Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adil Kullanım Kotası Kalkıyor (Soon™)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
grinny said:

Az önce kablonet mh ile görüştüm, ilk başta sistem güncelleniyor yeni kayıt alamıyoruz dedi ama deneyince oldu. Mevcut müşteriler için 100 güldüren 50mbit aldım gitti ya, 86 tele. Eleman direk yılbaşında AKN kalkıyor 50mbit sınırsız kullanacaksınız dedi, bakalım.

Onda eko sınırsız yaziyor ama sabah saatleri farkli hiz aksam saatleri farkli hiz o da kalkıyor di mi 1 ocakta
Mesaj tarihi:
Sabah-Akşam farklı olan "Akıllı Sınırsız" diye geçen.

"AKN'li Eko-Sınırsız"a geçeceksiniz abi taahhütlü/kampanyalı şekilde, düşük kotalı yüksek hızlı tarifelere. Bunda normalde gece saatlerinde yapılanı AKK'ye saymıyor ve hız düşümü yapmıyor, ama AKN uygulaması kalkınca tek hız olacak.

Şurada ücretlendirmede, en aşağıda, 130 TL 100 mbit olanı. 50 mbit olanı da 91 diyor.
Mesaj tarihi:
Darksun said:

Archangel_ said:

türksat kullanıcısıyım, şans eseri taahhütümün 20 aralıkta bittiğini öğrendim (tarafıma sms bilgilendirmesi yapıldığı söyleniyor ama gelmedi öyle bir sms).
şimdi aradığımda full tv paketi artı 50mbit 100gb AKK lı paketi 85,99 24 ay taahhütlü paket mantıklı geldi. işlemi gerçekleştirdiğim taktirde de 1 ocak itibariyle sadece akk kalkıp 24 ay aynı fiyattan ödersiniz dediler, mantıklı gibi geldi. daha avantajlı firma ya da paket var mı tavsiye edeceğiniz?

Ben Kasım ortası bu tarifeye geçtim, 85,99 ödemeye başladım. 100mbit 'den düştüm gerçi ama sınırsız olacak beklentisi ile 125.99 verip tekrar 100mbit bağlatmak istemedim. Sınırsız 50 olacaksa hayli hayli yeter bence :) . Ben gerçi TV içinde kullanıyorum. Bu tarifeden başka uygun 50mbit tarife turksatta yok malesef.

Kararı biran önce verip taahüt ü başlatmanızı öneririm son günlerde saçma sapan bahanelerle abone yapmazlarsa kazık fiyatlara kalırsınız.

taahhüdü verdim bahsettiğim kampanyaya. bir de müşteri hizmetlerindeki dedi ki; AKK kalkıyor ama duran kota olmaya devam edecek, duran kotalı paketlerimize geçtiğiniz taktirde kota durunca hizmetiniz de durur falan gibi bir şey dedi :S
Mesaj tarihi:
Lopeth said:

akk yi kaldırdık diye mesaj attı supo

inanam mı

evet hız limiti kalkmış, kota bitikti. artık direkt kullandığım miktarı yazıyor kota sorgulama sayfasında.

https://i.ibb.co/RcNmZ3J/image.png
Mesaj tarihi:
böyle hesapları 6-7 ay takibe alıp, her ay 400-500+gb dl edenleri incelemeye alsalar falan. korsan - torrent takibi gibi. ne bomba olur ama. biz size limitsiz verdik de illegal içerik kullanımı tavan yaptı gibisinden. USA da torrent bitti neredeyse. Anında uyarı geliyor, bir sonrakine basıyorlar galiba evini
Mesaj tarihi:
öyle bir şey gelse bile sözde zarar gören korsanlanmış filmin yapımcısına değil devlete gelir diye toplarlar kendilerine ek gelir olarak ceza getirirler.

haliyle pahalı paketlerin kullanımı azalır, sonra da ucuz paketleri pahalandırmaları gerekir kabaran iştahlarını yatıştırmak için.
Mesaj tarihi:
Archangel_ said:

Darksun said:

Archangel_ said:

türksat kullanıcısıyım, şans eseri taahhütümün 20 aralıkta bittiğini öğrendim (tarafıma sms bilgilendirmesi yapıldığı söyleniyor ama gelmedi öyle bir sms).
şimdi aradığımda full tv paketi artı 50mbit 100gb AKK lı paketi 85,99 24 ay taahhütlü paket mantıklı geldi. işlemi gerçekleştirdiğim taktirde de 1 ocak itibariyle sadece akk kalkıp 24 ay aynı fiyattan ödersiniz dediler, mantıklı gibi geldi. daha avantajlı firma ya da paket var mı tavsiye edeceğiniz?

Ben Kasım ortası bu tarifeye geçtim, 85,99 ödemeye başladım. 100mbit 'den düştüm gerçi ama sınırsız olacak beklentisi ile 125.99 verip tekrar 100mbit bağlatmak istemedim. Sınırsız 50 olacaksa hayli hayli yeter bence :) . Ben gerçi TV içinde kullanıyorum. Bu tarifeden başka uygun 50mbit tarife turksatta yok malesef.

Kararı biran önce verip taahüt ü başlatmanızı öneririm son günlerde saçma sapan bahanelerle abone yapmazlarsa kazık fiyatlara kalırsınız.

taahhüdü verdim bahsettiğim kampanyaya. bir de müşteri hizmetlerindeki dedi ki; AKK kalkıyor ama duran kota olmaya devam edecek, duran kotalı paketlerimize geçtiğiniz taktirde kota durunca hizmetiniz de durur falan gibi bir şey dedi :S

yanlış tarifeye mi geçtin?

https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,582,mevcut-musteriye-ozel-100-gulduren-kampanyasi

Burada ücretlendirme diye bir kısım var, bu kampanyanın çeşitli paketleri var,

Gidip 100mbit duran kotalı tarife aldıysan akn kalkarsa yararlanamazsın. 50mbit 100GB olan AKN li tarifeyi almak gerekiyor en kötü.

100 Mbps'ye kadar 100 GB Kotalı/Duran Kotalı 75,99
50 Mbps'ye kadar 100 GB AKN'li Eko-Sınırsız 85,99
100 Mbps'ye kadar 250 GB Kotalı/Duran Kotalı 95,99
100 Mbps'ye kadar 500 GB Kotalı/Duran Kotalı 105,99
20 Mbps Sınırsız 105,99
25 Mbps Sınırsız 115,99
100 Mbps'ye kadar 100 GB AKN'li Eko-Sınırsız 125,99
Mesaj tarihi:

Darksun said:

Archangel_ said:

Darksun said:

Archangel_ said:

yanlış tarifeye mi geçtin?

https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,582,mevcut-musteriye-ozel-100-gulduren-kampanyasi

Burada ücretlendirme diye bir kısım var, bu kampanyanın çeşitli paketleri var,

Gidip 100mbit duran kotalı tarife aldıysan akn kalkarsa yararlanamazsın. 50mbit 100GB olan AKN li tarifeyi almak gerekiyor en kötü.

100 Mbps'ye kadar 100 GB Kotalı/Duran Kotalı 75,99
100 Mbps'ye kadar 250 GB Kotalı/Duran Kotalı 95,99
100 Mbps'ye kadar 500 GB Kotalı/Duran Kotalı 105,99
20 Mbps Sınırsız 105,99
25 Mbps Sınırsız 115,99
100 Mbps'ye kadar 100 GB AKN'li Eko-Sınırsız 125,99

şuna geçtim işte ya, 24 ay taahhüt düşündürdü gerçi, 50 mbps yeterli olur mu ileride diye ama gerekirse paket yükseltirim farkı karşılığı diye düşündüm
Mesaj tarihi:
50mbit gereken bir yayın vs yok henüz benim bildiğim :P netflix ultrahd yayın için bile en fazla 25 tavsiye ediyor :)

Hepimiz tarife kardeşi olduk
yaşasın 50mbit 100gb AKN :p
Mesaj tarihi:
yeni tarifeleri beklemenin çok mantığı yok, fiyatlara deli zam bekleniyor. Muhtemelen 25mbit e kadar 100 kusurlarda fiyatlar çıkacak 50 ve 100 de iyice uçacak nasıl 10 sene evvelde 100mbit vardı ama 499 TL miydi neydi.
Mesaj tarihi:
Kablonet MH de artık "AKN kalkacak geçtiğiniz tarife sınırsız olacak" diyor alenen, artık bunun üstüne "Şaka yaptık yha" moduna girmezler diye düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
tt'den aradılar beni, dediler ki sizin mevcut 50mbit fiberinizi 24 ay taahütle 96 liraya yenileyelim.
dedim şu an 84 ödüyorum ve taahhütümün bitmesine daha 8 ay var,
tt de 1 Ocaktan itibaren çok yükselecek fiyatlar, 96 iyi teklif falan dedi, güvenemedim kapattım.
arasam mı la geri acaba.
Mesaj tarihi:
çok abartı fark yok, geç 2 sene kurtul bare. Bu tarifeleri çok arayacağız gibi druyor. Eskiden her taahhüt verişimde hız iyileşirdi, geçen seferkinde 100mbit e çıktım, ilk defa aşağı indirmek zorunda kaldım :) , bizdeki bu kafayla 2 sene sonra 50 yide bulamayabiliriz.
Mesaj tarihi:
Hepimiz aynı kazığa oturacağız. Ama 1 yıl ama 2 yıl sonra. Hatta 2 yıl sonraki fiyatlar ne olur merak ediyorum. Böyle 50mbit 100mbit taahhüt verdik alışacağız bu hızlara.. 2 sene sonra hoşgeldin 16mbit diyeceğiz
  • Yeni Oluştur...