Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Joker kota alabilirsiniz dilerseniz Asdagsdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 secime kadar yaglar ballar..secimden sonra dirsek..3 gune kadar btk biz ole yapmadiydikki filan der iptal eder.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 bingildak said: Yine attan inip eşeğe bindik. Hayır zaten iyi bir şey oluyor diye düşününce bir kıllanmıştık. 3. Dünya ülkesi yine şaşırtmadı. Hepsi bokunda boğularak ölür umarım. yup, şahsen hiç öyle bir şey umduğum falan yoktu zaten ama elimizdekini de alıyor herifler lol thanks obama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 turk.net hala birşey açıklamadı adamlar bu kadar ucuz ve iyi hizmeti nasıl verebilir rakipleri bu kadar adam silkmeye kalkarken kafam almıyor, hala geçemedim o yüzden teredütlerdeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Esh said: avrupa roaming i kaldiriyo bu haziranda. butun ulkelere gidip bedava internet roam ettirebilirsin, muhtemelen tarifelerde devrim olacak ooo iyiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Nekro said: Ryzer said: https://www.donanimhaber.com/diger/haberleri/Turkcell-konustu-Kota-AKN-uygulamasi-alt-yapi-neden-Bulgaristan-gibi-internet-veremiyoruz.htm lel. - "Ortak altyapıya gecsek maliyetimiz 1/3 e düşer. Bu positif olarak müsterilermize yansir. Hem hızlar hemde hizmet kalitesi artar." Bir sonraki soruya - "Şu anki altyapımız zaten 10 kat fazla hızları bile verebilecek kapasitede. BTK nin yeni düzenlemesi bir sorun olmaz" Kıvır kıvırabildigin kadar. Birde şey dedi koptum orda. "Eskiden kotalı internette kotayı gecince fahis fiyat uygulanıyordu. Biz öyle yapmıyoruz. Komple kesiyoruz interneti" sdfsdfsdf ne desen bos ya hizmet kalitesinin belli bir minimumu (anlamli bir seviyede) olsa zaten bu soylediklerine gore konsolidasyona gitmek zorunda kalacaklar. Firmalar birlesecek, altyapi ortak olacak birsey yapmak zorunda kalacaklar yani. Ama iste kime diyorum ne diyorum asgfdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Joker kota ile devam edilebilecekmiş ancak limitinde duran paketler dışında AKK'li eskileri de duruyor. VDSL tarafında bi kıyım olmuş galiba Türk Telekom ücretleri abarttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Şimdi baktım ttnet vdsl (hipernet) 35mbps fiyatı aynı görünüyor ne değişmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 reampage said: turk.net hala birşey açıklamadı adamlar bu kadar ucuz ve iyi hizmeti nasıl verebilir rakipleri bu kadar adam silkmeye kalkarken kafam almıyor, hala geçemedim o yüzden teredütlerdeyim. bence gecme.insanlar cok mutlu degil. https://www.sikayetvar.com/turknet ucuz etin yahnisi yavan oluyor ne yazik ki.cok cok cok cok cok cok ...X( sansli olacaksinda hic problem cikmayacak falan falan gibi duruyo. adamlar fazla vizyoner ama teknik ekipleri falan yok.ttnetin ekipleri bakiyomus bunlarin hatlara.onlarda genellikle salliyo buyuk ihtimalle bunlarin problemlerini.gunlerce cozulemeyen problemlerden bahsediyolar.birde bir ara port hadisesinde telekomun elden cikartacagi artik ahi gitmis vahi kalmis, bakim masraflari kol gibi olan portlarini bu yanci sirketlere ucuz yollu kiraladigindan bahsediyodu birileri burada.kopma sikintilari, taahhut edilen hiza ulasamama, gunlerce baglanti saglayamama, ... gibi olaylarin alayida bu mevzuya referans olabilir gibi. arsayi bos bulunca parsayi vurdular gibi duruyo.donanimhaberdeki roportajda adama soruyolar gizli bi hiz siniriniz varmis %20 kesintili bununla ilgili ne yapacaksiniz diye.adam da diyo haberim yok.varsa boyle bisi kaldirilacak.(ozeti) musteri hizmetleride bu arada cok sikintili diyolar. 20 sene memlekette internet hizmeti verip boyle alt yapisi yetersiz cartcurt bi halde, kapasite otesinde hizmet vermeye taahhutlu reklam politikasida baska kafalar.madem kara koyun olacan, adam gibi ol. kara koyun http://3.bp.blogspot.com/-G8YvJ_iEoz4/TwvbGgxunnI/AAAAAAAAAOc/jOurHcE5K1c/s1600/iOS+Games+Sven+B%25C3%25B8mw%25C3%25B8llen1.jpg vizyonerlik https://www.youtube.com/watch?gl=SN&v=xxaOItEmu3U&hl=fr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 birisi özet geçebilirmi ? uydunet kullananlara ne oldu. 2 tl gb aşımı vs diyolardı o gerçekmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 bu turkcellin yayınladığı fiyatlar mobil için mi ev için mi??? 20mbs 8gb kota 54 tl ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Türk-Net'e hem işyerimdeki interneti hem de evimdeki interneti geçirdim. Ev ve iş yerim arasında 3-4 sokak var ve başvuru formlarını da beraber gönderdim. Evimde bir problem olmadan hattım hemen aktif oldu. 50 Mbs hızla yardırıyorum. Amma gel gelelim iş yerime; ... İyi günlerler kullanınız mesajı falan geldi işte eski internetim olan Ttnet kesildi yenisi gelecek. 4. Gün hala gelecek. Arıza kaydı açtırdım 48 saatlik yasal süre geçmesin diye kafalarına göre arızaları "sonuçlandı" yapıyorlar. Telefonda çevir sesi yok diyorum gelen-giden yok uzaktan nasıl berecerebiliyorlarsa telefonu tamir ediyorlar(!) İnatla ADSL IŞIĞINIZ YANIYOR AMA BEYYYYFENDİ diyorlardı salaklar yanmamasına rağmen. Sonra ulan dedim bu salaklar 2 internet aboneliğini de tek adrese mi verdiler. Eve geçtim işyerimin kullanıcı adı/şifresini girdim bağlandı. Hala kimseye derdimi tam olarak anlatabilmiş değilim. Kendi kendime "nakil" kaydı açtırdım inteneti olmaması gereken yerden olması gereken yere almaları için. "7 İş günü sürebilir baboş" diyorlar. Olm diyorum sen siktir et nakli senin işin arızayı çözmek. "banane ama sen nakil istemişin" diyorlar. Anlaşamadık kendileri ile. BTK ya yazdım bakalım 5. Güne gireceğiz yarın. İnternet bağlantıları iyi ama telekoma taşöre ediyorlar servis işlerini onlarda çok silklemiyor gayet belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Çakal Turkcell 25mbit lik tarifleri sessizce gömmüş. Ha bir de 2023 hedefleri hane halkının %80 ine 1000mbps internet götürmekmiş , ama upload 2mbps olacakmık sdadsad Bu Btk'nin da bir boka yaradığı yok belli oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 btk dediğiniz kim abi zaten. danışıklı dövüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 uydunet aradı bugün, bu ay kampanyanız bitiyormuş aynı tarifeden sizi 5 lira farkla 50mpbs (mevcut 25) ve aynı 250gb akk geçirelim dediler. şu kota dolunca mevcut tarifemde hız düşme var yeni paket nasıl peki dedim. hız düşmüyor ama gb başına 0,3 mü 0,5 mi dedi anlayamadım TL ücretlendirilecek dedi. direk sıçtım ağzına, benim paketimi de iznim olmadan değiştirirseniz de anında iptal ederim dedim. lan taahhütleri bile bitiriyoruz modeli yapıp nasıl bir silkmedir bu? yok mu bu eşkiyaları durduracak bi kurum lan ülkede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 senin taahhüt mü bitiyor önümüzdeki ay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 sabonis said: senin taahhüt mü bitiyor önümüzdeki ay? kız öyle dedi telefonda taahhüt yenilenmesi, şartları değiştirdikleri taktirde yine benim onayım gerekir normalde değil mi? içerik değişmediği sürece aynı şekilde taahhüt de devam eder şeklinde oluyor genelde bu paketler, taahhütname süreniz bitmiş, yenisini de kabul etmemişsiniz kapatıyoruz interneti derler mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 derler. taahhüt bitiyor işte ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 artık AKN'lı paketimiz yok öyle bir hizmet sunmuyoruz diyebilirler gayet bence. bana göre yasal olarak hakları da var yani gayet. ama tabii ben avukat diilim bişe diilim :D direk çat diye hizmetin kesilebilir sen yeni bi sözleşme yapmazsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 yahu onu diyorum işte bildiğin dingonun ahırına transfer etti ülke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 beni aradılar bugün uydunetten, 30'unda bitiyomuş taahütüm fak. dedim akn'li bi hizmete devam edebviliyor muyum? hayır dedi. dedim o zaman dursun biraz.düşünücem. ayrıca gb başına kota aşımı ücretini 50 kuruşa düşürmüşler sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 adamlar batıcak haberleri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 ne batacaklar..kar ustune kar patlatacaklar..su ana kadar konusup da yerim internetini diye kapatan 1 allahin kulu yok..gecirecekler kol boyu tarifeleri hepimiz kuzu kuzu kullanip btk ya dua edecegiz..evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 scorch said: sabonis said: senin taahhüt mü bitiyor önümüzdeki ay? kız öyle dedi telefonda taahhüt yenilenmesi, şartları değiştirdikleri taktirde yine benim onayım gerekir normalde değil mi? içerik değişmediği sürece aynı şekilde taahhüt de devam eder şeklinde oluyor genelde bu paketler, taahhütname süreniz bitmiş, yenisini de kabul etmemişsiniz kapatıyoruz interneti derler mi acaba emin degilim de, taahhut bitince ayni tarifeye devam edebilmen lazim bence. fakat kampanya fiyati da biter tabi, olur sana 2-3 kati fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Xenocide said: beni aradılar bugün uydunetten, 30'unda bitiyomuş taahütüm fak. dedim akn'li bi hizmete devam edebviliyor muyum? hayır dedi. dedim o zaman dursun biraz.düşünücem. ayrıca gb başına kota aşımı ücretini 50 kuruşa düşürmüşler sdfg http://www.turksatuydunet.com/sinir-sizsiniz-kampanya.html/ al abi aknsiz işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar