4 leg + 13 epic 1 epic'ten 3 tane çıktı onun haricinde şikayetim yok. warlock legleri tamam, warrior ve mage'inkileri de ben yapsam bu exp de benim için bitmiş olur sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 28 pack: 4 leg, 5 epic :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 23 pack, çöpe giden warrior legend. Bu sefer tutmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 APM!!!! https://clips.twitch.tv/PeacefulAggressiveOxTwitchRPG asdfasf. Abi deck meme decki değil ya. Bayaa oynanır lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faith Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 163 pack hediye gelenler hariç 11 leg 45 epic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 40 pack 3 leg , epic sayısı falan da az ya üzdü bu exp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Artık hs oybamıyorum. Merak edip girdim 9 paket açtım. Hediye geleni saymaz isek 2 leg 2 epic. Bu arada dikkatimi çeken 2 kart oldu biri rouge spelli tüm desteni çek diyor, diğeri mechaton elinde ve destende kart yoksa düşman kahramanını öldür diyor. Kombolanır sanki bu ikisi. Edit: son oaragraf ve harf hataları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 25 pack hediye dahil 5 leg 5 epic. ilk kez bu kadar yuksek yuzde ile actim sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 19 pack 3 legendary 1i golden 3üde birbirinden çöp ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Aceace said: APM!!!! https://clips.twitch.tv/PeacefulAggressiveOxTwitchRPG asdfasf. Abi deck meme decki değil ya. Bayaa oynanır lan bu. Blizzard charge mekaniğini battlecry içine koymadıkça daha çooook böyle angut kombolar çıkar piyasaya. Kombo tamamen kontrol deste katili, iyi çekince her türlü agroyu da temizliyor ama kötü çektimi agrolar üstünden geçiyor. Allahtan böyle yoksa zaten başka deste oynamaz insanlar, çünkü karşı koyamıyorsun desteye, bir kere kartları çektimi anca 50 saat düşünen adamsa karşındaki yetişemez komboya. Yoksa yerde ne olursa olsun, isterse hepsinde divine shield olan 7 tane taunt minion olsun genede ölüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Aceace said: APM!!!! https://clips.twitch.tv/PeacefulAggressiveOxTwitchRPG asdfasf. Abi deck meme decki değil ya. Bayaa oynanır lan bu. "Greetings, friend" spamleyen rakip, gormus greetingsi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Adam resmen kafa karıştırmaya, apm düşürmeye çalışmış. Ama yememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Hs bitmiş Expansion çıkmış 15 gün mesaj yok forumda Hakaten de bitsin artık leş kartlar ve total %50 win rate yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 bilmiyorum ben uzun aradan sonra dönüş yaptım bayağı eğlenceli ya. inanılmaz deck çeşitliliği var. agro ezip geçemiyor epeyi kontrol destesi var ve geneli iş yapıyor gibime geliyor. ya da ben özlemişim diye bana öyle geldi bilmiyorum. şu an deathrattle hunter ile tırmanıyorum. çok güzel tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 ha bu arada magnetic mekaniği de charge'dan beter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Magnetic mekanigi cok itici, elde mutlaka tek targeti tokatlayan kart olmasi lazim. Hex tir, Polymorph tur. Isin enteresan yani magnetic secretlari(aka Mage Explosive Runes) triggerlatmiyor. Birde eklendigi turda cotank diye kafana vuruyor. Mevcut kart, oynanan karta magnetic olsa daha mantikli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Gallant said: Isin enteresan yani magnetic secretlari(aka Mage Explosive Runes) triggerlatmiyor. Birde eklendigi turda cotank diye kafana vuruyor. Mevcut kart, oynanan karta magnetic olsa daha mantikli. Şu daha mantıklı olurdu aynen. Mirror Entity de üzerdi o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar