Densiz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 twitch de bir banlanan bir yayıncıya sordum, dupe eşya satın aldığı için hesabı banlanmış. Ama bu aldığı şeylerin bir kısmını başkasına atmış onun hesabına bir şey olmamış. Olay böyleyse, ikinci acc alalım, dupe yapalım, ana hesaba yollayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 (düzenlendi) toplam 8kya Chef's Secret Techniques ve Chef's Secret Cookbook aldım bam yemem umarım Kasım 17, 2021 Quel-Thul tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2021 baya sağlam update https://www.newworld.com/en-us/game/releases/into-the-void böyle böyle düzelecek oyun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2021 Ben de umutluyum, iyi çalışıyorlar. DevamKE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Kasım 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2021 Düzelmez bu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2021 phoenix naptı acaba, biraz gelip ağlasa sonra bana carebear dese, ağlama dese, sonra gözyaşlarını sile sile oyunu bıraksa güzel sataştım bakalım summonlanacak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2021 banladılar onu sanırım exploitten bottan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 haftalar sonra bakayım dedim casual takılırım server bakımı varmış gold bugu olmuş gene hey allam ya şaka olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 rollback geliyor zaten bug çok önemli bir şey değil ama eğlendik 15-20 dakkada olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 baktım açıklama yok henüz no eta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 sahilde lvl1 başlamayalım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 herifler istisnasız ne patch'i yapsalar oyuna daha çok zarar verdiler, beceriksizlik örneği resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 Dün sabah saatlerine rollback atmışlar şaşırdım. şimdilik sorun gözükmüyor son hataya dair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2021 Jeff'e rağmen iyi eğleniyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2021 şşşşşşşşşşşşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2021 3 saat önce, tiLi dedi ki: ooo GZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2021 REEK bizim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2021 vays helal gencos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2021 blekis demek sipeysle iş tutuyosun ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2021 Dur sorayım bakayım, ne yapayım şimdi, alayım mı oyunu ? Yok daha düzelmedi, düzelince alırsın mı diyonuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Aralık 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2021 geçen haftaki patchde war'daki lag düzelmişti, dün performance improvement yazmışlar patchde, yine war'da donup kaldık hep beraber. oyunda düzelmeyen çok şey var ama hala oynatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2021 21 dakika önce, Quo-Vadis dedi ki: Dur sorayım bakayım, ne yapayım şimdi, alayım mı oyunu ? Yok daha düzelmedi, düzelince alırsın mı diyonuz ? Fantasy MMORPG seviyorsan en az 30 saat eğlendirir. İndirimde alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2021 Bekleyem az daha o zaman, şukela bir indirime denk gelirsem alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2021 Daha 3 aylık oyun, 25% indirim vardı en son baktığımda. Kur olarak zaten avantajlı durumdaydı. Daha şukela indirim olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar