Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2021 Adamlar aylık ücret alaydı böyle olmazdı herhalde. Ne kdr ekmek o kdr köfte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2021 gene olurdu. sorun para değil ki 2000 kişilik server limiti. "ben de en sevdiğim twtich yayıncısının serverında oynayacağım" diyenlerin girebileceği kadar kapasite yok ki. sunucuları aşırı yanlış tasarlamışlar. kim tasarladıysa tebrikler gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2021 abi oyun herseye benzemis. umarim end gamei kotrarirlar. Eglenceli simdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2021 Abi allah kahretsin arkadaşın gazına gelip otuken diye bir serverda kastım . aman allahım dedim ben nereye düştüm. işin kötüsü hangi servera adım atsak türk dolu. Bu oyunu bir TR server şart. herkesi canlarından bezdirmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2021 C.tesi prime time iyice fantazi oldu, artık play'e basınca play tuşunda script dönüp duruyor, sıraya bile girmiyor. Sıraya girmek için sıra bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2021 peki şimdi tavsiye ediyor musunuz? hiç niyetim yoktu, hala da izlerken cezbetmiyor, olumlu birşey de pek okumadım etrafta ama hepiniz oynuyorsunuz diye tekrar bakıyorum alıcı gözüyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ekim 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2021 sam korsanlı eso seversen dene bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2021 Yani eso’yu tes diye sevmiştim ama combatını sevmemiştim mesela. Bunda combat daha conan gibi anladığım? Realtime block, attack gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2021 Conan'ı bilmem de aynen oyuncu refleksi lazım. Dodge yapamıyorum hala ben, alışamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ekim 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2021 (düzenlendi) aynen block dodge roll, stamina, conan'dakine benzer. heavy light attack falan var. hatta animasyon bitmeden dodgelayamamak da aynı conan gibi sdab. hitbox'lar biraz acayip, piksel hedef alman gerekiyo galiba direkt. npc'ler aşırı oynak, yerinde duran npc yok. kocaman ayı da dev de gelse her şey aşırı hızlı. weapon swap, dodge, block, çok responsive değil oturması lazım baya. Ekim 2, 2021 sylvanas tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoenix_daoc Mesaj tarihi: Ekim 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2021 1 saat önce, smyrnas dedi ki: Abi allah kahretsin arkadaşın gazına gelip otuken diye bir serverda kastım . aman allahım dedim ben nereye düştüm. işin kötüsü hangi servera adım atsak türk dolu. Bu oyunu bir TR server şart. herkesi canlarından bezdirmişler. TR ve Rus feci ya her taraftalar :d ama eğlenceli haraslamak globalde turkleri asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2021 NW combat çok daha akıcı ama hotbar skill sayısı az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2021 1 aylık wow game time parasına oyun satarlarsa heryer türk ve rus olur tabi ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2021 store da sattıkları en pahalı paket de 77 lira . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2021 2 saat önce, Sam dedi ki: Yani eso’yu tes diye sevmiştim ama combatını sevmemiştim mesela. Bunda combat daha conan gibi anladığım? Realtime block, attack gibi. New world combatı direk dark souls serisi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2021 pvp flagli takılınca %5 mi %10 mu xp bonusu alınıyor. Bir bulamadım ya bir youtube videosunda 5 dio başka bi tanesine 10 dio sitede de bişey yazmio pvp flag için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2021 pek değmez ya. lvl 20 sin diyelim lvl 30 adam gelip üstünden geçip gidiyor. koştuğunla kalıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2021 5 saat önce, Mortis dedi ki: pvp flagli takılınca %5 mi %10 mu xp bonusu alınıyor. Bir bulamadım ya bir youtube videosunda 5 dio başka bi tanesine 10 dio sitede de bişey yazmio pvp flag için entera basıp mouse ile aşağıdaki flag tuşu kılıç kalkana git yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ovacikpirinci Mesaj tarihi: Ekim 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2021 20 saat önce, DoruK dedi ki: Biri iste acip aglamasin diye nsfw dedim, yoksa gunluk yaptigimiz seyler disari ic camasiriyla cikip poz vermek. hazırlıksız yakalandım bu kısma dfdsfdsf resmen forum için achievement kazanmış noyan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ekim 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2021 (düzenlendi) pvp'yi biri açıklayabilir mi? kale kuşatması falan dediler geldik ama sistem garip. incoming war yazıyor, sign up diyorsun, sahip klan kimse o seçiyor 50 kişi. pvp nasıl takılıyoruz, flag açıp noob mu kovalıyoruz sadece open world? cyrodiil gibi bir şey yok mu? Ekim 3, 2021 sylvanas tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2021 o dediğin bölge için faction 50vs50 savaşı taraflar arası belirlenen saatte oynanıyormuş, penceresinde saati yazıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2021 32 dakika önce, sylvanas dedi ki: pvp'yi biri açıklayabilir mi? kale kuşatması falan dediler geldik ama sistem garip. incoming war yazıyor, sign up diyorsun, sahip klan kimse o seçiyor 50 kişi. pvp nasıl takılıyoruz, flag açıp noob mu kovalıyoruz sadece open world? cyrodiil gibi bir şey yok mu? 5v5 gibi bir pvp arıyorsan yok. 3v3 de yok. dediğin gibi şehir'e saldırılan 50v50 var ama onu da guild sahibi seçiyor adamları. ama 60 lvl olursan 20v20 savaşlar var. kendi factionunun npc sine gidip girmek istiyorum diyosun. bunlar dışında şu an tek yapabileceğin pvp flag açıp dünyada gezmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ekim 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2021 Evet bi adam 50 kisi seciyo. Girmistim secmediler levelim ortalamanin ustunde olmasina ragmen. Savas da instance'di zaten. Hayalimdeki pvp yok oyunda. Ben map cyrodiil gibi dusunerek almistim, bilgim olmadan. Millet 60 olsun sonra open world gank ve adam toplama falan baslar belki. Teke tek kapismalarin dunya savasina dondugu gunleri ozledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2021 https://www.newworld.com/en-us/support/server-status caer sidi'yi full gösteriyor, char açtırmıyor o halde artık? sadece anlamadığım kısım, sabah erken saatte full değilse o anda açtıracak mı charı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ekim 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2021 Evet, bu olayin geldigi gun bilmeden reroll yapmistim sac modeli degistirmek icin. Actirmadi full dedi. Gece 5 gibi denedim acabildim ayni serverde. Sabaha karsi bos saatlerde acabiliyosun yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar