goldbären Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 yalan söyleme sigortanı ben yatırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Filme gittim, (bir iki şaçma yeri olmasına rağmen) ilk kez X-Men filmi çekmeyi başarmışlar. 10 puan benden. Ağır spo olacak ama filim sonunda extra sahne yok mal gibi beklemeyin salonun yarısı ile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 bu arada volwerine yaşlılıktan mı ölüo yoksa gdo'lu yemek yediği için mi? keza diğerleri de hep gdo'lu gıdadan mı ölmüş? charles o yüzden mi alzeimer olmuş? bi de kimse uyanmamış mı, büsürü mutant var, lan bizim yediklerimiz mi dokunuo acaba diye? kıllı mavi var kafası çalışıodu onun bulamamış mı o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 adamantiumun kendisini yavas yavas oldurdugunu soyluyordu filmin ortalarinda, x24'un penceleri yiyince kurtulamiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 yıllardır yaşamaış ama ilginç. ki 2.filmde mi ne tırnakları o metalten olan abla kevgir yapıyordu bunu sonra hemen iyileşiyordu abi. professor'ünki de mi gdo'lu gıda ile ilgili değil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 KenshinHimura said: filme dandik diyip erkek dramından anlamayan ılıkları banlıyalım lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 senko said: bu arada volwerine yaşlılıktan mı ölüo yoksa gdo'lu yemek yediği için mi? keza diğerleri de hep gdo'lu gıdadan mı ölmüş? charles o yüzden mi alzeimer olmuş? bi de kimse uyanmamış mı, büsürü mutant var, lan bizim yediklerimiz mi dokunuo acaba diye? kıllı mavi var kafası çalışıodu onun bulamamış mı o? Adamantium zehirliyo Logan'ı devamlı. Gençken işte healing factor yetiyormuş durdurmaya ama yaşlandıkça yavaşlıyor işte healing. Yavaşladıkça daha çok zehirleniyor. Charles'ın ki yaşlılıktan. Mısır muhabbeti sırf yeni mutant çocuk doğmuyor onun için işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 mısır eskiden mutant olmuş olanları etkilemiyor yani? bu arada filmlerin birinde logan'ın metal çekilmiyor muydu? bi tane robot mu ne ne çekiyordu bundaki demiri sonradan vucut mu oluşturuyor yeniden demir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Loganın metal gittikten sonra Days of Future Past'te yine yakalanıyordu sonda. Sonra Apocalypse yine kaçıyodu ya Weapon X'den. Orda geri geldi. Mısırıda bilmiom dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 @progamer logan'ın metal cinematic evrende hiçbir zaman gitmedi. days of the future past geçmişteydi ve logan'a o zaman adamantium deneyi yapılmamış. orjinal logan'dı yani. sonda yakalanınca timeline değişmesine rağmen o bölümü tekerrür ediyor bir nevi yani. gerçi bu aralardaki kansız, boktan wolverine filmlerini izlemedim. japonyada geçen kekomançi filmin yarısına katlanabilmiştim orada oluyorsa metali çekmek vs. bilmyiorum sadfasdf o filmler sayılmıyor diye biliyorum zaten x-men timeline'ında artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Filmin mesajı gdo bişi yemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 adamantium kemikler logan ın adamantium zehirlenmesi 2. dünya savaşında nuke e kafa atmış olmasından kaynaklanıyo adamantiumu radyasyonu emikliyo gençken healing i yetiyodu yaşlanınca gg yetmemeye başlıyo en azından comiclerde böyleydi ki filmlerde de nuke e kafa attı gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 mezarın başında kızın + yı X yaptığı yer çok iyiydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Abi sürekli heallenen gençleşen biri yaşlanmaz ki. Herif kaç yüz yaşında yaşlanmıyor işte. ÖLEMEZ LAN LOGAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 olm olayı anlamamışsınız siz galiba lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Filmde söyleneni anladım da d,ğer açıklamalar mantıklı gelmiyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 i dont want to believe :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Logan'nın ölmesin de Mısırında etkisi vardır, yeşil sıvı ile güçlerini arttırıyorlar mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 winchester incident ı ceksinler bi de görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Akhlaur said: Abi sürekli heallenen gençleşen biri yaşlanmaz ki. Herif kaç yüz yaşında yaşlanmıyor işte. ÖLEMEZ LAN LOGAN. burayı ben de anlamadım yaşlanma dediğin şey hücrelerin regeneration yeteneğini yavaş yavaş kaybetmesi, e bu adamda bu olay hiç bitmiyor zaten. o zaman yaşlanmaması da lazım. hayır bi de radyasyon yedi diye ölüyorsa bunca zaman anlayamaış mı bunu? üzerine geiger sayacı ile yürüsen anlaşılır sdf bunların okulda ellibin tane doktor yok mu bi tanesi uyanamamış mı sen fi zamanında sağlam radyasyon yediydin bu senin metale işlemiş olabilir o yüzden devamlı radyasyon zehirlenmesi geçiriyor olabilirsin dememiş mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Film beklediğimden bayağı bir iyiydi. Logan doktorla konuşmuyor mu geyiğine gelirsek adam kendisine ne olduğunu gayet iyi bildiğini söylüyor zaten. Ya yapılacak bir şey yok ya da ölmek istediğinden sallamıyor. En sonda ilaç ölümüne katkı yapıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 adamantium zehirlemeye başlamış işte, iyileşiyor ama yavaş yavaş hasar birikerek nihayet vücudun tedavi edemediği noktaya varıyor. "falanca 50 yıldır sigara içiyor neden şimdi yeni kanser oldu" diye sormuyorsak bu da aynı şekilde. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 imax'e kong gelmiş bunu dandik salonlara atmışlar iyi ki ilk hafta gitmişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarLOA Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Hugh Jackman yazık oldu, yeri dolmayacak. https://www.youtube.com/watch?v=0-7IHOXkiV8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 olm ötekilere nolmuştu neyi izlemem lazım anlayabilmek için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar