reampage Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Ya bu turknet sadece bize uygun gördüğü tarifeyi mi kullanabiliyoruz ? 150gb AKN'yi 200 filan ya da 250 yapamaz mıyız biraz daha para verip ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 bu arada bi de uykuyok tarifelerini kaldırmıyorlarmış. yani 00-09 arası kotadan sayılmama hizmetini devam ettiriyor çakallar. niye? çünkü bu hizmeti yıllık olarak da satıyorlardı, iptal etmeyi unutanlardan para gelsin mantığı. gerçekten inanılmazmış türksat kablo. inşallah 2019'da martta kontrat bitince düzgün bi isp olur da bırakırım bunları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 reampage said: Ya bu turknet sadece bize uygun gördüğü tarifeyi mi kullanabiliyoruz ? 150gb AKN'yi 200 filan ya da 250 yapamaz mıyız biraz daha para verip ? getirmeyi düşünüyorlardı ama şu anda sabit akn. zaten o fiyata 150gb akn iyi aslında baya? bir de bana 75mbps veriyor, zaten hızım düşerse 24'e düşecek ondan akn çok etkilemiyor beni türknete geçersem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Benim evde port yokmuş Turknet. Zaten heves ettiğim bir şeyde doğru düzgün olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Yalnız , kablonetin 4 ncü madde direk şunu diyor. Kazığı biz olduğu gibi sokacaktık ama , insafa gelip daha kolay olsun diye, yağladık kazığı öyle sokacağız. 3 tl den 2 tl ye düşürmüşler, birde iylik yapar gibi anlatmışlar. 6 madde keza aynı art niyetle yazılmış. 19.00 -24.00 arası hariç hız 2 katına artıyormuş, Düşüyor demiyorlarda artiyor diye kıvırmışlar. Edit: Herifler 6 maddedeki açıklamayı değiştirmiş sayfada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 paradoksalkedi said: reampage said: Ya bu turknet sadece bize uygun gördüğü tarifeyi mi kullanabiliyoruz ? 150gb AKN'yi 200 filan ya da 250 yapamaz mıyız biraz daha para verip ? getirmeyi düşünüyorlardı ama şu anda sabit akn. zaten o fiyata 150gb akn iyi aslında baya? bir de bana 75mbps veriyor, zaten hızım düşerse 24'e düşecek ondan akn çok etkilemiyor beni türknete geçersem. 2017'ye kadar tamamen kotasız olucak sizin bölgeniz dedi kız, 24 AKN 2-8 Kotasız downloadları gece yaparsam 150gb hayli yeter bence. Zaten düşerse 24mb Birde 59 TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 ben ttneti kapattırmıştım turkcell'e geçicem şimdi 4 4 lük paketle 89 tl'ye geliyor cepteki netim + ev, akk çok umrumda değil kota mota olmasında öyle aştıkça para ödeyeceğim gerisi o kadar önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Neyse 1.5 sene rahatım :) 100mbit bağlantımı tepe tepe kullanırım ehuahe 24 e düşüyor anca. 1.5 sene sonra zaten kabloda adam kalmayacağı için insan gibi degil EŞŞEK gibi doğru düzgün kampanya ve tarifelere gelirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 kablö devlet dairesi kar zarar umurlarinda olmaz..adamlar bir kere hatti dosemis zarar yazabilmelerine olanak yok..nasilsa altyapi yatirim vs de yapmiyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Uydunet'i aradım biraz önce bu uyku yok mudur uykusuz mudur ne zıkkımsa. Dedim madem artık herkese 02-08 arası bedava, benim bu pakete para ödememe ne gerek var. Sizin avantajınız, sizin pakediniz 24:00'de başlıyor diyor pişkin pişkin. Tabi ben buna taahhüt yaptırmışım. Daha 1 senem var. Şu an iptal ettirirsem ceza olarak 50 lira ödüyorum. Kullanmaya devam edersem 1 sene boyunca totalde 72 lira ödüyorum. Parasında falan degilim ama sırf uyuz olduğum için akşam tekrar arayıp okkalı bi şikayet talebi açıp iptal ettiricem. Ulan o kadar millete övdük bi de şu herifleri ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 bende ay ay alıyorum uyku yok u, 3mbit e düşmüştüm mecburen geçen ay aldım hala devam ediyor. 3 saat kazancım var ahah 00-02 ve 08-09 arası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Milamber said: ben ttneti kapattırmıştım turkcell'e geçicem şimdi 4 4 lük paketle 89 tl'ye geliyor cepteki netim + ev, akk çok umrumda değil kota mota olmasında öyle aştıkça para ödeyeceğim gerisi o kadar önemli değil. http://www.superonline.net/kampanyalar/fiber-kampanyalari/5i-1-yerde-turbo-ekstra-4-gb-kampanyasi#basvuru-formu Bu da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=XZujVfA6jRY dk 4:46 açın bi bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 bir kere de güzel bir şey olsun şu ülkede varsa yoksa halkı nasıl silkeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 geçen sene lahmacun içerisindeki et yüzdesi %15'ten 30a çıkarılmıştı galiba tabi onu saymazsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 herkesi 80-100 liradan baslayan sınırsız dedikleri aksam saatlerinde 5 mbit diger saatlarde 10-20 mbit arasinda degisen paketleri almaya zorlayacaklar iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 GONDARCENGIZ said: https://www.youtube.com/watch?v=XZujVfA6jRY dk 4:46 açın bi bakın ya btk'nın kararı var aylar öncesinden böyle bir şey yoktu? ben hala superonline ile türksatın anlaşıp sonra superonline'ın sattığına inanıyorum hala türksat kılıf bulmaya çalışıyor. yoksa haziranda direk kotalıya geçeceksek btk niye böyle karar aldı? Ne biçim ülke ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 bizim evdeki mevcut tarife bu https://www.turksatkablo.com.tr/Telefon-Kampanyalari,437,hayati-kacirma-kampanyasi kampanya detaylarinin en sonunda said: Eko-sınırsız tarifelerde AKN (Adil Kullanım Noktası) uygulanmakta olup belirlenen GB’a ulaşılmasından sonra hız 3 Mbps olarak güncellenmektedir. Sadece download (indirme) kullanımları AKN paketinden sayılmaktadır, upload (yükleme) kullanımları AKN paketinden sayılmamaktadır. yazmislar da 1 mayistan itibaren bizi de etkileyecek mi bu anlamadim acikcasi musteri hizmetlerini aramaya useniyorum eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 GONDARCENGIZ said: https://www.youtube.com/watch?v=XZujVfA6jRY dk 4:46 açın bi bakın AMNHMNsdf , bu olay doğru ise, bu hükümetin, bu devletin yaptıkları bildiğin düzenbazlıktır. Gerçi neye şaşırıyorsam, ver mehteri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 ülkede adalet yokmuş gibi davranıyorlar, hayret cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 var canim baksaniza ADİL kullanim kotasi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 dana22 said: var canim baksaniza ADİL kullanim kotasi.. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Bathory said: Uydunet'i aradım biraz önce bu uyku yok mudur uykusuz mudur ne zıkkımsa. Dedim madem artık herkese 02-08 arası bedava, benim bu pakete para ödememe ne gerek var. Sizin avantajınız, sizin pakediniz 24:00'de başlıyor diyor pişkin pişkin. Tabi ben buna taahhüt yaptırmışım. Daha 1 senem var. Şu an iptal ettirirsem ceza olarak 50 lira ödüyorum. Kullanmaya devam edersem 1 sene boyunca totalde 72 lira ödüyorum. Parasında falan degilim ama sırf uyuz olduğum için akşam tekrar arayıp okkalı bi şikayet talebi açıp iptal ettiricem. Ulan o kadar millete övdük bi de şu herifleri ya. ben de bunu dedim işte senelik alanlardan yolmak için hala satıyorlar, 3 saat fazla hizmet veriyor hadsfdasuh. yalnız onu yıllık alıyordun benim bildiğim, ona direk 2 yıllık taahhüt yapamıyordun diye biliyorum. bi bak derim. yıllık alınca aylık 10 lira yerine 6 liraya geliyordu, yıllık taahhütü bozduğunda da o ana kadar ödemediğin ücret 10-6=4 lira x kaç ay kullandıysan, o kadar ödüyor olmalısın. belki 24 aylık taahhütü de vardır ve sen onu seçmişsindir ama o zaman işte 4 lira x kaç ay kullandıysan o kadar ödersin. her şekilde adamların cebine hangi türlü az para girecekse onu yap aynen. fazla 1 kuruş verme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Internetinde sıkıntı olan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar