Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 (düzenlendi) Google Nexus serisinin yerini alacağı bir süredir söylenen Pixel'i bu gece düzenlediği etkinlikte resmen tanıttı. 5 inç dışında 5.5 inç'lik Pixel XL modeli olacak serideki telefonlar Snapdragon 821 ve 4GB RAM ile gelecekmiş. Android 7.1 ile gelecek telefonların belki de en gelecek vaat eden hatta yenilik sayılabilecek kısmı DayDream VR destekli ilk telefon olması olabilir. Ha bide mavi renkli olanı azıcık farklı ama telefonların genel tasarımı iPhone 7 ve HTC 10 kırması olmuş. 32 ve 128 GB depolama seçeneklerinin bulunduğu Pixel'in fiyatı 649$ ve Pixel XL'ın fiyatı $749'dan başlayacakmış. 20 Ekim'de piyasada olacak telefonlar bence Nexus'u tercih eden kitleye pahalı gelecek. "3.5mm headphone jack satisfyingly not new" göndermesinin olduğu tanıtım filmi başarılı Meet Pixel, Phone by Google. Ekim 6, 2022 orc_lord tarafından düzenlendi Video tag düzeltmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 güzel reklam da, google'ın renkli imajını kullanmak yerine neden apple'ın beyaz imajını klonlamışlar, orası hatalı olmuş gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 TR e gelmiyor abi bi anlamı yok ne yazık ki bizim için yoksa gözüm kapalı basarım yani googledan babam çıksa kullanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Alloyu kullanıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 google android telefonları hep beyaz oluyor, apple'la alakası yok. ama yeni iphone'lar gibi mat siyah modeli de olsa şahane olurmuş. ben de uyuz olmuştum, adam gibi telefon niye üretemiyorlar diye. samsung note 7'nin kamerası mükemmel, ama edge'i var ve applar arasında geçişte sıkıntısı var samsungların. iphone 7'nin mat siyah rengi çok güzel, performansı iyi, ama kulaklık çıkışını kaldırmışlar. zaten iki telefon da patlıyor... http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8345&idPhone2=8082 google pixel xl ve note 7'yi kıyasladığımda birbirine çok benziyor. kamerası onun kadar iyi olmasa da software buttons kullansa da, gidip bunu alacam ben. şahane aletmiş. ama keşke htc yapaymış bunu, mükemmel olurmuş.. http://i.imgur.com/8BgGtTW.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Ever kelimesini duyduğum anda ayşe teyze çamaşır suyu reklamında buluyorum beynimi. Telefonuma kir sıçrıyor. Hemen etrafımda bitiyorlar. Daha parlak, bembeyaz!, en parlak!!, yeniymiş gibi!!!, ışıltılı!!!! brightest wash ever!!!!! it just works dur lan böyle değildi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 software tuş koymak için geri zekalı olmalı gerekiyordu, achievement unlocked gerçekten. kesinlikle almam software tuş kullanan bir telefonu bu zamandan sonra. dünyanın en kullanışsız ve saçma şeyi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 sakin ol abi ne bu düşmanlık bu kadar nası sinirlenebildin sldjkvnsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 abi yalnız googledan babam çıksa kullanırımdan software tuş mu allah belanızı versine geçişin sdfsdfg. ben de fiyatına sinirlendim. alınabilir fiyata telefon yaptıklarında haber verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 PrudenT said: sakin ol abi ne bu düşmanlık bu kadar nası sinirlenebildin sldjkvnsd Çok umuttan hiç umut yok a çok hızlı düştüm =( Gerçekten ama dafuq Hangi akla hizmet böyle bir şey yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 güzel sayılır ama o fiyata olmaz. ilk kez bi stock android arayüzünü beğendim ama keşke bizede gelse o arayüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 software tuş ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 telefonun gövdesinde olan tuşları ekranın içine sokuyorlar, ekranın 1 parmaklık kesimi tuşlara ayrıldığı için ekranın kullanım alanı tuşların ebatında küçülüyor. ben m7'den m8 e geçtiğimde çok hisssetmemiştim. m8'den s7 e geçtiğimde deli gibi hissettim farkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Bone said: google pixel xl ve note 7'yi kıyasladığımda birbirine çok benziyor. kamerası onun kadar iyi olmasa da software buttons kullansa da, gidip bunu alacam ben. şahane aletmiş. ama keşke htc yapaymış bunu, mükemmel olurmuş.. telefonu zaten htc yapmış? camerası da dxomark'a göre 89 puanla ilk sırada https://www.dxomark.com/Mobiles bunun dışında siyah mavi ve beyaz vardı sanırım renk olarak. software button olayı evet kötü ama tasarım gayet iyi duruyor. sunum rezalet abi. Yani, tamam bi apple samsung değil, küçük bi firma google ama, o marka değerinin hakkını ver! İnanılmaz kötü. bide şu türkiye piyasasını nasıl es geçebiliyorlar inanamıyorum, çoğu avrupa ülkesinden daha büyük satış yapacakları kesinken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 kusura bakmayin facebookda likeliycam, instagramda filtre ekleyecem, iki de arada eft havale yapacam diye 3800 tl veremeyecegim. androidin, iosa gore en buyuk artisi ucuz telefonlarinin bulunmasi zaten. o yuzden bu telefon en az iphone kadar kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 bakalım tr pazarına gelecek mi. nexus modellerinden farklı yaklaşırlar belki konuya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 koyma hardware button sakin ha google. fiyatta masallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Kucuk bir firma Google? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 telefon konusunda küçük sayılırlar, pazar ortaklığı çok ufak samsung ve apple a kıyasla. bu arada siteyi türkçeye çevirmişler, yoksa?! https://store.google.com/product/pixel_phone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 abi google en fazla yarısı kadar büyük apple ve samsung için - şirket büyüklüğü olarak düşünüldüğünde-, hani telefonda zaten herkesten geri, kendi telefonunu bile yapamıyor sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 http://i.imgur.com/uAnTydx.png samsung eziyor ya ekran konusunda. 1. pixel, 2. s7 edge, 3. iphone 7 plus 71% ratio, 76% ratio, 67% ratio iphone zaten rezil de, pixelinde durumu da hard tuş olmadığını düşündüğümüzde parlak değil. Pixel Available: Australia, Canada, Germany, United Kingdom, United States Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 aynen screen-body ratio için tuşsuz %74 falan olması gerekliydi, hani tuşlular için %70 ler falan iyi bi değer. bence bu oranın fazla olması da sıkıntı yaratıyor olabilir. Yani bıngıl, sen kullandın edge'i, yandan elin dokunması gerçekten sıkıntı mı yoksa aşılabilir bişi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Yandan el dokunması farklı bir olay bir de edge almasan bile s7 oranı da gayet iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 edge sıkıntı ya, kullanıcı deneyimini bozan bir şey. alışabileceğin tek yöntem telefonu yanlarından kavramamak. o da pratik uygulanabilir bir şey değil. millet kılıfla kullandığı için çok sorun olmuyor, kılıf bombe eklediği için elinin eti direkt edge'e dokunmuyor, istemsiz basma sorunu olmuyor. ama kılıfsız kullanıyorsan cidden kötü. telefona fonksiyonel olarak bir artısı olsa neyse de, fonksiyonel olarak da tamamen gimmick. tek artısı güzel görünüyor işte. pixel için gövdenin bu kadar büyük olması anlamsız ama. s7 de alt ve üst gövde fiziksel tuş olmasına rağmen çok daha dar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 KillJoy said: telefonu zaten htc yapmış? o zaman htc'nin boomsound'u niye yok ve neden tasarımı htc 10 ya da m9 gibi değil de, huawei p9 ya da general mobile 4G android one gibi olmuş? fiziksel düğme de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar