benjani Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 çok da iyi değilmiş film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Bence iyi film de zombieden çok ghoul filimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Dawn of Dead varken 28 leri üzerine koyamazsınız oglummmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Dawn of the Dead üzerine zombi filmi yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Dawn of the dead i ovdum de geldim beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Bu film de güzeldi ya. Özellikle zombiler inanılmaz güzel olmuş da gecenin 5inde çok hüzne boğdu beni. Hele ki o sondaki dönüşürken kızının doğumunu hatırladığı sahneler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 duygusal mı, senin duygulanasın varmış güldüm lan ben orda puhahaha diye. gerçek duygusallık bu değil sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Bu filmdeki en duygusal sahne : spo adamın kapıyı zombilere karşı tuttuğu sahnede, ölmeden önce doğacak olan kızının ismini söylemesiydi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 film meh ya ben begenmedim pek. duygusal falan degildi bana cok yapmacik geldi oyunculuklar. zombiler iyidi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 sanssizsansli said: ay götüm(e) laf sokuyo bi de diye anladım bi an :) dedim gençlerin yeni argümanı heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 kore animasyonu olanı da varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Kaslı abi en iyi abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Bikaç gün önce 9gag'de mi Reddit'te mi ne görüp atmıştım izlenecekler listesine, burada da böyle övülünce akşama ekleştireyim madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 beyler başka var mı böyle zombi film. bundan sonra gaza gelip tekrar dawn of the dead izledim. zombi filmim gelmiş sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Fena değil, filmin sonu ağır Kore dramı olmuş. Sanki öyle olmasaymış daha gerçekçi olurmuş gibime geldi. gözyaşı Trenden atlmadan önce adamın zombi haliyle kızının doğumunu hatırlayıp gülümesemesi filan bence bayağı leşti. Ciddi puan kaybetti o sahnede film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 duygusallık çok cheesydi bence. film ortalama zombi filmiydi kanımca. tatmin etti, beklediğini veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 arena fikri çok seksi... gelssiiiiin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 ow yis vir vir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 valla yeter ama ya zonbi de zonbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Tren goremedim ama guzel duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 soluksuz izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 güzeeeeel post-apo film lazım her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 On 02.04.2020 at 15:31, Laorx dedi ki: Tren goremedim ama guzel duruyor adı peninsula zaten tren yok adında. iyi ya trailer, koreliler bu zombi işini iyi beceriyor. ilk filmi de beğenmiştim, yapsınlar bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Ben begenmedim. Ilk filmin olayi trendi zaten, lore degil. Peninsula diye bi zombi filmi yaptik desinler, Train to Busan ne alaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar